31

Анонимен

преди 1 година

Криптопечалбарите защо не се хвалят? Други лъжци се хвалят.

30

до 31

преди 1 година

Никоя продуктова компания не търси фрийлансъри за собствен продукт. Като цяло, изобщо не знаеш какво говориш. В Консултантския сектор Б2Б и фрийланс хората са кажи-речи 30% от всички. Иначе съм работил и фрийланс за бивш работодател, защото познавах продукта му. За луди пари- просто им трябвах аз. Не, не съм написал долния коментар, но в него не само има истина, но и доста факти, през които и аз съм минал.

29

Анонимен

преди 1 година

валат

28

до 18

преди 1 година

Това, което си написал са мокри фантазии, но има съвсем малко истина в тях, големите компании се освобождават от неефективния персонал но също така все по-малко се търсят фрилансъри защото не се гарантира съпорт на техния продукт. В момента има бум на консултантски агенции, т.е. ако намериш 3-4 като теб може да си направите агенция и да си предлагат услугите през нея като гарантирате и афтърмаркет съпорт.

27

до 21

преди 1 година

Като архитект от най-горния етаж от 2005та в ИТ сферата ще ти кажа, че говориш празни приказки. Иначе отдавна съм готов за пенсия. Толкова активи натрупах, че нямам нужда да работя нито аз, нито децата ми.

26

Анонимен

преди 1 година

АКо не са фермерите, които отглеждат соя ще ги питам веганите.

25

Анонимен

преди 1 година

хаха,ако неса трактористите и краставичарите ит спецовете ще умраат гладни

24

до 26

преди 1 година

Аз пак да те питам за втори път днес- ти като не си мекокитковец защо нямаш 2лв. в джоба, работиш за жълти стотинки и не смееш да поискаш увеличение? Защото си страхливо мекотело, затова. Иначе казано- мекокитковецът си ти. А ние изкарваме за месец, колкот ти за 2-3 години.

23

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 7. Нормално е. Сега с 3-месечен курс стават големи специалисти. Сериозните фирми обаче, вече държат на солидни знания и действителни резуртати.

22

Анонимен

преди 1 година

Много професии ще изчезнат заради изкустения интелект.

21

Анонимен

преди 1 година

санкции ааа? Вече няма евтини суровини от Русия

20

Анонимен

преди 1 година

Програмистите ще изчезнат като хамалите.

19

Анонимен

преди 1 година

Като човек който е в ИТ сферата още от началото от 1995г ми е жал за сегашните момчета и момичета които тепърва навлизат с ентусиазъм в тази професия. Горките изобщо не знаят какво са им приготвили големите батковци - архитектите от горния етаж. Някой са до толкова заблудени и не обръщат внимание на това какво става и дори не са забелязали как самите те работят върху машините които ще им вземат работата след няколко години. Един съвет от старото куче! Гответе се за неизбежното!

18

Някой до 10

преди 1 година

Доста ще отпаднат в годините. Съкращения или преориентиране. Ако не виждаш връщат ни към полето и село. Добре си се ориентирал да си гледаш био продукция до колкото може след като всичко в годините е опрашено и смесено с ГМО.

17

Яяя

преди 1 година

За краварския сайт са по-важни американците и техните глупости и проблеми .

16

Анонимен

преди 1 година

От сума време работя както на заплата, така и B2B през моята си компания. Спомням си как работех в средна по големина компания и ме съкратиха с 8 заплати бруто обезщетение. Разбирайте около 140 000лв.. Продължих си B2B работата, като постоянно ми досаждаха в LinkedIn за нови и нови оферти- един качествен спец работа намира за 2-3 седмици таван. След година активна почивка от същата компания ме потърсиха. Отново подписах, но за 60% по-висок приход, директно през компанията ми. И така 5 години веч

15

Някой

преди 1 година

Искаха война. Да им е честито и на тях. Казах, че всички дружно ще сме по този начин в киреча ама никой не вярва. Вървим към крах, стагнация, инфлация, всякакъв сорт кризи и безработица, фалити, загуби, някой крайна бедност. Това ще разклати много столчета. Мислих, че короната ако продължи дълго ще е естествен процес в годините, но се оказва, че войната и мигрантите засилиха тези процеси

14

Анонимен

преди 1 година

Криптото е бъдещето на фалита.

13

Анонимен

преди 1 година

САЩ все още се крепят на това, че смучат от ЕС. Иначе са си в чист фалит.

12

Анонимен

преди 1 година

В САЩ последните 20 години неглижираха производството на чипове всички работеха всофтуерните компании понеже там бяха големите пари и като цяло е доста по-лесно от това да движиш завод за чипове , но сега са зависими от TSMC за производството на най-напредналите чипове.