139

absurd

преди 1 година

Чудя се, изобщо имаме ли нужда от парламент с 240 хрантутника. Напълно ни е достатъчно президент и няколко министъра около него

138

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

САМО ГЕРБ БОРИСОВ ЛИДЕР ПЛАТЕНИТЕ *** НЕ УСПЯХА Е РАЗРУШИХА БЪЛГАРИЯ НАГРАБИХА СЕ С ПАРИ А ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ ИНФЛАЦИЯ НЕВИЖДАНА ЧЕРЕПИ ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ СТЕ

137

Angelov

преди 1 година

ГЕРБ предложиха правителство и програма, но те бяха отхвърлени от Денков и приятели не с логични аргументи а с демагогия от най- висша степен и неистово желание да продължат изчегъртването. Всички вие провалихте избора на кабинета проф. Габровски! Не обвинявайте отново ГЕРБ.

136

Анонимен

преди 1 година

Аматьори

135

Ебассси

преди 1 година

На политиците им хареса да правят избори през 6 месеца и да им влииииизат едни държавни пари в партийните касички. Никой не иска да управлява. Най- сладко е да се стои в опозиция и да се критикува .....

134

Анонимен

преди 1 година

До До 138 Прав си. Признавам, като сваревям с известните Хаити, Гватемала и т.н. ... ние сме баш като тях. Но сме една идея по-добре от островите Кваджалейн, които с много зор се "присъединиха" към САЩ и бяха много щастливи от това, без да знаят, че САЩ ги взеха, за да си правят ядрените опити там. Дай боже да не стане така и тука.

133

Анонимен

преди 1 година

Интересно, защо партия Пълен Провал (ПП) не се откаже, след като никой не ги подкрепя и не върне мандата още днес, ами ще се назландисват до следващата седмица? Може би ще идат в Козяк да поплачат там, дано някак прибутат другите си пешки в нашето упраление да ги подкрепят?

132

До 138

преди 1 година

Вървим към колония?? Ние отдавна СМЕ нео колония на САЩ! Съсе цялото ЕС! Не виждаш ли какво става в момента!! САЩ изсмукват богатствата на най богатата си европейска колония, както прави всяка империя с колониите си! Хората не вярват, щото сме имали избори и не може да сме колония! Ха ха ха!

131

Анонимен

преди 1 година

Тиквата, Киро, ДПС и Дай България са все американски агенти. Пудели на каишка и накъдето ги помъкне Козяк, натам ще вървят. Цялото дърлене помежду им има една единствена цел - кой да се докопа до длъжност "любима жена" на господарите си. Затова нищо добро не чака България и българите, а и съществена промяна не се вижда скоро. Вървим към колония, нещо като Хаити или подобните там, примерно Гватемала.

130

Анонимен

преди 1 година

Кеф!Пропадналите пицари няма да могат сега да обикалят медиите да говорят какъв ни бил народа и каква била България.Да си стягат багажа и да си ходят в КалАДА!!!

129

До 133

преди 1 година

Ама диър фриенд, виж УК и Франция държави които нямало никога комунизъм и не са прикачени до Пусия, са в най тежко икономическа криза и рецесия в Европа! По тежка криза от България даже! И Холандия и Испания, Италия! Германия! Сакъв комунизъм, саква Русия бълнуваш бее!

128

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 133 не знам какво са ви учили преди години и кой ви е учил, ама ако си проплакнеш очите и се загледаш, ще видиш катастрофалното скапване на Запада. Само почакай още година - две и импотентните им управници, начело с малоумния Байдън ще ги закопаят.

127

Анонимен

преди 1 година

До Пенсионер Ти сигурно си бил от ГРОБ и си намазал около голямата корупция, шуро-баджанащината и рекетирането на бизнесмени? Ако е така, признавам, живяло ви се е добре. За останалите се живееше зле. И сега ако любимецът ти от СИК се докопа до властта не само, че ще е в пъти по-зле, а направо катастрофално. Тоя послушко на чужди интереси в такива л*на ще ни навре, че няма излизане. Той претендира, че нещата са се влошили заради партия Пълен Ппровал, но лъже, скапа се цяла Европа.

126

Анонимен

преди 1 година

до 127Ами давай да се прикачим към РаZZия и ще я прокопсаме...Що се отнася до запада ,че се скапва...преди години ни учига ,че тоя запад гние и ха..ха всеки момент ще се срути,пък тя каква стана - колкото по-гние,толкова по-хубаво мирише. Затуй и всичко читаво се е запътило за там ...към гниещия капитализъм..

125

Анонимен

преди 1 година

КирО остана без коалицйотет партнйор, опитаха да направят правителство на малцинства-провал! На изборите загубиха, сига пак провал да направют правителство на малцинства! Само за 5 месеца! Айде всяка седмица да се пробват и да се провалят! Да се прекръстят в Продължаваме Провала!!

124

Анонимен

преди 1 година

*** колко пъти вече се провали мандата на ПП за последните 5 месеца? 2 или 3 пъти?? Или 5 пъти? Провала Продължава вече всеки месец?? Докога?

123

Пенсионер

преди 1 година

До българин 125 Боже колко си заб.лу-ден.При ГЕРБ се живееше най добре .Защо лъжеш ?

122

Много ме кефят

преди 1 година

Опоркити на американофеновете за комунизма! Диър френдс, в България 33 години уж има капитализъм и членство в ЕС и Нато! Не може вечно да сеоправдавате за провала си комунизма?? Време е демократите американофинове да поемат отговорност за провала си! България е в икономическа криза и Европа също!

121

Анонимен

преди 1 година

До Пенсионер Ти както какъв се изживяваш, като един е Тиквата и ти си му пророк ли? Ако народът го е искал, тая мутра, рекетьор и покварен корупционер до сега да е съставил правителство.

120

Анонимен

преди 1 година

До Така е .. Я специалисте, кажи тогава защо се скапват Англия, Германия, Испания, Италия и т.н. ..., "благодарение на комунистите може би, които си напълниха джобовете с пари и саботират всичко , което маже да им отнеме парите". Да не би случайно това да им се случи заради безпрекословното слушкане указанията на САЩ и дългогодишното целуване на американски за д н ици?