238

Анонимен

преди 1 година

Нещата се представят така, сякаш в Русия вече е пълен хаос и разруха и разни кланове като в Сомалия завземат властта на териториите, които контролират. Не се вижда нищо такова. Следващият президент на Русия, ще се избере на избори през 2024 г. Като най-голяма партия Единна Русия ще излъчи кандидата с най-големи шансове да стане президент - това са или Путин или Медведев. Медведев - президент, Путин - министър председател, които в тандем да управляват Русия с подкрепата на Единна Русия - възможно е.

237

Анонимен

преди 1 година

Ако след Путин дойде някой нервак,войната ще приключи за часове и друга война НЯМА ДА ИМА.Няма да има с кого.Софиянци,помнете,че американци бомбардираха София.Хвърляха играчки-бомби,за да откъсват детски пръстчета и ръчички от дланите!Представете си разкъсана от взривДо лактите ще е разкъсана. детска ръчичка!Нагасаки,Хирошима???Пак краварите.

236

Анонимен

преди 1 година

Америка смени пет , ПЕТ ПРЕЗИДЕНТА -Клинтън,Буш младши, Обама,Тръмп, Байдън,а в Русия си е все един Владимир Путин. .Пробваха това с Медведев да се сменят,нямаше ефект . За какво да ги лъже човека че друг ги управлява.

235

ЧЕРВЕН КАСКЕТ

преди 1 година

САМО КАЧАК,САМОГОН И ФИЛИП КИРКОРОВ!

234

Анонимен

преди 1 година

Благодарение на Путин,нашите хладилници винаги са пълни! Каза управителят на Самарската морга.

233

Анонимен

преди 1 година

Смотанякът Мишустин става президент, ако Путин умре. Някое друго шимпанзе ще изберат, за да спасят кожите си.

232

Анонимен

преди 1 година

Уау, това е велик анализ.

231

Айде бе

преди 1 година

Ако не беше Путин, никой нямаше да узнае за Комикът от Киев, нациският внук от Берлин, нацистката внучка от Брюксел, Любовчията от Париж и Деменцията от Вашингтон.Много хора направиха кариера на гърба му. И изкараха милиарди.

230

Анонимен

преди 1 година

"И като казвам Западния клан, включвам България в него!".................. Ти може и да я включваш, щот си полиран като билярдна топка, но расистките европейци показаха колко струват с Шенген.

229

Пригожин ПРЕЗИДЕНТ

преди 1 година

Шефа на Вагнер ще е новия президент или някой още по вреден за Запада. Неси мислете ,че когато Путин се пенсионира и Русия ке падне. Точно тогава ще е най опасна

228

Анонимен

преди 1 година

Кадиров ще спечели,тогава в тандем с Медведев ,жална майка на украинците и техните съдружници.

227

Анонимен

преди 1 година

Мандата на Путин изтече отдавна! Властта му е незаконна, това е причината за войната и отчайващата ситуация в Русия!

226

АНГЕЛ

преди 1 година

2024 му изтича мандата ,точно когато и на Байдън.Само ,че който и да е новия президент на Русия по тикакъв начин няма да се промени поритиката и защото е напълно правилна и тамошния елит го знае много добре!

225

Анонимен

преди 1 година

Путин е цвете, молете се да не дойде някой по-радикален, че да не ви видим как цялата редакция на Дpuc.бъгъ хвърляте цветя на руските танкове по "Витошка".

224

Айде бе

преди 1 година

Тоз Роман Анин е добър сценарист, но е по-добре са се пробва в холивуд.Бая ще захлеби.

223

Христо

преди 1 година

За какъв чемер пускате коментари нато триете тези които са неудобни.Мога само да ви го ръ.на на свободата на словото...

222

Анонимен

преди 1 година

Фотото. На дъpтю му се е смъкнало и увиснало лицето! Затова му сай разкрило темето! Гледа кат кyчинци, милият! Пътник е! МОСАД го следи кой път ша фани!

221

Западния клан

преди 1 година

И като казвам Западния клан, включвам България в него! Приемете го ватнници! България вече е Западна държава! Колкото и да ми скимтят русофилчетата, фактите са си факти!

220

Западния клан

преди 1 година

Победата е наша! Запада ще победи в тази игра на тронове! Смятате ли, че хулиганчета като Пригожин и Кадиров могат да се сравнят с мощната демократична система основана на интелект и здрав разум!

219

Striker

преди 1 година

Дописката много добре описва днешната държава Мужикистан, т.нар. Ру$$ия. Най-добрият сценарий би бил П у т л е р да гушне букета до пролетта, махат се от Украйна, да си платят репарациите и хората да заживеят отново спокойно, да ди гледат децата и бизнеса.