34

Натовеца

преди 1 година

С Възраждане и Костадин смело напред !Да се пука аталнтическият душманин !Боят настана тупка сърца ни !

33

Калеко Алеко

преди 1 година

Има голяма разлика м/у Полша и България и ако полската злота е конвертируема заради състоянието на икономиката и БВП на Полша, то българският Лев е вързан за еврото поради факта че при правителството на БСП и Виденов, беше обезценен до жълти стотинки...Валутния Борд стабилизира лева именно като го привърза към Еврото, без което той пак ще се срине...гладни Цоциалисти, аматьори и шарлатани, както и рускоезичниците от Възраждане чакат това да се случи забивайки прът в колелото на Шенген и еврото

32

Анонимен

преди 1 година

То и докладът на БНБ беше в тази насока, но нещо го позаскретиха или не казаха всичко, което пише в него. Колкото до хиените полски, те по-скоро ще приемат долара, отколкото еврото.

31

Анонимен

преди 1 година

България не трябва да се сравнява с Германия, Франция, Италия. Това са държави с много силна икономика. Дори Хърватия е с по-добра икономика от нас. Един е ефекта при богатите държави от приемането на еврото. Но съвсем друг ще е при най-бедната държава с неработеща икономика и пропита от корупция....България

30

ЬЬЬ

преди 1 година

Не въвеждане на еврото ще повиши цените у нас,а лакомията на търговци и производители.И сега,когато плащаме с българския лев,цените в магазините растат ежедневно.Нищо такова няма да се случи ако държавата си е на мястото и всеки лаком търговец бъде озаптен,а бизнесът му временно или трайно прекратен.Тоягата ще бъде най-възпиращият инструмент срещу подобна спекула,а еврото ще отвори туризма и икономиката ни като цяло.

29

Асброх

преди 1 година

Кви ти поляци, ние сме най умните будали в Севропейския Съюз

28

Анонимен

преди 1 година

така е предупреждение - никакво евро

27

Анонимен

преди 1 година

"Цените в хранителните борси падат, но лакомията на търговеца е ненаситна и в магазините расте" __________________________________________________________ Току-що се връщам от магазина. Днес цената на продукт, който редовно купувам е два пъти по-висока от преди година. Алчният търговец ли е или спекулант?

26

Натовеца

преди 1 година

още от сега ме сърбят ръчичките да пусна една бюлетинка пак за Възраждане и Костадин !С кеф ей така да им го плъзна пак на умнокрасивитетните българофоби и вражески колаборанти !

25

Е. Е. 2023

преди 1 година

До Некой .....*** A ти ми отговори на въпросчето. В коя държава пък след въвеждането на еврото хората са гладували,като в Африка?

24

Търговец

преди 1 година

Ще Ви изпапкам от 1 януари 2024г.

23

Анонимен

преди 1 година

Нито евро ни трябва, нито Шенген. Таковайте си майката западняшка и ни оставете на мира. Това са инструменти за поробване на държави като нашата.

22

Анонимен

преди 1 година

Богатите едно време страни като Италия, Португалия, Гърция и Испания обедняха след приемането на еврото, а какво остава за най-бедната държава в Европа - България? Тя директно ще фалира и ще тегли заеми от Европейската централна банка. Както Гърция, Португалия и Кипър.

21

Анонимен

преди 1 година

До Войко пълни глупости, Германия била обедняла тройно. Как го прочете, как го сметна? Грам представа нямаш какво е БВП да е спаднал тройно

20

Анонимен

преди 1 година

Кажете го на нашите гумени глави,които ни облъчват от сутрин до вечер,че нямало страшно и нямало да се вдигнат цените.И забележете кой го казва,тези,които имат много пари.

19

Некой

преди 1 година

евроатлантик, може ли да посочи поне една държава, в която след въвеждането на еврото цените да са намалели ?

18

Войко

преди 1 година

От разговори с много немци знам че Германия е обедняла тройно когато сменя марката с евро.

17

Анонимен

преди 1 година

Какво става, бе евроатлантичета? Коцето от "Възраждане" май ще се окаже прав за еврото. Който не вярва, да види какво става с хърватите сега. Добре, че хърватите ги взеха в Шенген и приеха еврото преди нас, за да видите и нас какво ни чака. А у нас ще е още по-зле, щото сме по-зле и от хърватите.

16

Христо Христов

преди 1 година

90% гласувате да слугувате на ес и нато. Ще приемете еврото. Какво сте се разревали!?

15

Наивник

преди 1 година

Аааа, аз вярвам само на Хампарцумян и на икономическия министър! Няма как Стив Ханке да е прав! И това в Хърватия няма да се случи у нас.