51

Какво следва

преди 1 година

Както изглежда, нашите евроатлантици са готови да поканят в НС всеки, когото руската служба за сигурност ФСБ издирва, пък дори и той да е най-обикновен шпионин или криминален престъпник.

50

За какво го издирват

преди 1 година

Освен за фейкове, и за диверсия: През юли руската ФСБ заяви, че Христо Грозев е участвал в осуетена операция на Главното управление на разузнаването (ГУР) на украинското министерство на отбраната за отвличане на бойни самолети на руските въздушно-космически сили. Според ведомството Грозев чрез своя координатор е намерил две куриерки. Те се срещнали на гарата в Липецк с куриер, който донесъл авансово плащане от 4000 долара за руския пилот, който уж се е съгласил на отвличането.

49

Кой е Христо Грозев

преди 1 година

Името на Христо Грозев стана публично известно в България през 2010-а, когато заедно с Любомир Павлов, Огнян Донев и Карл Хабсбург (с пети съдружник германеца Даниел Руц) купиха пресгрупата "24 часа", "168 часа"и "Труд". Неофициалната цена на сделката е 40 млн. евро. Няколко месеца по-късно съдружниците влязоха в остър конфликт като се стигна до издаване на обезпечителна заповед в полза на Христо Грозев, с която бе наложен запор над имуществото на "Труд", "24 часа" и печатната база. Имал е гръб.

48

Христо Грозев в НС?

преди 1 година

И какво общо има Христо Грозев с националната сигурност.

47

Joko

преди 1 година

Вие от Дъй Бъ во главе със се лянчето Мирчо се чудите какви да ги подхванете само и само да не ви бият дуспата. Разбрах, че човекот се е скрил във Виена. Качвай се на тренот и оди го слушай там.

46

Анонимен

преди 1 година

Когато зелената тоалетна хартия престане да бъде възприемана като световна валута всякакви НПО-та, фондации и организации спонсорирани от Краварника ще престанат да съществуват, защото *** работещи в тях няма да получават вече пари, а цветна хартия.СВО на Русия в Украйна, Китай и 2/3 от Азия работят по въпроса. Да им пожелаем Успех !!!

45

ГРЕШКА В ДАРА

преди 1 година

АРАБСКАТА ПРОЛЕТ СТАНА КИЕВСКА ЗИМА!...

44

Анонимен

преди 1 година

таз институция в бг парламент е напълна ненужна

43

баба мара

преди 1 година

всички депутати които не подкрепят терориста грозев да излязат от нс в деня наизслушването това е позор за бълг народ

42

Анонимен

преди 1 година

Колкото Христо Иванов е адвокат, толкова и тоя тип е журналист!

41

евро-атлантически

преди 1 година

смешници от *** нещо много на сериозно се взеха, сериозните проблеми в държавата ни оправиха тръгнаха с някакъв платен драскач който *** от англия да ни занимават НС на което 1 работен ден с всичките придворни струва около 1М пари от данаците ни?

40

Анонимен

преди 1 година

тия смешници от *** нещо много на сериозно се взеха, сериозните проблеми в държавата ни оправиха тръгнаха с някакъв платен драскач който *** от англия да ни занимават НС на което 1 работен ден с всичките придворни струва около 1М пари от данаците ни?

39

Анонимен

преди 1 година

АлоУУУУ дб - занимавате се Само с глупости ! Защо не кажете нещо за газа,петрола, решението от вчера на нс българите да работят до гроб ? До кога стотици хиляди укри ще са в лукс хотели ?

38

Ген Атанасов

преди 1 година

Ние от демократична България предлагаме след Христо Грозев в парламента да изслушаме кмета на киев Брат Кричко след него и неговия брат ,предлагаме по БНТ да се излъчи новогодишна реч на зеленски вместо на нашия президент и празничната програма да бъде украински казачок и ритми

37

О, божкее

преди 1 година

Тези смешковци не посмяха да гласуват За оръжие за Украйна, за да не разсърдят корнела и разтурят софрата. Ама сега, когато нищо не зависи от тях, станаха много смели. Абсолютни смешници. Само ги вижте ристю, този и генерал гном. С външния им вид заслужават да са макс някакви пазачи да плашат хората.

36

Евала

преди 1 година

Само основополагащи новини в тази държава. 10 дена търсиха онова шиле от Перник, намериха го , айде на следващата суперновина: Разменени деца в родилното. Още седмица ох! и ах!. Сега някакъв дъртак се самоубил в Пирин, него го търсиха напразно, новина номер1, п няма го. Най-пресен случай сега е някакъв соросоиден "журналист". Това е най-важно у нас, не инфлацияте, мигрантите, липса на кабинет.

35

Анонимен

преди 1 година

Тоя какъв долен, гаден тип е...

34

Анонимен

преди 1 година

За тия гласуват хита набедили сами себе си за умни и красиви, и сега плащаме всички

33

ОФчу

преди 1 година

Пазете "Гроздето", че "Кума Лиса" може да го "Изпапка", а след това да обвини Медведя!!! На "Кума Лиса" няма да й е за се.фте - Летвиненко, Беризовски, Скрипал...

32

Анонимен

преди 1 година

Хайде да не правим от тази калинка " герой" Ивайло?!!!Не спряхте да се занимавате с глупости в този парламент ей!!!