151

Анонимен

преди 1 година

Спор няма, сражават се хората доблестно в една напълно излишна и безмислена война за интересите на англосаксонците.

150

Въййй Чуьиеек!!

преди 1 година

Пирожкин, викай чеченския диктатор на помощ, сам няма да се справиш срещу украинските лъвове.

149

Уил Смит

преди 1 година

битката за Соледар е към средата си, до края на януари там няма да има вече нито един руски ботуш, всичко се занулява планомерно от защитниците ВСУ, а на срещата в Рамщайн официално ще се оповести за пред всички че Колективния започва доставки на Леопард 2, Чалънджър2 и Абрамс А1, защото БМП тата от Запад вече тръгнаха към Украйна- Брадли, Мардер и пак щатското Страйкър! Ами да им е честито на рошките и лично на путинлан хахахаха

148

Анонимен

преди 1 година

точно защото сме малко блато могат много лесно без да се напъват да ни експлоатират и вземат всичко което имаме - интелекта, ресурсите и това е. Колкото по лесно за тях толкова по-добре. Помнете ресурсите на земята са най-ценното нещо което претижава една държава. Сега се замисли кой експлатира нашите - американски, канадски, френски, белгииски, несмки, всякакви чужди фирми. Парите отиват там, в блатото остават малко колкото да не умрем от глад. Факт.

147

Анонимен

преди 1 година

До Ха ха хара6истката армия- нацистки групировки, затворници и изнасилвачи и тук там някой мизерен пияница

146

Анонимен

преди 1 година

До 151.Те отдавна ни експлоатират.Не може Южен поток,защото ще е руски,не може АЕЦ Белене,щото руснаците ще го правят,а това дали ние имаме интерес няма значение.Но видиш ли се оказва,че можело да се добива шистов газ в Добруджа и се чудят що не искаме,а кой ще го добива,компании от ФАЩ.Значи вместо да имаме евтин газ трябва да си разрушим най-плодородните земи.Вместо да имаме евтин ток трябва да купуваме от техния ТЕЦ.

145

Ха ха ха

преди 1 година

Няма окраинска армия ... Това е сбирщина от наемници ръководена от американски инструктори.

144

Анонимен

преди 1 година

До АнонименНие сме малки и слаби държави на Балканите и не представляваме някакъв интерес.

143

Мъка

преди 1 година

Руската армия стана за смях и подигравки.

142

Анонимен

преди 1 година

помнете какво ще ви кажа - ФАЩ имат интерес Бакланите да се разпаднат и да могат да ги експлоатират. Очаквайте скоро проблеми в Сърбия, Македония, и БГ. Ние сме на ред след Урките. Помнете го.

141

американеца

преди 1 година

да не забравям еи хилядите чужди наемници които с а врегиона въоръжени и подготвени от НАТО до зъби

140

Анонимен

преди 1 година

До 147.Не им и трябва да го превземат.Руснаците си намериха място,където могат да си унищожат част от украинската армия.Защо да го превземат и украинците да се изтеглят в друг град и всичко да започне от начало.Украинците да се окопават,а руснаците наново да хабят снаряди,за да разрушават сгради и фабрики,щото там са се окопали урките.Е,тук си е вече разрушено и само чистене.Както Прогожин казва"Вие пращайте,а ние си знаем,какво да правим" така може още повече да почне да ги хвали.

139

Анонимен

преди 1 година

До r3v0lv3rКаква руска армия, бе? Хората от Украйна, близо девет години се борят срещу Киевската хунта, маса хора убиха или изчезнаха безследно Киевските бандеровци, след това местните хора в някои области, бяха принудени да хванат оръжията и си защитават областите и земята от зомбираните нацисти, Бандеровци, олигарси и чужденци!

138

Анонимен

преди 1 година

Сега взе ли го последно втората армия в света тоя митичен Соледар или ще го взема като Северодонецк в продължение на месец и половина всеки ден по два пъти?! :))) Руски миш ленца, жалка история сте - 10 хилядна паланка, наполовина на Своге, а оревахте орталъка. Кокошарник с поща. :))))) Тихо!!!

137

Анонимен

преди 1 година

Украинците не искат да воюват, насилват ги да воюват, вече дори болни хора пращат да воюват, заплащват ги, че ще ги вкарат в затвора , а на бойното поле , когато изпаднат в критична ситуация, не смеят да се спасят, предавайки се на руснаците, за да не ги застрелят в гръб "своите"(или по-точно чужденците, които ги контролират), властта на Зеленски, се крепи на насилие, терор и всяване на страх! Защо Зеленски и олигарсите, не пратят тяхните деца на фронта?

136

крумски

преди 1 година

Истината е че украинките са пешки,и участието им в голямата война е начертано. Жалко за животите им. Следват Полша,Румъния,Литва ,ЕС не проумява че с огромни държави като Русия ,ФАЩ, и Китай е макс офицер в шахматната им игра.

135

Анонимен

преди 1 година

Добре, че навремето учехме чужди езици и четем и гледаме различни медии, че да не се връзваме на лъжите и пропагандата ви! Укринците не искат да воюват, насилват ги, вече дори болни хора пращат да воюват, заплащват ги че ще ги вкарат в затвора , а на бойното поле , когато изпаднат в критична ситуация, не смеят да се спасят и предавайки се на руснаците, за да не ги застрелят в гръб "своите"(или по-точно чужденците,които ги контролират), властта на Зеленски, се крепи на насилие и всяване на страх!

134

Боби

преди 1 година

До r3v0lv3r Да РФ АРМИЯ индиректно е участвала с "отпускари" но да си кажем чесно Минск 1 и 2 се опитваха да напъхат обратно ЛНР И ДНР в Украйна. Но ЪКРАИНСКИТЕ ЕЛИТИ СПОНСОРИРАНИ ОТ САЩ И ВБ имаха друга задача. Меркел Най-накрая Призна каква е. Е след това след тази ОГРОМНА ЛЪЖА СКАЛЪПЕНА ОТ ЗАПАДА защо Рашките исаме да сдвярват на каквото и да каже запада? Бий по кратуната Тъ пи те Украинци докат най-накрая им дойде акъла вглавата и Почнат да пускат кръв на виновните политици!!!

133

Анонимен

преди 1 година

Ооооо, хубава Украйна, се превърна в Усссрайна и в гробища за славяни, Зеленски махай се!

132

Анонимен

преди 1 година

ГОЛАТА ИСТИНА Е, ЧЕ ТЕЧЕ НАСИЛСТВЕНА МОБИЛИЗАЦИЯ-МОГИЛИЗАЦИЯ НА УКРАИНЦИТЕ!