35

Анонимен

преди 1 година

Честито Рождество Христово! Бъдете здрави!

34

Анонимен

преди 1 година

САЩ показаха анимирана симулация на ядрен удар над Киев. Маргарита Симонян по този повод: "В Киев се намират нашите светини (Киевско-Печорската Лавра), и никога, нито Владимир Владимирович, нито Сергей Кажегутович ще приемат решения да бомбардират Киев" телеграм/margaritasimonyan/12463

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 53 - По твоята логика ти и всички укринисти трябва вече да сте в Украйна? Ама се плюнчите само по форумите.

32

Демократ

преди 1 година

Украинската православна църква трябва да се закрие и Украйна да конвертира към демократична западна религия.

31

Анонимен

преди 1 година

Путин с този изцъклен поглед кой знае на какво е вече? Сутринта започва на амфетки и после вече вечерта е на хероин...

30

Анонимен

преди 1 година

Заленски започна масови арести в православната църква.

29

Анонимен

преди 1 година

Всички путинисти да си отидат в Русия... Ама не искат.

28

Анонимен

преди 1 година

И също да ни осведомят,какво стана с тези Корумпираните от ЕС? Защо мълчите че ЕС е Прогнил и Корумпиран съюз? Или ви е забранено да пишете за това? Само Орбан има топки да ги плюе тези Брюкселски чиновници и крадци! Лицемери!

27

Анонимен

преди 1 година

Става въпрос за УПЦ, която е към МП (Москва). Така че леко с лъжите. Те от МП всички са агенти на КГБ и работят за чекистите. Нормално е да ги изгонят от Украйна.

26

Анонимен

преди 1 година

Службата за безопасност на Украйна започна арести и обиски в украинската православна църква. Главнокомандващият въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни посрещна главния рабай на Украйна Моше Рувен Асман. Рабай Асман е благословил войската и двамата са обсъдили със Залужни нуждата от духовници за фронта. Украйна може да закрие православната църква и да конвертира към нова църква. Още на 23 ноември във Върховната Рада партията "Европейска солидарност" внесе законопроект за забрана на православната църква.

25

Анонимен

преди 1 година

Месомелачката на Путин мели не само стари западни оръжия и нацистко месо, но изпразва и касите на държававите в ЕС. Към това се добаваят високите цени на енергията в ЕС. А в ЕС има десетки милиони мигранти и местни от африкански и арабски произход + 10 милиона нови украинци които живеят само на социални помощи от държавата. Нали се сещате какво ще стане по улиците, когато държавата вече няма да има пари за социалки. А вече нямат.

24

Анонимен

преди 1 година

Слава на Русия! Мачкай Укрофашизма Вова!-:) И Западният Империализъм и шовинизъм,да завладеят цял свят!

23

До "Кой е по-до

преди 1 година

Най-добре е комунист в черен чувал, груз 200...

22

Анонимен

преди 1 година

Коментарите все едно ги пише един и същи човек. няма свои думи, няма разсъждение, няма чувства. Все едно са сложили едно тенеке да пише коментари. "Три дена го келяфтили, ни дума, ни вопъл, ни джангър... "Не човек, а ламарина" просъска агента фашист... Тихо мъртвият казал "Не бе комунсит съм бате""...

21

Анонимен

преди 1 година

Честита Коледа българи,не обръщайте внимание на пропагандата,да сте живи и здрави .Тия не празнуват Коледа,да си гледат работата .

20

Анонимен

преди 1 година

Щом като моя позната ,изключително интелигентна и сирена жена,се възмути от украинските туристи в св.Влас лятото ,не съм очаквал от нея никога такава бурна реакция ,смятайте колко са нагли.Та тя ми каза,че се чувства като гостенка в своята държава,а тези са чорбаджии.

19

Анонимен

преди 1 година

Първо ,тяхната Коледа не е сега,второ,що не попитахте българите във фургоните?Вие сте срам за Родината ,не заслужават да се наречете българи.

18

Анонимен

преди 1 година

Седемгодишният Сева е записана в португалско училище. Тя бързо се превръща в най-свободния член на семейството. В новото му училище той е помолен да напише писмо за мечтите си, а Катерина разказва как той е написал за желанието си да се върне в Украйна.Кой, коя или кое е Сева? Хахаха!

17

Анонимен

преди 1 година

Като бездомни кучета напъдени от страната си. както българите се скитат по Запада, ей така се чувства и те сега.

16

Анонимен

преди 1 година

По добре напишете българите по света как ще празнуват, защото на тях никой нищо не им е дал даром, всичко е техния труд. 2 млн. българи се скитат немили и недраги за да осигурят оцеляването но семействата си, политиците ги прогониха. В Бг е някакъв кошмар.