79

Анонимен

преди 1 година

Давайте дъфжавата на ердоган и закривайте ко чината видя се, че не можете да имате собствена държава

78

Анонимен

преди 1 година

Провалът се знаеше предварително,а целият цирк беше за предизборни цели на ПП и ДБ. Вадейки нова опорка, за да се прокажат като добрите,а останалите лошите ,които не мислят за България.Много елементарно и подценяващо за електората.Всеки видя мръсното им бельо и се отврати от душа от нечистоплътните шарлатани.Шуробаджанащина,аматьорщина,жажда за власт и пари,некомпетентност ,наглост и дебелоочие,безродие и грантаджийство съпътстват ПП и ДБ.Жалки клоуни.

77

Бойко Българоубиец

преди 1 година

ЧАКАТ ВИ ОЩЕ 20 ГОДИНИ ГРОБ! ЩЕ СЕ ВЪРНА НА БЯЛА НЕВАЛИДНА БЮЛЕТИНА!

76

хе хе хе

преди 1 година

Жален хленч откъм желтите павета. Че и времето е хладно, не е подходящо за протести.

75

ъъъ

преди 1 година

Въпреки това,хората ще изметат банкянската разбойническа организация на сметището.Неизбежно е!Не може кради и бандити да управляват една държава.Въпреки малоумието на една част от обществото,която гласува за тях.Шебекът от банкя-Борислав Бойков,неизбежно ще стигне до затвора.Проумейте го,инфантилизирани хора.

74

поглед

преди 1 година

С тази декларация Промяната ясно каза: Вие ще управлявате ли с нас или са Ви по-ценни министерските постове... Управление на държава или службаш с дантел марка. Просто се опита да счупи статуквото на ориенталския политик. Вижте резултата, отговорете си сами на въпроса.

73

Анонимен

преди 1 година

Тия от ПП се оказаха рядко некадърни сбирщина, както впрочем и ония от ДБ. Кухи, че чак свирят на вятъра, но с голямо самочувствие и още по-голяма лакомия. Време е да приключват участие в парламента и в следващите парламенти. На нас не ни трябват хора като Зеленски и Шолц. Малка държава сме, не можем ги понесе за дълго.

72

Анонимен

преди 1 година

Каква стана тя, тия които обвиняваха бибитковците че били импотенти, и те излязоха импотентни. Това много добре описва българския политически "елит"(ха ха ха)

71

баба мара

преди 1 година

от кога пишем да върнете мандата веднага и да не се мотаете не разбрахте ли че спарапета и гея нямате бъдеще вашата икон групировка навреме умря сега и3 мандат да се връща веднага и отиваме на избори докато се изчистим

70

Закривайте седянката

преди 1 година

Давайте на ГЕРБ-ДПС-БСП да съставят кабинет и да си връщаме властта на Доган и обръчите му от фирми (които управляват държавния ресурс вече 30 години) и да си кретаме по старо. Видя се, че българинът няма капацитет и истинско желание за нещо повече.

69

Колко

преди 1 година

хора се връзват на тези циркове? Аз на живо не познавам такъв?

68

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 72Хищна хиена е химна на простите кирчовци.

67

Анонимен

преди 1 година

66 Говориш за комуниЗъма, в който бащите и дедите на дечицата им в ПП, вилнееха из държавата, натъпкани с пари, и привилегии. Те пазаруваха само в Кореком и в магазините на запад.

66

Румполов

преди 1 година

Видя се, че ПП са политическиАМАТЬОРИ!!!

65

Анонимен

преди 1 година

Трявбаше първо да им пуснат хищната хиена, да видиом тогава дали няма да мине.

64

За заблудени

преди 1 година

Руските агенти са в ПП!

63

номер 2

преди 1 година

ГЕРБ и Възраждане не са българи! Те са предатели, руски агенти! Затова е време да се разправим с тях! Просто да не дишат български въздух! Путинският въздух е по-добър за тях!

62

ПП и ДБ адийо

преди 1 година

И двете партийки на Прокопиев си заминават! Никой не иска мошеници и криви хора да го управляват!

61

Манолски

преди 1 година

Продължаваме простотията ще приключат като ИТН

60

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ са все едно имат магазин, в който клиентът влиза с парички, за да си закупи нещо, но зад щанда го обират, пребиват го и го заплашват, че ако каже на някого ще го до-бият.