181

r3v0lv3r

преди 1 година

Да, видяхме го руското примирие, подготвена и стартирани множество атаки по почти целият Донбаски фронт. Руснаците са влезли и се бият в Солидар и е възможно украинците да им се наложи да се отеглят. Това са руските християнски ценности, за които мечтаят много българи.

180

Вече

преди 1 година

Никой не вярва на московски сълзи !

179

Не едно животно

преди 1 година

Примирие ли? Ха ха хааа. Какво примирие!? Това си е нищожна, евтина, пошла и бездарна пропаганда от страна на РФ но няма как някой да се хване на нея. :))

178

Анонимен

преди 1 година

Нещо май е станала грешка току що видях, че на Соледар Руските сили са пробили отбраната и има много загуби от ВСУ това виждат моите очи ми.

177

Анонимен до 193

преди 1 година

Не знам от къде имаш тази информация но дори и по Украинските Телеграм канали не съобщават за това което си написал Но в момента на цяла Украйна е обявена въздушна тревога. Тъй като отказаха прекратяване на огъня сега ще си го отнесат.

176

Анонимен

преди 1 година

Путин и хората му са вярващи, а вие предадохте Христос с вашите ЛГБТ. кой си ти? содомисти! не ти да пишеш за русия!

175

Анонимен

преди 1 година

Каква Коледа могат да честват безбожниците от КГБ начело с Путин? Те разсъждават подобно на Ленин - Религията е опиум за масите. И затова много офицери от КГБ след 1991 г. свалиха мундирите и надянаха расата. И опиват крепостната маса да мре за царя-батюшка, защото на всеки умрял да му се опростят греховете и ще има по бутилка водка на ден в рая.

174

Анонимен

преди 1 година

На Путин не може да се вярва за нищо. Доказано!

173

ха ха

преди 1 година

Украинците поискаха примирие за нова година но им бе отказано от Русия Така че русия нищо не може да иска

172

джо

преди 1 година

Рождество Христово за част от православните християни е по стария календар и се пада на тази дата. Тази е причината за примирие, празнуват заедно както руските така и украинските християни. Това, че тука бъка от неграмотни и киевската хунта са безбожници не променя фактите...

171

Shark

преди 1 година

До Бягайте в Русия! Каква е тази дума "диверсификанти" бе тъпоъгълник?! И се моли НАТО да не се включи във войната, защото ти ще си първият на фронта, това ясно ли ти е? А това не е много добре за теб! Няма да има и къде да избягаш, защото страните наоколо са членове на НАТО също. С изключение на Сърбия, но там като те разберат че си русофоб и натовец ще те линчуват още на границата. Те много обичат НАТО след бомбандировките над Белград.

170

йх

преди 1 година

Какво примирие, каква ти Коледа? Коледа отдавна мина, оня там у Кремъл не знам какво празнува, Банго Васил ли е кво е, ама не е Коледа.

169

999

преди 1 година

Някой да е чувал за едностранно примирие?

168

дед хиМОРОЗ

преди 1 година

Ако забележа някъде 500 тел. сигнала на едно място, няма как да не раздам подаръците си.

167

Анонимен

преди 1 година

Никаква коледа не празнуват путинистите! Това да не ви е АМЕУИКА! Дед хиМАРОЗ ще достави подаръци на всички окопанти по окопите!

166

Анонимен

преди 1 година

Хохляците са станали безверници и не искат мир и християнство. Западът ги зомбира яко тези ***.

165

Анонимен

преди 1 година

Кадировците на Путин са на линия.Той повече разчита на тях.

164

Анонимен

преди 1 година

Руски шаман е прорукувал пред Путин че Аляска, Канада, Калифорния и Централна Америка ще влезнат в Руската империя. Шаманът е пророкувал обща граница с Венецуела до края на 2023г. Путин е останал безкрайно доволен и е обсипал шамана с благодарности и пари.

163

Анонимен

преди 1 година

Научаваме че Русия ще получи до дни 600 хиляди зимни униформи от Виетнам. Руските генерали са отберязали пред Путин че униформите са с лошо качество и са лесно запалими на което Путин е махнал пренебрежително с ръка. Както е известно в момента 300 хиляди от мобиците на Путин са с ирански униформи и мръзнат по фронтовете в Украйна.

162

Юда

преди 1 година

Дано зарята над руската смет продължи неспирно.