39

Анонимен

преди 1 година

Значи може да се гърми от 31.12 до 2:00 на 01.01. Това прави точно 26 часа. Арсеналът ще стигне, дори и ще хартиса за догодина.

38

Весел

преди 1 година

За пиене, цигарки и пиратки.....пари има от заплатки.

37

Анонимен

преди 1 година

До 59 "Качете се на Камен Дел, едва ли всеки ден може да се види такава красота" Не им говори така, моля те, че и там ще отидат да пуцат...

36

Анонимен

преди 1 година

Глоби, санкции... Айде де! Пpacета не може, а кучета и котки може!

35

Анонимен

преди 1 година

Тук е пълно с циркаджии.Напишат коментар и веднага си го одобряват. Като тоя под мен. хи хи хи...

34

Анонимен

преди 1 година

До 65 "След Нова година ги почваме," Оо, да, почваш ги, ама друг път, нали... :)))) Както и до сега. Освен някоя пиратка да хвърлиш, друго не ти стиска да направиш. Както винаги.

33

Анонимен

преди 1 година

Глоби ли?! След Нова година ги почваме, нека само спре отстъпката за горивата.

32

Анонимен

преди 1 година

Така де, казваш го, хората нямат какво да сложат на масата. За това да се сплотим в Новата Година и да изпратим старата с подкрепа.

31

Анонимен

преди 1 година

Така и не можах да разбера, какво празнуване е да гърмиш с бомбички :))) Най-много некой да оглушее или по-лошо да се осакати :))) Явно им е кеф да гърмят безмислено лапетата :)))

30

Анонимен

преди 1 година

Ланкооолооооо! Хората нямат пари хляб да си купят или вечеря да сложат на масата за пустата нова година те седнали да говорят за пиротехника. Какъв празник кво говорите бе, дебилии!? Измъчихте народа, цените са до небесата и никой не говори за това. Долна сгааан

29

Анонимен

преди 1 година

Качете се на Камен Дел, едва ли всеки ден може да се види такава красота, цвят в размери, избухване на живот, сплотеност и подкрепа. От високо се вижда това, факт, от ниско може и да ти изгори пухенката.

28

Анонимен

преди 1 година

До ЗА 39 "КАКВО ХОРО БЕ ТИ ДА НЕ СИ ВЪВ ВРЕМЕНАТА НА ПРАДЯДО СИ?" Така, така! Заменете хорото с пиратки! Откъснете се от корените си и прегърнете евроатлантизма, нали така!?! Ясно е от кой вид сте тия, които се забавлявате с пиратки!

27

Св

преди 1 година

Голяма веселба, да пуцаш на уволнение. Който иска да пука, да ходи да дава военна повинност. Аз съм си я дал, наслушах се на гърмежи. Нямам нужда някой да се забавлява за сметка на моя ( и предполагам на над 90% от хората) комфорт ... Недорасли инфантили! То в Украйна като гледам, вече 1 година се веселят и празнуват ... начин на мислене е явно.

26

Анонимен

преди 1 година

Било веселба. Да ви имам извратените представи за веселба. Като почне истинската патаклама,тогава ще видите една веселба.

25

Анонимен

преди 1 година

Загубата на слух, към момента е нелечима. Моля, не променяйте съдби, увреждайки здравето на другите!

24

Анонимен

преди 1 година

До 38 "Ще кажеш, че са я бутали." Хахахахахахаха! Това е топ! :))))) Ама верно се вживяват все едно са допринесли с нещо! :))) Добър си! :)))

23

ха ха ха

преди 1 година

Веселбата може да бъде и без тези досадни и миризливи пиратки! На нас все някой ни ограничава нещо,вечно сме недоволни! Аз лично не одобрявам безумните пукотевици на Нова година!

22

432

преди 1 година

Ненормално е това с пиратките. София става като Кербала. Следващите дни междублоковите пространства са сметище за кашончета от ракети, изгърмели бомбички и какво ли още не.Преди 3-4 г. в 5ч сутринта на 1 януари заварих колата си без предно стъкло от пиратка. Не виждам причина продажбата на такава пиротехника да не се ограничи драстично. Но не би. Това е нивото. Вече има коментари обобщили манталитета. Та те се продват дори в супермаркетите, всички си имат зона. И на нея 40-50г чичковци се вият

21

Анонимен

преди 1 година

До 36 "БЪЛГАРИ ВЕСЕЛЕТЕ СЕ!" А не могат ли да скокнат да изиграят едно хоро, вместо да гърмят пиратки? Или шкембетата им пречат и им е по-лесно с пиратки да се изявят?

20

Анонимен

преди 1 година

До 23 Вярно си е. Ден като ден. Ние сме лепнали един календар отгоре и сме решили, че тази дата е Нова година. Това разбира се е субективно, защото има достатъчно други календари, по които Нова година е друг ден. Но пpимитивите това не могат да го разберат.