154

Дамян

преди 1 година

Руската пропаганда е *** пропаганда.Страни въвели еврото средна инфлация 10%,страни в ЕС със собствена валута 20%+ инфлация,страни извън ЕС 40+% инфлация.Явно за *** е по-добре да получаваш 500$ или евро и да имаш инфлация над 20% отколкото да взимаш 3000+ евро и да има инфлация от 10%.

153

Много ясно

преди 1 година

Че кое пък да му е толкова хубаво на еврото? Само пасиви с него ще получим. До тук един реален довод за ползата му не чух.

152

Ивайло

преди 1 година

Забелязвам от няколко месеца сериозна пропаганда в медиите затова, колко лошо е еврото. Този сайт не е по-различен...

151

Nnnn

преди 1 година

Не знам какъв е този зор да влизаме в еврозоната. Политиците казват за да имало сигурност. Ако не могат да направят така,че да има сигурност без да сме в еврозоната е по добре да си дават оставките и никога да не се кандидатират за властта.

150

Анонимен

преди 1 година

За да не се налага да излизаме от еврозоната което няма да е възможно не трябва да влизаме там. Добре сме си с лева една от най старите валути е !

149

Анонимен

преди 1 година

Ние сме от най старите страни в Европа. Имаме си лев. В ЕС и Нато сме. Какво повече. Не ни трябва еврозоната. Там ще станем напълно зависими.

148

Жуков

преди 1 година

Хляба ще бъде поне 1.5 евро.Но ние имаме кураж защото имаме 500 години трудов стаж!!!!

147

Обективен

преди 1 година

Чета, слушам мнения от различни хора, може би компетентни, може би не...Бих желал да обърна внимание на следния ФАКТ:Държави като Чехия, Полша, Унгария, Швеция, Дания, Норвегия не приемат еврото и нямат намерение да го приемат!Да не би да са по- неподготвени от нас и да не би да не изпълняват критериите?Никой и дума не споменава колко ще ни е вноската "За стабилизиране на еврото"?Нашите управници щели били да настояват курсът да бъдел 1.95583!?! Какво става ако някоя от държавите в еврозонат

146

ШАЙКА

преди 1 година

И нас като ни обяздат.с еврото дръжте се 1хляб 1евро ще станем още по голями мизерници....

145

Доктора до 185

преди 1 година

Какво дъно бе *** , купуват се имоти за по 150000 евро, всички ходят на почивки в чужбина , Малдивите , във Велинград две нощувки са ти 1000 лева, всичко това е така , защото повечето хора имат пари . Ти просто си един от тези , които взема минималното и всички около теб са такива , това ме значи , че държавата е бедна

144

Анонимен

преди 1 година

В България цените на стоките се определят от Мафията , която владее държавата повече от 30 години ! Българите са на дъното по доходи ,но управниците им кърлежи , богатеят все повече ! Държавата загива !

143

Анонимен

преди 1 година

Време е да минем на Евраци не че има някаква разлика като сме във Валутен Борд. просто повече европейски компании биха дошли тука да произвеждат защотот ще я изнасят по - лесно, но в момента се едно сме с Евро.

142

!

преди 1 година

Ние не сме с евро, но цените и тук скачат!

141

Стар дедо

преди 1 година

......Както всяка Нова година , ей го на появявам се и Аз....Така,че по същество...Сега...хайде на бас,че следващата година у нас ще се живее по лошо отколкото до сега!Хахаха,тъжно ми е да ви го напомня,но дядо ви знае и две и двеста...хахаха!Айде поздрави там и на политиците Ви...

140

Анонимен

преди 1 година

Поляците говорят така, защото има задача от саш ,да се занули германията. А тоя Папазов от Възраждане ,който е толкова убедителен за лева, какви хубави снимкчици с костов , от световния икономически форум, кой прави бфб без разрешение на сорос през 90-те, сорос който обра англия, абе хора тая игра не я знаете,големите печелят и така,и така

139

До 163 Зозо

преди 1 година

А с какво е обезпечено еврото?

138

България няма нужда

преди 1 година

Нито от Евро нито от EC.Нашата валута си е Лева и той трябва да остане.

137

Анонимен

преди 1 година

Цял ЕС с евровалута стачкува заради бързо покачващите се цени, хората масово обедняват, спестяванията им се стопяват, държавите им с огромни заеми! Хърватия се прецака! Кой знае колко още ще се вдигнат цените заради споделените тежести! Румъния се осъзна, след 2030. Полша и тя е против! Унгария и тя и др! Е само ние като като удавник за сламка евро, та евро, ама сламката ще потъне заедно със удавника!

136

Анонимен

преди 1 година

Искам си старите пари с Българаката, която жъне на нивата

135

Анонимен

преди 1 година

Вярно е обаче, че много държави са обсъждали предимствата и недостатъците на приемането на еврото като тяхна национална валута. Някои икономисти твърдят, че общата валута може да насърчи търговията и икономическия растеж, докато други предупреждават, че тя може да ограничи способността на страната да реагира на икономически шокове и може да доведе до повишаване на цените. Важно е да се отбележи, че решението за приемане на еврото в крайна сметка зависи от всяка отделна страна и зависи от нейната