101

Путин

преди 1 година

Само рискува живота на руските войници! Украинците не признават примирие!

100

Анонимен

преди 1 година

най -чудесното е че докато тука извънредно възбудени от своя ментор Байдън слабограмотни евроатлантици си шещат езиците .Путин и великата руска армия мачкат като 50 тонен валяк позициите на натовските наемници и унищожават икономиката на Европа .В същото време Русия има за миналата година над 650 милиарда долари приходи от суровини.

99

100%

преди 1 година

украйна свърши........

98

Аве, Калеко

преди 1 година

Кви са тия неологизми..Европейска коледа..Да не би да има американска коледа или африканска, случайно?Тва евродобитъка верно сте само с две гънки

97

Анонимен

преди 1 година

За другата Коледа

96

Путин

преди 1 година

И прекалено мекушав! Така няма да спечели ..

95

Путин

преди 1 година

Не давай почивка на украинските нацисти! Сгреших много съм мекушав!!

94

Анонимен

преди 1 година

Китай е готов да работи с Руската федерация, за да се противопостави на едностранчивостта [на Запада] и да защити суверенитета и сигурността на двете страни, каза Си Дзинпин.

93

Путин

преди 1 година

Горяма грешка! Бшй нацисти без почивка и Коледа!

92

Ром"с

преди 1 година

Повечето тук от коментиращите не признават христианството ,а само цар Долар..но Той скоро ще умре като ... или пък ще изгуби властта си... ил пък...,а какво ще правят продажниците ..тези тук които са против Русия и са американофилчета ,ако бе комунизма,те щяха да си първи комсомолчета и секретарчета ..за тях е важното да се нагаждат към по-силните на деня и те са без принципи ..

91

До 99

преди 1 година

Украинци и руснаци празнуват днеска и утре по Юлианския календар..

90

ВЯРА на ЗАПАДа -НЕ!

преди 1 година

Те ще го спазват също както Минските съглашения! После ще се хвалят като Меркел че било тактическа лъжа!

89

Калеко Алеко

преди 1 година

До Анонимен ... Що за наглост и безочие, украинците честваха Европейската коледа в Метрото докато путинските агресори разрушаваха домовете, елктроцентралите, болниците и училищата им, а сега тукашните русофили са се притиснили за богомолците в Донбас, коит ще сквернят украинските църкви със стигмите на азиатските си празници ... !!!

88

Анонимен

преди 1 година

Важното е, че РФ ще капитулира в крайна сметка, независимо от подлостите, които използваха руските фашисти в тази война. Доброто ще победи Империята на злото...

87

Анонимен

преди 1 година

Коледа мина.

86

АнонимеН

преди 1 година

КИЕВ ОТКАЗА ПАУЗА ЗА КОЕТО БРАВО НА УКРАЙНА! КОГАТО УКРАЙНА ПРАЗНУВАШЕ КОЛЕДА НЯМАШЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ПРИМИРИЕ ОТ КОМУНДЕЛИСТАН! ТЪЙ, ЧЕ И СЕГА ПРИМИРИЕ НЯМА ДА ИМА!

85

Анонимен

преди 1 година

Вчера писахте, че ще има, сега питате дали ще има. Не мога да я разбера тая медия. А примирието няма да е пролог към мирни преговори.

84

Анонимен

преди 1 година

Коледно примирие няма да има, но със сигурност ще има взривени няколко църкви заедно с богомолците в Донбас а в развалините о чудо ще намерят ръждясали парчета от ракети химарс докарани от Макеевка и доказващи на путинолюбивото човечество какви зверове са киевските нацисти. Украинците се обърнаха към жителите на поробените от Русия Донбас и Луганск да не ходят на църква довечера защото ще има руски провокации.

83

однако

преди 1 година

"РФ не само че няма дефицит в бюджета. За 2022 увеличи отново валутните си резерви (независимо че 300 милиарда са блокирани) и намали външния си дълг." ___________ Колективният запад обяви, че е блокирал $300 милиарда руски златно-валутни резерви. Каква беше нашата изненада обаче, когато само след няколко месеца колективният запад бе принуден да си признае, че не може да намери $200 милиарда от уж блокираните $300 милиарда руски златно-валутни резерви. Ха-ха. Нечувано. Не може да бъде.

82

хахах

преди 1 година

тея рашисти много хитри и нагли бре, намират си повод за да се прегрупират