131

Анонимен

преди 1 година

до 132 r3v0lv3r - Самовлюбен нарцис, гледаш се в огледалото и си казваш -колко съм млад, красив, умен и велик кремлинолог, а всъщност си празен гюм, който яко кънти на кухо. Минските споразумения съществуват и под тях са положили подписите си западните мошшеници Франсоа Оланд и Меркел и укроотпадъка Посвиненко.Който е подписал договори, а после отказва да ги изпълнява, си носи последствията

130

Анонимен

преди 1 година

от бг медии очакваи само едни глупости--дрън дрън и пляс

129

До Ок 106

преди 1 година

Стига си писал глупости, точно преди 1 час командирите на Руските запасняци в Соледар пуснаха видео, че има превземане от страна на Русия, а точно обратното, украинците биват разгромявани. - - - Видиш как е лесно с пропагандата? Всеки поше, що му е наръчано. Точно като теб, Ок. То видеа всякакви - особено лесно е при медийната пропаганда и тотална забрана за всякаква различна информация, наложена у нас. С нея не е трудно и Призракът на Киев да видиш на видео. Отново.

128

Анонимен

преди 1 година

до 135 вътрешен конфликт - какъв вътрешен конфликт, кукличко. Путин отговаря за икономичесската и дипломатичесската война и международните връзки и засега се справя великолепно. За войната в Украйна отговарят генерал Суровикин и Пригожин и първите реултати са налице. Чакай вътрешен конфликт, но няма да те огрее. Ходи се гръмни с измислиците си

127

Анонимен

преди 1 година

До r3v0lv3r. Явно много ти е промит мозъга.

126

Анонимен

преди 1 година

Зарежете тая паланка Соледар, не е важна. Пойнта е кога Пригожин ще насочи "затворниците" към Москва? Щото или генералите него или той тях в даден момент. Ей го на, Путин повишил оня некадърник Лапин, къде опразни харковска област за норматив.... :)))

125

Последният попиканец

преди 1 година

От рашката фашистка армия напредва назад към Масква.

124

Gorskio

преди 1 година

128 - замислял ли си се, че може да имаш когнитивен дисонанс?!? Т.е. да казваш на черното - бяло, че и да си убеден на 100% че си прав?!?

123

Gorskio

преди 1 година

Аде ве??! Не бягат ли масово украинците и се предават?!?! Нали ги биеха като маче у дирек?!?

122

Анонимен

преди 1 година

r3v0lv3r,имаш...преди по 70 лайка сам си праскаше и все под различни никове пишеш.

121

Анонимен

преди 1 година

Руснаците били искали украинските ресурси...дрън,дрън та пляс.Укрите 8 г. не си спазваха Минските споразумения и нарочно са предизвикали войната на 19.02.2022 г.,за да се пробват Крим да върнат.И какво стана?На път са още да изгубят.От всичко печели ФАЩ.На тях им е все едно,че руснаци се трепят със свои роднини.За тях това е добре.

120

Анонимен

преди 1 година

До 122.Бъркаш много.Първо, украинците там понасят там много тежки загуби и няма как да ги възтановят.Второ,отстъпят ли ще трябва да се изтеглят към Краматорск,а там няма толкова укрепени позиции нито толкова предприятия, в които да се барикадират и много бързо,ще отстъпят, и от там.което ще доведе, до проблеми на другите позиции.Трето,няма вече да може да се обстрелва Донецк.Не случайно украинците хвърлиха толкова много в защитата на Бахмут.

119

Анонимен

преди 1 година

r3v0lv3r,от толкова писане на измислици забрави да пуснеш програмката си за лайкове...айде на минусите хаха

118

77

преди 1 година

Скоро с малко лобут укрите, ще разберат как е истинското име на бахмут. /Артевмоск/

117

Кос

преди 1 година

До Ха, ха,ха,хааааааааа колко трябва да т-ъ-п за да твърдиш нещо подобно, след като самите укри ти загтават, че баталясват.

116

Анонимен

преди 1 година

Хахах, на руските труженички Соледар им е Киев. До вчера не бяха чували за това село, сега обаче помятат от възторг. Даже им е тегаво, че касапинът Пригожин се кефи на украинците. Споко, драги, побоят над Раша е гарантиран. Ни Соледар, ни Бахмут ще променят нещо в руското нерадостно бъдеще..

115

Боби

преди 1 година

До Ха, ха,ха,хааааааааа Сори мен но има нещо наречено ГЕОЛОКАЦИЯ и когато снимките носят информация къде са снимани и кога. Когато в Телеграм се появят снимки че едикойси е едикъде си това се счита за доказателство.

114

учуден

преди 1 година

Ей в тозу форум пишат много участници в сраженията при Бахмут и Соледар, и от руска и от украинска страна. Всичко знаят и даже са видели заповедите на президента Зеленски и шефа на Вагнер - Пригожин. Много , много добре - получаваме информация от извора.!!!

113

Леле мале

преди 1 година

Този е бил трезвен!

112

Анонимен

преди 1 година

Нещо се обърках.Не трябва ли украинците да гонят руснаците,а не да се окопават в градовете.