39

Анонимен

преди 1 година

Лишаването на България от лева и енергия няма приоритет!

38

Анонимен

преди 1 година

Кокорчо се кокорчи чака някой да му го натопорчи

37

България над всичко

преди 1 година

резултата на ГРОБ следващите избори ще е наполовина.. свършиха бу'далите, дето им вярват

36

Анонимен

преди 1 година

ПП с всеки ден се засилват към дъното с бясна скорост, очевидно е като не могат и не стават поне да не пречат на останалите партии, къш обратно от където дойдохте!

35

Анонимен

преди 1 година

Герб и ДПС ще трябва да извършат гигантски изборни манипулации за да се върнат на власт. Друг начин нямат. Просто им изтече срокът на годност.

34

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ПРИ СЛАВИ ДАЖЕ НЕ СТЕ ПАРТИЯ НАЕТИ ЧЕРЕПИ ДЕТО РАЗРУШИХТЕ БЪЛГАРИЯ БЕЗНАКАЗАНО Е ТОВА ДЪРЖАВА ЛИ ЕЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ

33

Анонимен

преди 1 година

Защо взеха мандата като не са подготвени, слаб 2 - трябваше да го върнат и в парламента се гласува кабинет не декларацийки, сега да им се вземат заплатите за нищоправене.

32

Боко Шкафа

преди 1 година

Избори и ме избирайте мен....Да почвам да си пълня чехмеджетата, него дници такива....

31

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами дотук беше с ПеПе-тата, скоро ще последват съдбата на Сестра Галева и Учиндолският месия..ще останат в историята на българската политика, като носители на най-бързо провалилото се правителство, вкарало България в дългова спирала и един куп задълбочаващи се кризи, в сравнение с тях даже и правителството на Виденов няма да е толкова унищожително и ретроградно,но с комунистически милиционери като рашкоФ по времето на които мутрите си имаха държава и с новоизлюпени аматьори и шарлатани ще е така

30

Космонавт

преди 1 година

Никога няма да имате правителство, повтарям го от 2 години. Слепи ли сте, този свят приключи?! Байдън не живее в Белият Дом, Путин не живее в Кремъл, финансовата, политическата и другите системи паднаха. Живеете в ехото на стария свят, в аномалиум, измамна реалност и безвремие. Играят ви театър за да могат да ви избият докато стоите мирно. Приготвяйте се, тази година ще е развръзката!!

29

Анонимен

преди 1 година

ПП отиват в историята!! Възраждане заема тяхното място!

28

Анонимен

преди 1 година

Ау! Не минала декларацийката? Айде сега бай Петко да започне да умолява народа да се стече пред парламента да подкрепи Кирчо...

27

ЬЬЬ

преди 1 година

партията на потъването(на България) търсеше подкрепа за нещо за което бяха против при проф.Габровски и е съвсем логично,че не я получиха.Жаждата за власт (разбирай корупцията)владее мозъците на всички партии без изключение,а ние си мислим,че някоя от тях е по-различна,гласувайки за нея.Не е имало и няма да има такава докато свят светува и на власт са финикийските знаци.Народе!?!

26

кинолюбител

преди 1 година

"Тя танцува само едно лято"

25

Анонимен

преди 1 година

Радевски държава!Комунисти на власт!Няма оправия!Крадат и не ги и редува народа

24

Анонимен

преди 1 година

Очаквано, некадърни преписвачи. ПП отиват в историята. С много излъгани надежди и печална слава.

23

Кирчо

преди 1 година

Търся споделено пътуване в едната посока до Канада.

22

Анонимен

преди 1 година

Уморените коне ги убиват, нали

21

Просто Кирчо

преди 1 година

Търся споделено пътуване до Канада, около 1 февруари.

20

ъхъъ

преди 1 година

Да видим колко време ще могат да си позволят ГЕРБ-ДПС-БСП Възраждане и другите клакьорки на статуквото да седят без да се захранват от държавната хранилка.Ако на следващите избори и хартиените измишльотини не им помогнат ще е тегаво за тях.ГЕРБ може да ги отпишете като управляваща партия, никога няма да бъдат вече в управлението колкото и да се мъчат да забавят процеса ....