31

Бай Танас

преди 1 година

Всеки журналист трябва да може по безспорен и категоричен начин да докаже твърденията си. Ако не може да го направи, да носи наказателна отговорност!Сега всички поръчкови журналисти се пишат разследващи

30

на тоя

преди 1 година

да му направят паметник, ДБ да започнат да събират пари, ама от техните.

29

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО Ама кой обявява кои са държавите спонсор на тероризма? Кой решава кое е опасност за националната сигурност? Къде се пита за опасности? Нашите са клоуни.

28

Анонимен

преди 1 година

НЕЗНАЧИТЕЛНИ ЧОВЕЧЕТА ГУБЯТ ПАРЛАМЕНТАРНО ВРЕМЕ, ЗА ДА ИЗСЛУШВАТ НЕЗНАЧИТЕЛЕН ЖУРНАЛ, НИКОМУ НЕИЗВЕСТНИЯТ ХРИСТО ГРОЗЕВ...

27

Анонимен

преди 1 година

Тоя скоро ще го почерпят с новичок

26

Стига глупости

преди 1 година

Къв е тоя, че ще се губи времето в НС. Тия от ДъБъ нормални ли са? Всъщнос не са..,, Това ли ще е поредната дъвка месеци наред.

25

Анонимен

преди 1 година

Американски шпионин ще го награждава парламента ли хаха честито

24

Киро Канадеца

преди 1 година

Ще го питат ли за Пресгрупата и защо избяга? Ще го питат ли за финансиране и подривна дейност срещу Русия? Ще го питат ли как иска да открадне руски бойни самолети? Кой плаща? Все хубави въпроси.

23

Асан

преди 1 година

Комисията Манолова вика Тиквата на изслушване :)))

22

тТт

преди 1 година

Днес, гледах предаване за Деца!!!!!!!!!!!! по ирландската RTE 2, в която фактологията за войната в Донбас, а в последствие и в Ук бяха толкова цинично изопачени, че останах шокиран и отвратен, въпреки, че не съм "фен" на Путин и неговото олигархическо обкръжение!

21

Анонимен

преди 1 година

Ти ще изслушат всеки, стига да не им се налага да свършат нещо полезно за България

20

9689

преди 1 година

Гласувалите за това нищожество,нямате ли срам.

19

Ром"с

преди 1 година

От този Грозев ще направят национален български "герой!" ,макър и той да получи това "издирване" от Русия не за българските интереси ,а за добра заплата от НПО-от Америка срещу Русия.Неговата деятелностняма нищо обща с България и за какво е това изслушване..а тези от ДБ са подчинени на Иво Прокопиев от Капитал,а той е спонсориран от САЩ по три милиона долара за антируска пропагнда.

18

Анонимен

преди 1 година

Аман от глупости. За какво ще изслушват нашите мишоци от службите? Да искат среща с М-6, този нали е техен човек.

17

Аноним

преди 1 година

Стига се напъвайте Вън сте машините вече няма да ви спасят танасе ицо и сие

16

Анонимен

преди 1 година

Оф. Това ДБ е някакво недоразумение и няма място в България. Да се махат в САЩ, или в Украйна.

15

стига бе

преди 1 година

Защо парламентът трябва да изслушва агент на чуждо разузнаване? Каквото е дробил, да си сърба. Като си е дал д-то под наем на англосаксите, да не отбира кой ще го перне.

14

Асан

преди 1 година

Г номи сър забавляват се :)))

13

Анонимен

преди 1 година

Парите на NED са отишли в британските разследващи групи Bellingcat, Finance Uncovered и Open Democracy, както и в организации за медийна свобода и обучение - Index on Censorship, Article 19, the Media Legal Defence Initiative, and the Thomson Reuters Foundation. ==== Пита се дали и някои наши медии, политици, партии не са финансирани от NED?

12

Анонимен

преди 1 година

Алън Уайнстийн, директор на изследването, довело до създаването на NED през 80-те години на миналия век, отбеляза през 1991 г.: "Много от това, което правим днес, е направено тайно преди 25 години от ЦРУ". NED традиционно се фокусира върху Източна Европа, Латинска Америка и Азия. Но Declassified установи, че организацията наскоро е финансирала три британски медии и четири групи за свобода на пресата в Обединеното кралство. Всички те се разглеждат като организации в прогресивната част на политическия спектър.