169

Анонимен

преди 1 година

Жалка картинка.

168

Анонимен

преди 1 година

Подкрепата за Путин у Русия е само 14%.....как нема да го гони шубето?!

167

Страх , баке...

преди 1 година

Страх да не го освиткат у навалицата...

166

Дядо Соци

преди 1 година

Умира от страх завалията. Ама да е мислил какви ги върши.

165

Анонимен

преди 1 година

До РеалистХУБАВО, ЧЕ Е ПАДНАЛ СОЛЕДАР, НО НА НАС НЕ НИ ХАРЕСВА ДА УМИРАТ УКРАИНЦИ И РУСНАЦИ, ТОВА Е ГЕНОЦИД НАД СЛАВЯНИТЕ! А ТЕ СТОЯТ ОТДАЛЕЧ И КОМАНДВАТ УКРАИНЦИТЕ, НО НЕ ТЕХНИТЕ БЛИЗКИ УМИРАТ И ТЕХНИТЕ ДЕЦА, А НА СЛАВЯНИТЕ, НАЦИЗЪМ С ПЪЛНА ПАРА!

164

Анонимен

преди 1 година

да празнува човека, нека, за последно му е, скоро ще е изритан от сцената, нека се повесели, ден веселба, век затвор го чака

163

Анонимен

преди 1 година

ЧИСТА РЕАНИМАЦИЯ НА НАЦИЗМА ВЪРВИ В ПОСЛЕДНИТЕ ОКОЛО ДВАДЕСЕТИНА ГОДИНИ, ТОВА Е ФАКТ, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ! И ТОВА ТРЯБВА ДА СПРЕ!

162

виж Ото Хан

преди 1 година

До ВойнВиж немеца Ото Хан, той е масовия убиец на много европейци с химически оръжия през ПСВ и ВСВ, включително и на украино-руснаци, поляци, евреи, но така е, когато не познавате реалните факти и история, а повтаряте лъжи и манипулации, които ви се пробутват за "истина"!

161

Гном

преди 1 година

До нов виц - Аха, вероятно сме във Варшавския договор, СИВ и сателит на СеСеСеРетата.

160

Войн

преди 1 година

До реанимират нацизма-- Никой никога не е бил убиван с химически оръжия в концлегарите. "Газовата камера", е била наричана от работниците в концентрационните лагери така, когато са ги пращали да работят в "химическо чистене" на дрехите. Никой не ги е тровил, а телата на починалите от туберкулоза са били изгаряни, за да се избегне разпространяването на заразата. Стига с тази дезинформация.

159

реанимират нацизма

преди 1 година

До АнонименМного държави са православни християни, целия Балкански полуостов също, просто сега запада удря по православната религия, тя не е руско изобретение, но поварят направеното през ПСВ, тогава са убивали поляци, украинци, руснаци, горили са иконите и църквите, именно тогава сменят с насилие православието на поляците и ги превръщат в католици, а руско-украинците, са ги пращали в австрийските концлагери Терезин и Талегоф, убивали са ги и с химически оръжия, днес реанимират нацизма

158

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 170 Писал си но не си задаваш най-важния въпрос !Кой я гръмна ,за да потъне!? Отговорът! К Р А В А РИ Т Е!

157

Анонимен

преди 1 година

Тъкмо си отдъхнах, че няма да ни занимавате с масовия убиец Зеленски и фашистите, а сега това. Изливане нА лъжлива пропаганда и злоба срещу руснаците, които всъщност са жертва, само още жълти значки не сте им сложили, не се отличавте по нищо от Хитлер и нацистите, даже наследници на нацисти и бандити сложихте години наред да управляват Украйна! Ще повърна!

156

Анонимен

преди 1 година

Тъкмо си отдъхнах, че няма да ни занимавате с масовия убиец Зеленски и фашистите, а сега това. Изливане не лъжлива пропаганда и злоба срещу руснаците, които всъност са жертва, само още жълти значки не сте им сложили, не се отличавте по нищо от Хитлер и нацистите, даже наследници на нацисти сложихте години наред да управляват Украйна! Ще повърна!

155

Анонимен

преди 1 година

Най-страшното нещо в историята е падението на кумирите. Много хора си създават кумири, забравяйки посланието на Исус да не го правят. И един ден падението на кумира ги изважда от равновесие. Много хора у нас превърнаха Путин в свой кумир и сега да са живи и здрави да видят неговото падение. За мен лично то започна още през август 2000 г., когато видях безизразното му лице при срещата с близките на подводничарите от "Курск". На него не му пукаше изобщо за тях. По-късно каза - Тя потъна!

154

Анонимен

преди 1 година

Московската патриаршия е църквата на православните дяволи обитаващи Кремъл. Помнете ми думата, че тази църква ще си замине заедно с езическата руска империя.

153

Анонимен

преди 1 година

Тоя като стои сам там в кишето, да вземе поне една метла да позамете малко в църквата, че да е полезен с нещо.

152

Анонимен

преди 1 година

дребосъка сам щото не вярва и на сянката си вече, целия свят го мрази

151

Анонимен

преди 1 година

руската църква подкрепяла войната... що за църква е това, християнството проповядва любов...

150

Катедрала

преди 1 година

не е ли католическо?