218

58738

преди 1 година

Пак има симулация от някакво много умно AI, което е изиграло хилядите сценарии, към което западните военни се обръщат с надежда да намерят верният развой. Ама това дето трябва да направят е просто да питат, трима руснака дали биха свалили Путин от власт. Най-вероятният отговор е, че няма да го свалят. Та тази статия е малко амортизация на клавиатурата. Да я стегнат в някакъв сборник с разкази за "Какво би станало ако" от библиотека вероятна Фантастика. Но войната трябва да спре, че аман.

217

вввввввв

преди 1 година

До АнонименЕврейски националисти червени не.

216

До 273

преди 1 година

Грешка до 273Блажени са вярващите

215

До 73

преди 1 година

Блажени са вярващите!

214

Борбата

преди 1 година

ще е, кой да докопа ядреното куфарче! Трябва да внимават за Кадиров! А.... и за Медведев, че е алкохолозависим!

213

Анонимен

преди 1 година

Яков Кедми при Соловьов: "Немският фашизъм е квинтесенцията на европейската цивилизация. И вие (руснаците) искате да преговаряте и да се договаряте с тях! Още има елити при вас които мислят да се договарят със Запада. В момента в който се обърнеш и ще стрелят в гърба ти".

212

Консултант по минети

преди 1 година

Тyземци, пристигна ли вече новата украинска посланичка сексолог-консултантката гещалт-терапефка да ви провежда коучинг по адвансед орално-мануални ласки как да импрувнете сървиса с адвансед орално-мануални ласки за западните партньори?

211

Анонимен

преди 1 година

За успешно контранастъпление са нужни поне 300-400 танка с тежка бронезащита като Т-72, Леопард, Абрамс. Германия има всичко на всичко 325 танка Леопард от които 78 са Леопард-2 които се смятат за остаряли. И те какво - ще дадат всичките си танкове на Украйна.

210

славянин

преди 1 година

Доколкото помня според атлантическите ''пророци'' месец след адските санкции Путин трябваше да е линчуван на Червения площад, в Русия трябваше да има революция, а след нея и разпад! И понеже атлантическите ''пророчества'' както винаги не се сбъднаха дойдоха и нови ''пророчества'' според които Путин беше тежко болен от рак, след това беше в кома след тежка операция, а накрая беше и умрял! Е, и последващите ''пророчества'' не им се сбъднаха и атлантиците полудяха от яд и бяс!

209

Чудо

преди 1 година

Защо никой руски бот вече не споменава Киев,Харков и Херсон,а само село Солидар???

208

славянин

преди 1 година

След падането на Соледар чуждите и местни дженд.расти са обезумели от яд! Искат да ни убедят колко е ''зле'' и колко е ''пропаднала'' Русия и колко е ''добър и морален'' колективния запад! Само че ние не живеем в гора и не пасем трева!

207

РУСКО ПОЗОРИЩЕ

преди 1 година

НЕОБЯТНО

206

Който

преди 1 година

му сипе новичока, ще го замести! Закономерност!

205

Муахаха

преди 1 година

Горкото лилипути, чисто си го набутаха неговите придворни да започна тази война, за да се доберат до още повече пари и власт! Да не стане накрая прогожито да му уреди ескорта до Хага ....

204

Анонимен

преди 1 година

Хихихи...Тези неща за Путин ги слушаме от поне 10 години,но още не сме ги видели,а и няма да ги видим.Евроатлантическата тролска паплачч също.

203

едргер

преди 1 година

Ква Украйна, кви украинци?... Тия ако са народ и нация, вярвам че е редно и на братята роми да отчупем част от България и първи да я признаем за суверенна държава.

202

Анонимен

преди 1 година

Днес Путин продава петрол за 37 долара.В каквато валута иска купувача.И пак няма кой да го купи.

201

Краят на войната

преди 1 година

дори и с откъснати територии на Украйна от фашистка Русия, е пътеводна светлина за украинците, като членове на НАТО и ЕС, приятели на САЩ и всички нормални държави, за да бъдат руските престъпници оградени от всички страни и изолирани от цивилизацията.

200

Проклети русофили!

преди 1 година

Посочете поне една държава съюзник на СССР или фашистка Русия, която да е просперирала благодарение на тях...? Няма такава и няма да има... Затова украинците се бият на живот и cмъpт срещу руските фашисти.

199

Анонимен

преди 1 година

До МДА Резултатите в Украйна говорят точно онбратното. Вземи си пий хапчетата или се обърни към психиатър