17

Анонимен

преди 1 година

Или Елена не е казала подобно нещо, или не знае, че голяма част от настоящия "елит", който се вихри по държавни предприятия и общини си е пратил децата да учат в руски училища. Първо, заради качественото образование, Второ - не се знае колко още ще се вихрите там в Атлантическия клуб, пък дали ще има клуб. Нещо като застраховка срещу бъдещи кризи в ЕСето. Ще забраниш изучаване на руски - друг път!

16

Анонимен

преди 1 година

Бвшите върли комунистки Надя Михайловаи тая Поптодорова сега са най големи американофилки.По времето на комунизма лапаха от бай Тошо,сега лапат от братята американци.

15

Киро Канадеца

преди 1 година

Но позиция срещу КРАДЛИТЕ винаги имаме. Самото и появяване и вече избива негативизъм. Влечуго си е тя, олицетворение на нашите политици.

14

Анонимен

преди 1 година

Как ще имат позиция, след като Поптодорова я е откраднала.

13

Анонимен

преди 1 година

Елено, ама този тип е клеветник бе! Клевети България ноември, че сме стреляли по нарушители на границата и то в синхрон с платена от Холандия кампания против родината! Или твоята родина е другаде? Той кога лъже? Тогава или сега?

12

През 9 дерета

преди 1 година

Бившата преводачка на бай Тошо защитава внука на члена на ЦК на БКП Геро Бойчев Грозев. Краставите номенклатерни магарета се подушват през 9 дерета.

11

Анонимен

преди 1 година

Тази клептоманка,отразява ли я някой изобщо? Изложи цяла България крадлата,като посланник в САЩ! Млък!!!

10

Соломончо

преди 1 година

Активират се нашите, първо крадливото Ленче,а чакаме и тримата заспасняци- шушумигата,тагарката и гладен Събчо.

9

Факт

преди 1 година

Какъв казус,една мисирка се оплашила от възмездие и вдигна шум.

8

Анонимен

преди 1 година

тая личната преводачка на бай тодора голяма евроатлантичка била - дали е от тогава- народеее - на какви мъ-р-ши си се оставил - какво хубаво очакваш да ти се случи

7

Анонимен

преди 1 година

Кой активира тия двулични,нямабивши,комунисти-Поптодорова и плевнели...в.

6

Анонимен

преди 1 година

Малко в повече ми идва да гледам по ТВ тази бивша върла комунистка и лична преводачка на Т. Живков, а сега върла евроатлантичка и клептоманка... Точно такива пребоядиса и отвратиха хората от политиците. И.. няма да е зле служителките в БНТ да си проверят козметиката, след като Поптодорова си е тръгнала, да не липсва нещо. Знаете тя си има слабост към скъпа чужда козметика...

5

Пиша

преди 1 година

Минус на фарисеи. По принцип.

4

ку ку

преди 1 година

Пълно куку. Клептоманка, прави ни за резил

3

Анонимен

преди 1 година

Мъкааа Народе , щом като една крадла на кремчета не е потънала в дън земя от срам ,а се явява да дава акъл смятайте в каква "държава" живеем ?

2

Христо Христов

преди 1 година

И не трябва да имаме. Който каквото сам съзнателно си дроби, трябва да си носи отговорностите. Също като 95те % про,с,таци гласуващи за ЕС и НАТО.

1

Крадливото Ленче

преди 1 година

Може и той да е гепил нещо от магазина на летището, затова са му били черен печат.