278

007

преди 1 година

Руззия е фалирала ха ха ха

277

Аман от подлогите

преди 1 година

Роман Анин,кой е той?Никой!Преди да дава оценка за упадъка на Русия,да даде оценка за упадъка на "цивилизования"запад!За гей паради,*** и т.н.!Руснак пази вярата си..и освобождава своите територии,защото рускоезично население което живееше в Донбас беше подложено на издевателства и избиване от украинците!Путин да е жив и здрав!Лъжа,че е болен!

276

Анонимен

преди 1 година

Езика на омразата с която се списват сорросоидните мнения Евроценност ли е ?

275

Анонимен

преди 1 година

Стефанoff каква е тая злоба и омраза. Представяш се по фамилия а изповядваш злоба и омраза и което е още по лошо лъжи. Гражданската война е в Украйна от 2014 до сега.

274

Анонимен

преди 1 година

До "Йоана Цонева" за парите получени от сорроскита мрежа трябва да се внасят данъци и осигуровки.

273

Анонимен

преди 1 година

Днес.бг КОМЕНТАРИ не ми се отваря системно а Напиши коментар често пада без цифри без код ?!?

272

Анонимен

преди 1 година

Днес.бг КОМЕНТАРИ не ми се отваря сисъемно а Напиши коментар често пада без цифри без код ?!?

271

Анонимен

преди 1 година

Гражданска война в Русия няма но има ВОСР. Руската империя се заменя с СССР. Има Декрет на Ленин за Мира Финландия и Полша се отделят но Украйна се присъединява с двете си области Киев и Житомир. Останалите области са и давани от съветските комунистически лидери. Гражданска война има в украйна от 2014г. до сега .Вследствие на тази гражданска война имаме ЛНР и ДНРи фронт Донбас.

270

Solar Power

преди 1 година

До Жуков: Пак си чел някакви опорки за уран и глупости. "Убразовай" се малко дрогарю. Не те пръскат самолетите. Освен с изгорели газове може да те пръскат и за простотия. Защо пък не попиташ дали хърватите и макетата искат да са във федерация със сърбите ?!?!? Айде бегай у лево прай си тъпанарки и стига руски бклуци !

269

НАТО-Стандарт

преди 1 година

рублоробите реват ли реват :) радост за окото :) наздаровье

268

Жуков

преди 1 година

Много сте изчерпателни за руските престъпници но мълчите като посрани за най големите убийци Сащ.Дайте малко инфо за Ирак там колко народ избиха за Сърбия колко хора умират всеки ден от ракови заболявания.До 1989 говорехме че има цензура това сега е мълчанието на агнетата!!! Оказа се че ЕС е една организация която седи като труженичка от бардак и чака господаря от Сащ да прави каквото реши с нея.

267

АМИ , НОРМАЛНО!

преди 1 година

Украйна беше присъединена към СССР , през гражданската война в Русия ---значи ще стане независима пак чрез гражданската война в Русия.

266

..идва Герасимов...

преди 1 година

...значи идва и края на войната в Украйна и почва гражданската....

265

Анонимен

преди 1 година

Я колко трогателно.Пък и кланове?Обаче съгрешихме и лицето и страната.

264

Йоанна Цонева

преди 1 година

Благодаря, че ме прочетохте, аз работя за сороската мрежа, ако някой не го е разбрал де избират ни все жени или женчовци защото лесно се поддаваме на манипулаци, вече го разбрах но какво ми пука, за тия пари друга такава работа не мога да намеря...

263

Димитър

преди 1 година

Толкова изписани глупости накуп не бях чел до сега. Поздравления!

262

Стефанов

преди 1 година

В Украйна има поне 3 различни руски армии - държавната и 2 частни - на Пригожин и Кадиров. А познайте какво ще се случи след като въдворят джуджето в мавзолея. Различни армии командвани от различни престъпници с различни интереси. Гражданската война ще е интересна и непредсказуема. Поредния разпад на съветската к.о.ч.и.н.а също.

261

Анонимен

преди 1 година

Кви кланове ви се привиждат пък сега? Първо го разболяхте от рак и погребахте отдавна, после му свършили боеприпасите, после нещо се объркал, а сега пък някви кланове щели да го свалят. По-добре разкажете къде се дянаха Баширев и Петров и нещастния недотровен скрипал?

260

Анонимен

преди 1 година

Няма значение кой ще наследи Путин! Русия оправия няма.

259

...

преди 1 година

значи путин ще си го отрепят неговите си хора! Не САЩ не НАТО, не Англия, не Германия, не някой друг! Просто при диктатурите и тираниите е така! Или тиранина и диктатора си умира сам, както е направил сталин! Или неговата свита го утрепва за да завземе властта! Може да се каже, че в русия никога по никакъв начин народа не е имал глас! За каквото и да било! И затова са и на това дередже!