9

До 7

преди 1 година

Русия чака цели 14 години направи всичко възможно за да не се достига до военен конфликт. През което време в Донбас има избити 15 хиляди цивилни много от които деца. А в Русия са емигрирали 2.4 милиона бежанци от източна Украйна. И накрая когато вече наистина нямаха друга опция влезнаха в Украйна, но и тогава не отприщиха огъня с пълна сила и гледаха да има минимално сътресение за цивилните. Отне им 8 месеца са почнат да удрят по енергопреносната мрежа. Нещо което Американците направиха на ден 1

8

Откровение

преди 1 година

Господ си знае работата. Прибира всички, вкл. и джуджета, особено руски, тъй като са лицемери християни и атеисти.

7

До 5

преди 1 година

Много добре обяснено! Разбира се медиите на Запад се хващат за това и отново градят образ на човек притиснат до стената, изолиран, самотен, победен. Народецът на Запад си гледа телевизията, вярва си, и после си плаща сметката за ток която стана вече колкото наема му. И е доволен че помага на бялата и пухкава и демократична Украйна, без дори да си дава сметка дали и как.

6

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Путин е изкукал окончатено.Причината да е бил сам на службата е проста за разгадаване.Ако беше с множеството щеше да бъде пребит от майките на безобразно многото руснаци загинали в името на една война,която дори територии не донесе на Русия. И наистина,какво би се случило с Путин ако се поразходи сам из Москва? Всични знаем отооворът и той е ЛИНЧ.

5

гостанти путинист

преди 1 година

Страх го е от народната любов!

4

Русия е във война

преди 1 година

срещу десетки държави, цялото НАТО. Руска кръв се лее. И въпреки че е в името на бъдещето на Русия, много хора с по краткосрочно мислене не могат да го разберат. Има и недоволни, а и потърпевши хора, които не разбират цялостната картина и обвиняват президента на Руската Федерация. В една такава ситуация КАК СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СЕ ПРАЗНУВА? ДА СЕ СЪБЕРЕ С 10,000 ДУШИ НА ЛИТУРГИЯ ЛИ? Разбира се че се взимат мерки. И това е нормално.

3

Анонимен

преди 1 година

браво на путин велики скоро ще избави света от уркофашистите

2

3 ма са минимум

преди 1 година

Е, фотографа не се ли брой?А охраната ...

1

Анонимен

преди 1 година

Да беше поканил Волен Сидиров за компания.