59

Анонимен

преди 1 година

Колко трЕбва да си *** за да даваш пари за тази глупост?!

58

Батката с пиратката

преди 1 година

Аз съм си взел кутийка пиратки за 5 лева, приготвил съм си 200 000 лева за глоби и ще си гърмя!

57

Селянин от Люлин

преди 1 година

Я па че купим двойно повече пиратки и че гърмим яко!

56

Анонимен

преди 1 година

Пиротехниката означава да си даваш парите на вятъра. И трябва да се третира като рискова за човешкото здраве. Съответно да се наложат по-големи такси за да струва по-скъпо и да се гърми по-малко.

55

Непозната

преди 1 година

"Защо ограничават веселбата на хората?" - Защото за едни е веселба, за други е най-големият ужас в живота им. Навсякъде в културните страни има определени места и опраделено време, в което могат да се използват пиротехнични средства. И навсякъде хората знаят защо е това ограничение. Само Бай *** продължава да не може да разбере.

54

Анонимен

преди 1 година

Пиротехниката не е веселба, а нагон за загорели бедняци от дивния прованс или крайния софийски квартал, за Wannabe милионери, живеещи в кутийки из Манастирски ливади (отново дивни провинциалисти) и подобни.

53

Анонимен

преди 1 година

След стандартното измъчено,погребално слово на Радев и пиратките няма да ме развеселят. Та не ми говорете за веселба ,щом Радев ще ме гледа от екрана....

52

жу

преди 1 година

Ограничавали веселбата на хората..кои хора бе,това нормални ли са с тия гърмежи?Кое му е забавното и защо посрещането или изпращането на Новата година трябва да е с пукотевици?

51

Бай Илийчо

преди 1 година

От ограничават виселбътъ на ората по ноаа година ли ? От са пее.р .си ! А от таквиз Ко мой са очаква ! Ама гръмете бре ! Адин път са дживее !

50

Анонимен

преди 1 година

"Не ми хвалете хора, които веселие означава да гърмиш." - Зависи кой е гръмнат ...

49

Анонимен

преди 1 година

До гражданин нормалнен - Така е! Точно! Плашат ми посроянно юниците, като зафърмят така!

48

гражданин нормален

преди 1 година

Този пиротехник се изказва, защото има пряк интерес да има такива гърмежи. Но всички тези шумове по всяко време притесняват нормалните хора, животните също се плашат. Който реши и прави заря, гърми по всякакви поводи. Трябва да има правила, мисля че сме държава от ЕС, а не от Третия свят и е редно да се ограничат тези простотии. Демокрацията е свобода, но без да пречиш на останалите! Запомнете това!

47

анонимен

преди 1 година

А, защо трябва да горим парите?! Същото е и с цигарите! Някои няма какво да ядат, ама пушат и горят парите! То, голяма радост и удоволствие от двете!

46

НАРАДО

преди 1 година

Ми щот ниса кат нервичкитиииии! Хората го побъркахте с тея пиратки бе! Подивяхте бе полудяхте изтрещяхте бе бесове! Чак взеха се колят, само и само да има малко тошина ...

45

Анонимен

преди 1 година

Путин може да помогне с фойерверките!

44

Анонимен

преди 1 година

Оставете да си гърмят хората,закона на Дарвин ще се погрижи,не мога да разбера дивата радост за свършека на годината,половината и не знаят причината поради която човечеството е определило завършека на годината и на какво се дължи!

43

Анонимен

преди 1 година

Неее, в планината даже музика не се слуша, няма нужда, космическата "тишина" е напълно достатъчна

42

Анонимен

преди 1 година

Ще се стреля, това е ясно.

41

0077

преди 1 година

След дивашкото посрещане на Новата 2022 / беше като "на война"/ , загинаха стотици птици врабчета и синигери . Загинаха от бомбената канонада на ....?? Защо да им го причиняваме!

40

Анонимен

преди 1 година

който иска да гърми, да ходи на фронта! трябва да минат на разрешителен режим пиротехническите изделия като оръжията, иначе оправия няма.