57

Км

преди 1 година

Вицепрезидента на атлантическия клуб(Макар,че Атлантика е далеч от България) също я издирваха за едни кремчета във Варшава.

56

филип ейджи

преди 1 година

До Кой е Христо Грозевслужбите

55

За какво го издирват

преди 1 година

Освен за фейкове, и за диверсия: През юли руската ФСБ заяви, че Христо Грозев е участвал в осуетена операция на Главното управление на разузнаването (ГУР) на украинското министерство на отбраната за отвличане на бойни самолети на руските въздушно-космически сили. Според ведомството Грозев чрез своя координатор е намерил две куриерки. Те се срещнали на гарата в Липецк с куриер, който донесъл авансово плащане от 4000 долара за руския пилот, който уж се е съгласил на отвличането.

54

Кой е Христо Грозев

преди 1 година

Името на Христо Грозев стана публично известно в България през 2010-а, когато заедно с Любомир Павлов, Огнян Донев и Карл Хабсбург (с пети съдружник германеца Даниел Руц) купиха пресгрупата "24 часа", "168 часа"и "Труд". Неофициалната цена на сделката е 40 млн. евро. Няколко месеца по-късно съдружниците влязоха в остър конфликт като се стигна до издаване на обезпечителна заповед в полза на Христо Грозев, с която бе наложен запор над имуществото на "Труд", "24 часа" и печатната база. Имал е гръб.

53

баба мара

преди 1 година

какви прос-таш-ки заключения говорим за терорист планирал заедно с чуждоразузнаване на отвлече руски военен самолет какъв журналист е това това едолно=про-бен цър-вул тези които се изказват така за грозев са като него хорабез шест и достоинство

52

Чуч€лото

преди 1 година

на снимката предизвиква огромна погнуса и позиви за повръЩЩане!

51

Анонимен

преди 1 година

най вероятно и тая стоножка има дипломка от Хърватско. Некак си не се връзва тия другите с Хърватските дипломи се изясни че имат крайно нескопосан и неграмотен английски език защото са изкарали дистанционнио Загребски институт по схемата 3 в едно. в един плик таксата за три изпита ли е това

50

Анонимен

преди 1 година

По вида на збръчката и провиснала в крайно захабено състояние на кожата по лицето се доказва че няма пари да си плаща ежеденвните сутрин-обед-вечер мъжко маьонези дози което води до страдало дегенериране на лицето й. Не случайно е започнала да краде химически маьонези. Разкрита от полската тайна служба освен краденото открили в единия аспух обърнат вибратор от чиито изтощени батерии течала киселина и същият, аспуха де, смърдял на засъхнала вагинетка

49

Анонимен

преди 1 година

По думите им ще ги познаете.Чувството за грандиозност(на тази възраст), наглост и безнаказаност = нарцисист, перверзен психопат и опасен манипулатор.Само си говориме за диагнози.

48

Алекс

преди 1 година

Поптодорова е пример за класическа наглост.Заковаха я на летището във Варшава с краден парфюм,но въпреки това продължава да раздава акъл.

47

Анонимен

преди 1 година

КЛЕПТОМАНКАТА

46

Анонимен

преди 1 година

Махайте бабата с скъпия крем на летищетото в Полша.

45

Анонимен

преди 1 година

Както писаха Хр.Грозев си има шеф на фирмата и той се изказа положително за него като сътрудник по договор или на хонорар за неговата работа с оценка за не нарушение международните правила при тяхната дейност иначе цялата отговорност за нарушение на международните правила и изисквания по водене на международна разследваща дейност от фирмата заела се с тая дейност по поръчка на междудържавни разследващи органи и обединени блокови държавни такива пада върху тях за нарушение и невладеене на правото

44

Идеалист

преди 1 година

В истерията си стигнаха до крадлата!

43

това е смехотворно

преди 1 година

Стига се величахте

42

Анонимен

преди 1 година

Поптодорова е щатен сътрудник на ЦРУ.

41

Анонимен

преди 1 година

Аз имам позиция. Желаем да разменим опозиционера-герой Навални, със страхливеца-беглец Христо Грозев. Нека да се жертваме в името на демокрацията и свободата.

40

Анонимен

преди 1 година

И защо трябва да имаме позиция за всеки *** и пульо?

39

Анонимен

преди 1 година

Комунистическата клептоманка Поптодорова изпълзя отново на бял свят, мислейки, чв сме я забравили, но НЕ!

38

АК-47

преди 1 година

В качеството на каква се изказва Кремтодорова, за да се публикува мнението й???