35

До 32

преди 1 година

Тук не само коли се правят, направо трансформърси излизат от сервизите. От 3 коли успяват 4 да сглобят! Има случаи дори в които частите не са от един и същи модел автомобил. За какво ни е да правим нови коли с тоя потенциал :) ние старите не може да износим, безсмъртни са има екземпляри на 40г в движение като производителя е давал само 2г гаранция за това дето е произвел!

34

Дядо Ви

преди 1 година

Аз пък имам 2 коли, едната стара та стара. Всяка година ремонт за огромните 500лв.Обелена, ожулена, ръждясала, ама не ми прави впечатление. Харчи по 11 на сто - газ.Не вдига повече от 150.Новата - нова та нова, ремонт само на 3 години за 1500 лв. И каско за 500 лв на година. Яд ме е по един месец за всяка драскотина.

33

Анонимен

преди 1 година

Аз знам едно нещо от работата ми по света - от служебната кола по хубава няма!

32

Анонимен

преди 1 година

След толкова много автомобилни специалисти в България все още не мога да разбера, защо не произвеждаме коли, па макар и москвич да е! За да се знае, няма да си купя москвич, де, само като сравнение го употребявам! Можеше и Дачия, но Москвич звучи по силно като сравнение! България домати не може да си произведе, тука за коли философират!

31

Анонимен

преди 1 година

Ако е "нов внос" - гаранция :D

30

Анонимен

преди 1 година

Как да вземеш съвети от хора които при заглавията имат синтакс грешки, въпреки, че работят с компютри?

29

Анонимен

преди 1 година

До #26, голям специалист си ти. Чудя се, защо не работиш в някоя от големите компании за автомобили. Е, считай го за подигравка, защото си много, ама много зелен.

28

Ма КА?

преди 1 година

В България такива автомобили няма. Тук всичките са ги карали баби и то само до църквата и обратно. Направо нови бе! :D

27

обикновено

преди 1 година

следят в търсачката на предполагаемия купувач, за да разберат каква кола се търси.

26

До 13

преди 1 година

Навсякъде по целия свят се купуват стари коли. Има модели които се търсят независимо от километрите. Реално 200 000 км си е почти нова кола. Повечето съвременни коли при редовна поддръжка и нормално каране издържат до 500 000. Аз съм виждал даже коли и над 500 000 км които са в перфектно състояние и ако не погледнеш километража никога няма да познаеш че е на толкова. Колата е здрава, върви си, всичко по нея работи като нови. Няма дори протрито по седалките.

25

Милиардер

преди 1 година

Изобщо никой не ми продава кола. С тези статии, журналистите от Днес.бг станаха за смяк. Както и българските политици. Кога ще изберат редовно правителство ? Прогнозата ми беше, че по-скоро няма да има зима, отколкото правителсдтво. А пък зимата си дойде. Но пък правителство си нямаме. ПРАБАБА. ВРАЧКА БЕШЕ. Помня си я. Тя ме е отгледала. ЧЕСТИТА ДА НИ Е НОВАТА. КАКТО И СЛЕДВАЩИТЕ МНОГО !

24

Анонимен

преди 1 година

Гледайте само да не с фалшиви австрийски документи, открадната в София, застрахована в Пловдив и регистрирана с пренабити цифри на рама в Хасково.

23

ДО 21

преди 1 година

Препоръчвам да прочетете Новината .Иначе приличате на чукчата от вица - Чукча не читател , чукча писател .

22

Анонимен

преди 1 година

Ако я взимате от Горубляне, значи е удряна. Иначе няма да е там.

21

Анонимен

преди 1 година

Зависи какво се разбира под удряна. Едно е да охлузиш калника в някой дувар, друго е усукано шаси. Ние примерно караме няколко коли и всички имат нещо сменяно-калници, стъкла, задна врата, стопове и др. Ако една кола се пази като нова, трябва да стои в гараж и да се кара като парадна. За градска, това е безсмислица.

20

Анонимен

преди 1 година

Поне да бяха редактирали статията след гугъл превода :D

19

Анонимен

преди 1 година

За колата ясно, а една жена на колко употреби е как да познаеш? Нещо статия по въпроса?

18

Анонимен

преди 1 година

новите коли са кекави ***.пазете си старите

17

ИСТОРИЯ

преди 1 година

След Соца в България НЕ можеш да си купиш Нова Кола - нито с ред , нито без ред .Това се отнася за 99% от Хората . Това са ни Доходите . Покупките на Нови Коли са свързани с Корупция , Наркотици и ЕС Програми . Също така Собственици на Фирми с много персонал и спестяване на Данъци и Осигуровки .

16

Анонимен

преди 1 година

Много лесно - няма неудряна кола у нас.Аксиома !!!