37

Христо Христов

преди 1 година

Добре че не е призовала да сложим червило на лъвчето от герба (след като го скопим, както предложи Соломон Паси).

36

Крадец

преди 1 година

А ти като краде парфюми на летището в Полша, къде ти е мястото, а?

35

ПроСоТо

преди 1 година

и каква "позиция за казуса Грозев" трябва да има българската държава?..Действието на Москва относно тоя..така наречен "журналист" е случай на ЧАСТЕН КАЗУС !!..Той НЕ е свързан нито с България,нито с ПОЛИТИКАТА на България,нито с икономиката ни !..ЧАСТЕН случай !!!..Па и Митрофанова нали е рекла:-"Да си живее Грозевия,само да са не домъкне в Русия"..Е?!?!.."Края на света " ли настъпи?!

34

ПроСоТо

преди 1 година

иначе да,добре са балсамирали,напомпали и боядисали седемдесет годишното бабе !..Определено "Атлантико" плаща добре на слугите си..

33

ПроСоТо

преди 1 година

наистина отвратителна гнъс !..Преводачката на Живков,момата с твърдо комунистическо потекло и "убеждения",сега па станала "вице" на атлантическия клуб ?!?!..И най-нагло се опитва да ни "поучава" !...Е да ви кажа:-Едва ли друга нация може да се похвали с толкова много ХАМЕЛЕОНИ-еничери !..Сега разбирам защо все "не можем да се оправим"..:-Ами точно защото Е ПЪЛНО с такиваМЕКЕРЕТА,които нямат нито чест,нито достойнство,нито чувство за национална принадлежност...КЕЛЕПИРА,КЕЛЕПИРА е единственото,кое

32

Анонимен

преди 1 година

Хубаво цервилце е сложила бабетка. Как ли се е сдобила с него?

31

ХоХо

преди 1 година

ПопЛенче Тодорова, акъл от тунеядци като теб не щем. Но да попитам, защо разбрали недоразбрали трябва веднага да реагираме на някои факти ? А пропо какъв е този журналист. Моля посочи ми поне една публикация ! Колкото до езика, аз съм против този на омразата. Нищо няма да спечелим ако забраним изучаването на руски език в БГ. Трябва ли да забраним книгите на Соженицин , Сахаров , Толстой и..... ? А музиката на Чайковски, Глинка , Рахманинов ? Писна ми от политически *** като теб.

30

Анонимен

преди 1 година

Отврат са бившите комунисти и номенклатура! Намериха си нов стопанин и пак настървено обслужват и ни поучават най- нагло! Цялата тая класа си я прибраха и си я отглеждат! Гнус!

29

Анонимен

преди 1 година

Тая па крадла, американски агент и натегач, от къде изпълзя пак???? И вече се е вляла в сборището на американските прислужници - атлантическия клуб - котилото на видни отвратяги като Паси например... Ако тая имаше поне капка срам и съвест, трябваше да се скрие някъде, а не да раздава "акъл".

28

дедо Ташунко

преди 1 година

Тази не я ли наричаха Ленчето с кремчето?

27

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Тоя български журналист(по...произход),кога е...работил за България -никога. За който е работил да му бере...дерта,какво...пищи сега.

26

Митко Павлов

преди 1 година

...и да добавя бях на именно това летище и именно в този магазин и именно с мениджъра на магазина, така че НЯМА ГРЕШКА....! Наистина нека се скрие някъде

25

Митко Павлов

преди 1 година

КОЙ, КОЙ, КОЙЙЙЙ, пита нея??? За шоплифтинг ли става въпрос?!?...Тя е специалист

24

Крадлата на Тошо

преди 1 година

Тая сдухана спаржа не може да ни става ментор. Грозев е престъпник и очаквам българската прокуратура да се сезира. Още в зората на демокрацията вади няколко десетки милиона долара,незнайно от къде и става съсобственик на на една известна медия. После решава да предаде България и започва да работи за чуждо разузнаване. Допринася много за разрушаване на връзките ни с Русия.защото въпреки че е на английска служба,той се прекрива с легендата български журналист. Този даже е за екстрадиция в Русия,та

23

Анонимен

преди 1 година

Твоята ясна и точна позиция по въпроса е достатъчна.

22

Христо Христов

преди 1 година

До 7"Кой активира тия двулични,нямабивши,комунисти-Поптодорова и плевнели" - Вашингтон.

21

Анонимен

преди 1 година

Тоя мухъл отново започна да се показва по екраните ни!

20

Анонимен

преди 1 година

Продалия се един път се продава и втори път.

19

Анонимен

преди 1 година

ВСИЧКИ ИГРАЯТ В ЕДИН КЛУБ. А вие в коментарите замислете се защо и от двата отбора либерален запад и консерваторски изток посрещат "равините" като отци . Играят ви сценки на добро илошо ченге и ви крадат чрез войни, помощи за бедствия катаклизми и природозащитни бръщолевици!

18

Анонимен

преди 1 година

До 16: точно поради тази причина те не са никакви комунисти, нацисти, демократи или каквито и да е други с идеология а просто предатели и п o д л o г и.