171

така

преди 1 година

СОЛЕДАР падна преди седмица

170

Минаващ

преди 1 година

Украйна срещу Русия, или по- скоро евреинът Зеленски срещу евреинът Пригожин насъскват млади момчета да се избиват?

169

тя

преди 1 година

Това го правят милиардите , които зеленски проси от САЩ !

168

Мишо

преди 1 година

Как няма да се бие смело?! Руснаците са най-добрите войни на света. Стоят до край. Жалко е че САЩ на раниха така че руснаци да се избиват един друг. Мечтата на САЩ се сбъдна руснаците сами да се избиват. САЩ няма да погали никой и нищо за да постигне своите интереси. Господство над света!

167

Анонимен

преди 1 година

До Сталин - Защо очакваш, че няма да има?

166

Сталин

преди 1 година

В 21 век все още има робовладелци и роби.

165

nemo

преди 1 година

До До 167Да бе ,да. За вас не знам ,но аз бях там и видях ,така че не пишете глупости , моля.Имаще само снаряди с обеднен уран.

164

обратното на 179

преди 1 година

За да превземат тези укрепени позици най--опитните вагнеровци са обезкървени на всеки сантиметър дават жертви добре ,че са живите им щитове от затворите ,ама ще им трябват нови ! Браво на украйнцие сипах им да ядат -- всяка педя земя да им се отще и да им се надига на окупаторите !

163

До 167

преди 1 година

Ти специално къде видя при ударите на САЩ в Сърбия напълно унищожени градове, буквално сринати с земята, като Бахмут, Соледар, Мариупол и т.н? Пейзажа в украинските градове близо до фронта е като от 2та световна. В Сърбия подобна диващина нямаше. Американците разрушаваха инфраструктура, ама не са стреляли по къщи, болници и училища, докато на руснаците това им е основната цел.

162

Тази информация

преди 1 година

Напълно обърква опорките на руските тр.оло.ве за съжаление. Направо ми е тъжно за тях

161

Равнопосавеност

преди 1 година

Не знам дали в понеделник английското разузнаване е казало, че руските сили контролират по-голямата част от Соледар, но знам, че през почивните дни имаше статии които твърдяха, че според английското разузнаване пробив в Бахмут и околностите му не се очаква да има в скоро време. Ако анализа им 3 дена напред не важи то ега го и разузнаването.

160

Анонимен

преди 1 година

йде пак да сте чести, ако можете - вижте сега статията най-горе на страницата - руските войски вече са завзели Соледар. Айде, наркотрафиканти, натовски тр о лаже и платени марионетки, кой пръв ще развее украинския байрак на мегдана в Соледар? Бъдете смели, честни и дръзновени! Покажете женски мищци!

159

Хахахаха

преди 1 година

Сега може да се плаща газ в каквато валута искате ,а утре ще оправим и тръбите

158

Анонимен

преди 1 година

"взеха го за два дни." ---------- това в новия филм от холивуд, нали.

157

Анонимен

преди 1 година

"Ами уж невинните сърби,защо искаха,да затрият цял един етнос с масови кланета срещу босненците."------------------- Прочети малко история на Босна, не от другаде, а от правоверната либерална Уикипедия. Всяка крушка си има опашка. Сребреница също. Но не е политкоректно, временните съюзници на запада винаги са ангели, а останалите - олицетворение на злото.

156

Анонимен

преди 1 година

До 166 И за това,че са в тунели загубиха около 40000 войника.Няма никакви тунели всичко беше заело промишления район,а около града са просто окопи,които може би са вършили работа срещу опълченците от ДНР,но срещу руснаците не вършат.Тактиката на ЧВК" Вагнер"е да симулира нападение и да ги изкара в окопите,а там артилерията си свършва работата.Тежките оръдия пък разрушават промишления район.Така работи схемата и никой не иска да я разваля.Нека се пращат украински войници колкото искат.

155

Много искам

преди 1 година

Украйна да трепе много руснаци. Да се маха джуджето в Кремъл и на негово място да дойде човек дето да проведе хуманитарна операция като в Сърбия. 78 дена бомби с обеднен уран по-всичко, което шава в Украйна. На втората седмица в Сърбия нямаше ток и имаха само 3 здрави моста, на който правеха концерти нон стоп. Нищо не става от Путин и от Русия...................

154

Боби

преди 1 година

До Уил Смит Ех експерте. СССР/РФ танкове дори и през лятото затъват в мекия чернозем в Украйна какво ли да кажем за 60-70Т западни танкове. Мардер и Бредли тежат 32 и 38Т колкото Ъкраинските танкове Т-64 като първите са с хомогенна броня(дори РПГ-2 ще ги пробие което и в музея не ще намериш) а Бредли са Мечтата на гранатометчика Машината е висока 3м... Стандартен Т-72 е висок 2,2 метра... И така и двете машини вероятно ще затъват защото са тежки, едната няма съвременна броня а другата е огромна

153

IQ 3.14

преди 1 година

пригожин преписа от терориста гиркин, и взе да се държи "мъжкарски" а не арогантно. тия двамата се стягат да командват като гътне вова, и на братската държава следващата перестройка няма да и понесе добре. и на нас, щото ще платиме масрафа, че и репарациите за възстановяване на следвоенна украйна, та лукойл и газпром се очаква да са на загуба следващите 240 години

152

Между редовете

преди 1 година

Зеленски казва " В Соледар всичко е разрушено. Руски трупове навсякъде". Труповете може и да са руски, проблема е, че Соледар е изравнен със земята. За 24 часа руснаците са го изравнили със земята. Ако е вярно, че Соледар пада Бахмут няма да издържи и 2 дни. После е кофти работа за Украйна, защото 100 километра по всяко направление е едно голо поле и никоч нормална армия не може да го защити. Ако всичко е истина Украйна има огромен проблем.