51

Българин

преди 1 година

Информацията за американските технологични компании е много полезна. Че дори и интересна.

50

Анонимен

преди 1 година

"Да удариш високите технологии си е гарантиран последващ икономически крах!"---------------То във високите "технологии" се назначава само уоук персонал, без да се гледа какво и колко върши. Хубавото е, че това е до време. Работните мгарета като се усетят, че бачкат за цял отдел и се махнат, следва затваряне на отдела.

49

IQ 3.14

преди 1 година

тежки времена ги чакат, руски чипове вече няма на евтино, трябва да се финтира ембаргото...некв хорър некв хел

48

komitata

преди 1 година

измислен а държава с печатане на пари

47

Анонимен

преди 1 година

Зелени са, ще съкращават и ще фалират! А хората ще са на гарантиран минимален доход, модел на чинезите! ЕС няма да е по различен, дори ще е по зле от САЩ! Еднакво бедни и зелени, новото нормално! Зелена сделка в действие!

46

Анонимен

преди 1 година

Еее, аз пък току- що подписах за 15 000 чисто + 1 брутна за коледа, и още 1 брутна за великден. То тука по форумите лесно се подпидва. Ама много лесно.

45

Пепката

преди 1 година

Ей, много ви се иска ИТ-тата да станем бедни и да мизеруваме като вас, но ще трябва да ви разочаровам, ***. Тъкмо сега подписах с фирма на 8к чисто + 13-та заплата и 30 дни отпуск. Не ни мислете ИТ-тата. Мислете вие как да излезете от панелните дупки.

44

Анонимен

преди 1 година

Хайде хайде! Стига са щракали по цял ден на компютрите да редят пасианси! По една мотика, и хайде на нивата! Или по- добре на лозето. То още малко рано, студеничко е още ама да свикват отсега.

43

Дони

преди 1 година

За този балон, реално, се говори от поне 5 години. Всички, които сме в бранша, бяхме свидетели, как меко казано, се назначаваха кyцо, кьopaво и cakaтo, с връзки и без. Реално, парите които стоят зад техкомпаниите са почти изцяло виртуални. Ейнджъл и инвестмънт тръстове, които са като едни мини умалени моделчета на щатската финансова пирамида и съществуват по сякакво противоречие с пазарната логика. Но така е като апп за решене на виртуална котка се оценява на десетки млн $$$. Бизнис парка е чал!

42

тулуп

преди 1 година

Контролирана криза, изкуствено създадена за въвеждане на нов световен ред. т.е глобално зануляване, а едно от сигурните средства е режим на тока в целият свят. Всички превителства са в кюпа. Войната се води срещу цялото човечество, а не срещу отделни държави. И един от водещите врагове на човечеството е - Федералния Резерв.

41

Програмист

преди 1 година

До 27 аз пиша софтуер за земеделски роботи, които ще оставят краставичарите и трактористите гладни ;)

40

Исторически парк

преди 1 година

Ставайте фаянсаджии! Там работа и пари винаги има ;)

39

БАНко

преди 1 година

ДАЛИ УВОЛНЕНИТЕ РАБОТНИЦИ ДАВАТ ПАРИЧКИ НА ЗЕЛЬО И ВОЙНАТА ???

38

Анонимен

преди 1 година

Тъй ще е тя. Финалната фаза на капитализма. Външните врагове са на изчерпване, няма откъде да се грабят ресурси и работници без пари. Остава да се скубят собствените бачкатори, докато търпя, после се знае какво се случва с цветовете на нациите. А този път САЩ си отвориха и рана на г.за, глупавото драченйки се с Русия. Тъй ще е тя...

37

Някой..

преди 1 година

Да пиша ли кой е виновен? Или сами ше се сетите?

36

Анонимен

преди 1 година

И тука пускат фалшиви обяви за работа на айтита. Вдигат си цената. Някой будала да повярва колко са скъпи. Брокерите пускат фалшиви обяви. Всеки лъже в нета.

35

Анонимен

преди 1 година

Страшни балони са там whatsapp са инвестирали 60 милиона и са ги купили след това за 16 милиарда.

34

Някой до 31

преди 1 година

Да те светна и тези агенции ще са до време. Конкуренция която никога не е лоялна...

33

Анонимен

преди 1 година

Беше то, когато 2000-ната работехме за по 5-6к лева и си купувахме мезонети в София за по 50-60к доларес. Сегашните млади направо ще се сблъскат челно със стената.

32

Анонимен

преди 1 година

Наближава времето в което ИТ специалистите ще трябва да се учат как се гледат кози.