15

Анонимен

преди 1 година

С 160, като я изпънеш на магистралата и се усеща ако се отклонява значи е удряна.

14

Елементарно Уотсън

преди 1 година

Питайте Гогъл

13

Анонимен

преди 1 година

Samo v BG kupuvat koli na po 200 000 km

12

Анонимен

преди 1 година

Гaн4aka умира от кеф когато си купи кош, който като го настъпиш на втора, покрай автобусна спирка, поне трима трябва да се свлекат от задух,а двама от рак. Ако това не се случи все едно си е дал парите на вятъра.

11

до 10

преди 1 година

Доста хора не осъзнават, че като купуват уж на няколко години, ама доста карана кола се вкарват в приключение. Особено забавни са ми разни без 2лв. в джоба, които отидат и дадат 50к за някой дърт, разпорен от каране Кайен и нямат пари за гуми дори, камо ли за поддръжка. Видиш го- клoшap в панелка, ама в Кайен и си мисли, че го мислим за богат.

10

до 7

преди 1 година

Братовчед ми реши едно Ауди А6 да взима 2020та. На 190000км от Германия. Дизел 286 коня. Как ли не го разубеждавах, че за малко повече ще вземе нов Сюпърб или нова А6 с по-голяма остатъчна стойност. Не, та не. Ела да видиш в какво се вкара. След 15000 дадени за ремонт я продаде у нас и си купи нова такава.

9

Анонимен

преди 1 година

Въпросът е да не е удряна много..

8

Анонимен

преди 1 година

Всеки купува според бюджета.

7

до 3 от 6

преди 1 година

Отлично казано. Не един и двама приятели имам, които дори не взимат 8+ годишна кола, ами някой смазан от каране дизел- Ауди, МБ, БМВ и подобни на 300к км, иначе на има-няма 3 години. Ела да видиш какво става. Наливат в него толкова за ремонт, колкото да бяха купили нов от същия клас с голяма остатъчна стойност.

6

до 5

преди 1 година

Не съм особено съгласен. Ако иска човек някаква 2-3-4-годишна висок клас кола, най-доброто място, от което да я закупи, е дилърството, защото това са автомобили на клиенти, които са върнали колите. С коментар 3 съм тотално съгласен- по-евтино от новото няма. Например, ние имаме 1 нова среден клас кола и една- висок клас, която купих само на 12 месеца и 8000км, върната от лизинг от официалния дилър. От хора коли не купувам. Освен, ако не е приятел.

5

Мандарин

преди 1 година

1) не си купувайте кола втора употреба от дилър/автокъща, а от частно лице, което познавате или са ви препоръчали/свързали и 2) не си купувайте кола втора употреба от България. Толкова ли е сложно?

4

112

преди 1 година

Жена и кола е на късмет,мъж и куче както ги научиш

3

Анонимен

преди 1 година

Айде нЕма нужда да разбираме. По-евтина от новата кола няма. Взимате с 45% остатъчна стойност и си карате. След 3 години сменяте за новия модел. Вкъщи сме така от сума години с 2тв ни коли. Вместо да наливате хиляди в 8-10+ годишна немска кошница, вземете нова, няма да съжалявате. Излиза по-евтино, отколкото си мислите.

2

Асан

преди 1 година

Жена и кола втора употреба на късмет :)))

1

Боби Турбото

преди 1 година

Аз си купих от Австрия и се оказа правена та тук ли.... Обаче по големия проблем се оказа ръждата!