121

Анонимен

преди 1 година

30 държави вече 10 месеца не могат да победят Русия!! Ха ха ха ха!

120

До 139

преди 1 година

Не напразно, а безплатно го правим!Не ни плащат 5 долара за коментар до 10 деми от американско НПО!

119

Анонимен

преди 1 година

до 121 АнонимеН - Ти ще кажеш какво ще става. Какъв коллективен иск бълнуваш, аланкоолу. Ти явно не наеш на кой свят се намираш. Украйна се опита да заведе дело срещу Русия, но им отговориха, че по устава на ООН, Русия има право да провежда операции по денацификация. На страна, която има 1332 терммоядрени ракети и 6 хиляди тактически ядрени ракети, никой не може да наложи волята си. Та чакай да фалира Русия, когато ти цъфнат налъмите

118

Путин

преди 1 година

Много мекушав! Само рискува живота на войниците си!

117

Анонимен

преди 1 година

Защо не направих примирие по нова година например, а вместо това избраха точно тогава да обстрелват с ракети? Коледа беше преди две седмици, така че да се оправят.

116

До Калеко

преди 1 година

Коментарите не струват нищо, виж за фейк плюсчетата се плаща - 5 долара на месец за VPN!

115

медвед

преди 1 година

Си Цзинпин призова Путин заедно да се противопоставят на Запада

114

Калеко

преди 1 година

Е бил рекрутират от фондация Америка за България на улицата, докато е протестирал за хо мосе ксуални бракове в България! Сега си стои в панелката и получава лист с коментари всеки ден от САЩ - и безплатна VPN програма!

113

АнонимеН

преди 1 година

ОФИЦИАЛНО КЪ ПУТЪНА УНИЩОЖИ РУСИЯ ВСЯЧЕСКИ И СЪСИПА ЕДИН 100 ГОДИШЕН РЕЖИМ! ПРИХОДИТЕ ОТ ГАЗ И НЕФТ ЩЕ СЕ СВИЯТ МНОГО ОТ 1 МАРТ 2023-ТА ГОДИНА И ТОЧНО ТОГАВА УКРАЙНА ТРЯБВА ДА УДАРИ КОМУНДЕЛИСТАН ВОЕННО И ДА ГО СМАЧКА И ТАКА ЩЕ ПРЕДИЗВИКА ФАЛИТА НА БАНКОВАТА СИСТЕМА , ЗАЩОТО ПУТЪНА ЩЕ ПРЕНАСОЧИ ПАРИТЕ КЪМ ВОЙНАТА И ЗА ДРУГО ПАРИ НЯМА ДА ИМА :D

112

Кой ще го наруши

преди 1 година

Истинско примирие няма как да има. Ако открият противникова разузнавателно-дирерсионна група, ясно е, че нямат друг избор освен да я обстрелят. Почти е сигурно, че ще има такива, и след това ще има взаимни обвинения за нарушаване на примирието. Ако обаче укронацистите и по време на примирието продължат да обстрелват жилищни квартали в Донбас далеч от фронтовата линия (както са правили винаги) това вече наистина ще е проблем. Но това, ествствено, западните (а и нашите) медии няма да го забележат.

111

Анонимен

преди 1 година

Калеко е всеизвестен платен американски тролей! Има си и програма за генериране на IP - VPN се нарича! Всяко генерирано IP по един лайк за Калеко!

110

Анонимен

преди 1 година

На Бъдни вечер патриарх Кирил пожела мир на народите на историческа Рус!

109

До Калеко

преди 1 година

А ти получили Новогодишна картичка от американското посолство с поздравление и награда български американски троооол на годината??

108

ВЯРА на ЗАПАДа -НЕ!

преди 1 година

Те ще го спазват също както Минските съглашения! После ще се хвалят като Меркел че било тактическа лъжа!

107

АнонимеН

преди 1 година

КОМУНДЕЛИСТАН ЩЕ ПЛАТИ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ЩЕТИ КОИТО НАНЕСЕ В УКРАЙНА АКО ЩЕ И ДА СЕ Е РАЗПАДНАЛ! ЩЕ ИМА КОЛЕКТИВЕН ИСК КЪМ НОВИТЕ ОБОСОБЕНИ ДЪРЖАВИЦИ ПОЯВИЛИ СЕ ОТ РАЗПАДА НА СССР2 ДНЕШНА РУСИЯ! НЯМА ДА ИМА НИТО МИРНО СПОРАЗУМЕНИЕ НИТО НИЩО ДОКАТО РЕЖИМА В КОМУНДЕЛИСТАН НЕ БЪДЕ СВАЛЕН!

106

Анонимен

преди 1 година

Руският президент Владимир Путин заяви, че Пекин и Москва ще засилят сътрудничеството между въоръжените сили!

105

Калеко Алеко

преди 1 година

До Путин ... бий ... бий, ама Херсон падна, а малко след Коледа и едни новомобилизирани мужици поеха към небесния рай на путинската Мека, а сега путин иска и примирие ... няма примирие за агресори, военнопрестъпници, убийци, мародери и изнасилвачи, който нож вади от нож умира и който копае гроб другиму сам пада в него ... Да ви е честита Новата година рашистанци ... !!!

104

Анонимен

преди 1 година

Калеко е всеизвестен платен американски фен!Има си и програма за генериране на IP - VPN се нарича! Всяко генерирано IP по един лайк за Калеко!

103

Анонимен

преди 1 година

до 90 АнонимеН - какъв фалит те гони, бе, форумен кремлинолог. Русия изнася в Китай 60 млрд кубика газ, в Турция - 15 млрд, в Европа - 50 млрд. Ценовите тавани не важат за тръбопроводния нефт и газ. Русия изнася крупни количества пшеница, месо, риба, олио, захар, торове, въглища, дървесина, ртадиоактивни материали, нефтопродукти и дизел, военна продукция, злато, паладий и много други неща. Чакай да фалира Русия, ха ха ха

102

АнонимеН

преди 1 година

ВАЛУТНИТЕ РЕЗЕРВИ НА КОМУНДЕЛИСТАН ВЕЧЕ СА САМО СПОМЕН! В МОМЕНТА КОМУНДЕЛИСТАН ИМА МАЛКО ЗЛАТО И ПРИХОДИТЕ ОТ НЕФТ И ГАЗ И ТОЛКОЗ! ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПРИХОДИ СА НЕЗНАЧИТЕЛНИ! СЪС КРАЯ НА ЗИМАТА И ФИНАНСОВО КОМУНДЕЛИСТАН ЩЕ БЪДЕ НАТИСНАТ МНОГО СЕРИОЗНО ОТ 1 МАРТ 2023-ТА КОГАТО ВОЙНАТА ТРЯБВА ДА СЕ АКТИВИЗИРА И ДА СМАЖЕ ПРОПАДНАЛИЯ КОМУНДЕЛОПУТАНИСТАН