99

карачанаков

преди 1 година

"В момента неспособността на ГЕРБ да сформират кабинет и да предложат управленска визия доведе до това ние да предлагаме кабинет и управленска визия....,,,заяви АсАн Василев.ХА,ХА,ХА ГЕРБ били неспособни ами нали Вие сте способните с Вас са умните и красивите що не направихте кабинет бе Асанчо?Хората са казали на лъжата краката са къси и Вашите лъжи много бързо омръзнаха на хората дори баща Ви /Фигуранта/ се отказа от Вас.

98

българин

преди 1 година

Вече две години политическо безвремие,безхаберие и престъпност,а най-лошото е, че не му се вижда края

97

Анонимен

преди 1 година

Провалени американски марионетки!

96

Анонимен

преди 1 година

Никога повече ПП на власт!!

95

Анонимен

преди 1 година

Провало Продължава

94

ПП

преди 1 година

Падането Продължава

93

Разочарован

преди 1 година

Тия ПП съсипаха държава за нула време,с кои очи пак се бутат на паничката.Нямат срам някои хора

92

Анонимен

преди 1 година

Какви са тези евфемизми -- "грешен модел на икономика" -- става дума за престъпен модел на икономика. Първа политическа сила -- това е банда престъпници, задигнали милиарди от европейските еднократни помощи, след встъпването на България в ес, и които втори път няма да дойдат. Тази информация е от хора в тайните служби, които явно се боят за работата си за да излязат по-явно, но се вижда и с просто око.

91

Анонимен

преди 1 година

Все още има късмет нашата държавица...

90

Анонимен

преди 1 година

Зад цялата тая работа са виновни Господарите, тия от които правителствата ни теглят заеми. Тези заеми се отпускат срещу техни нареждания. Всичко се играе по сценарий. Лидерите на партиите явно са били събрани и им е било наредено да правят това което виждаме в момента иначе пари няма да има. Сега разбирате защо тая държава никога няма да се оправи.

89

Анонимен

преди 1 година

Смешния плач на шарлатаните ,даже е забавен.Нито дума за зулумите,които извършиха ,но заплашват с Доган,Бойко и комунистите.Не виждат,че те ги изчистиха и оневиниха и ги върнаха на бял кон,заради некадърното си управление и шарлатанийте им.Те ги направиха приемливи,в сравнение с дебелоочието и наглоста на ПП и ДБ.тТе са приемливото зло,което е за предпочитане от алтернативата на шарлатаните и техните съдружници от ДайБ.

88

поглед

преди 1 година

Крайно време е да се внесат промени в конституцията и да се свърши с тез и онез циркове. То аман от избори дето да печелят по 20 %. Не че съм нещо против служебно правителство. Дупетатите да се намалят на 60 души на 2 нива. 1-во- 50, ако не вземат решение- второ: 10. 10-те от избор + съгласието на президента. Ако някой е избран, но не става- влиза 11-тия, 12-тия...На таз държава повече не и трябва. Всичко друго е непремерен разход по перата на бюджета.

87

Анонимен

преди 1 година

УжасТ!

86

Анонимен

преди 1 година

До ъъъПрав си. Само мандата *** Каскетчо да свърши и Баце влиза в панделата заедно със съучастниците си.

85

Анонимен

преди 1 година

Не се притеснявайте, Боко "ще ви оправи", с тая хартиена бюлетина която си осигуриха, не ви мърда още едно 12 - годишно Гербаво - Пеевско управление, което между другото доказва че българския народ е най-пpoстия в света!

84

Анонимен

преди 1 година

Това, че от ПП и ДБ 10 души са отсъствали при гласуването е показателно колко са сериозни и може ли изобщо да се разчита на тях. Не събраха дори минимума - 73 гласа, останаха с 63. Смешни са, или по-точно - жалки.

83

Бойко Българоубиец

преди 1 година

Всеки, който гласува за пп ще му пишем бюлетината за невалидна хехе ГЕРБ ПОБЕДА!

82

toti

преди 1 година

ТАКЪВ СРАМ БЪЛГАРИЯ НЕ Е БРАЛА С ТАКИВА И ОНАКИВА НЕКАДЪРНИЦИ !!! ДА СЕ ЗАКРИВА НАЙ ПОСЛЕ ТОЯ ПАРЛАМЕНТ И ДА ВЪРВИМ КЪМ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА С ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ КАТО КОРЕКТИВ !!!В САЩ ИМА СЕНАТ У НАС ВНС !!!....ТИЯ КРАДЦИ СЕ РАЗБРА ,,НАРОДА НЕ ГИ ИСКА ''!!!!!

81

Анонимен

преди 1 година

Герб ще вкарат хаос в реда

80

Гербер

преди 1 година

ГЕРБ ЩЕ ВИ УПРАВЛЯВА ДО ГРОБ! ГЕРБ ПОБЕЖДАВА!