75

Иван Иванов

преди 1 година

И да искат да ни скарат с Русия, няма как, аз не съм служил в армията и няма как да ме призоват, хи-хи.

74

българин

преди 1 година

Стига вече с тези украинци!До гуша ми дойдоха!Защо не ги питате,защо от 2014 до 2021 г. 4зб4ха близо 6 хил. невинни руснаци?И сега, като ги връхлетя мечока,всички скимтим за укроинците.Има българска поговорка:"Да бе мирно седяло,не би чудо видяло".

73

до 113

преди 1 година

i диот

72

до 117

преди 1 година

до 117 чиста фашиска s ***

71

Анонимен

преди 1 година

в хиляди пъти по-добре от българите - излезналите са от западна усраина и от които само 15 % взимат в армията против Русия - останалото население е ПУШЕЧНО МЕСО !!!!Което пък е добро дошло за юсей , и които искат пък пълна победа над Русия за да се вземат тяхните ресурси ! Като свършът украинците следващите са от бившия СИВ което обещава , че българите са трети сорт хора за еврогейците

70

Факт

преди 1 година

Няма невини Украйнци, запомнете.

69

Анонимен

преди 1 година

Ако срещнеш русофил, стъпи му на главата и я размажи! Предай нататък!

68

Анонимен

преди 1 година

Русофилите rнycтнu ни обливат с noмuятa, с която са обливани 45 години!

67

Иван Иванов

преди 1 година

Украйна направи груба грешка, те имат богата държава, но - не са свикнали на пазарна икономика и това е - както и да е - съжалявам, Русия се приспособява по бързо към капризите на времето. Капитализмът не е за всеки.

66

Анонимен

преди 1 година

Харесва ми да се гъбаркам с русофилите. Не за друго, а защото са много първосигнални и защото в болшинството случаи безскруполно изопачават всички факти.

65

До 113

преди 1 година

Че Украйна е в руини - не е ли вярно? Че Украйна икономически е ФаЛит, не е ли вярно? Че земята на Украйна, не е на украинците, а на западни корпорации, не е ли вярно, поправка зеленски? Че Зеленски предаде З. Украйна на Полша не е ли вярно? Че нямат ток и са на генератори не е ли вярно. Че от 2014 г. над 20 милиона емигрираха не е ли вярно? Украйна изгуби излаза на Черно море и Азовско не е ли вярно? Едно хубаво нещо кажи, което да се случи в Украйна? Едно? Освен банковата сметка на Зеленски

64

Анонимен

преди 1 година

До 113 Анонимен . . . . .А ти си пълен *** при това функционален!

63

Анонимен

преди 1 година

Седемгодишният Сева е записана в португалско училище. . . . Нелата освен, че клепа правописа, та сега неможе вече и да спряга! Хе хе хе хе !

62

Анонимен

преди 1 година

В сайта пишат 3 или 4 изключително извpaтени и умствено ограничени русофила, които предизвикват само пoгнyca c пошлите си коментари под публикациите...

61

Томоса

преди 1 година

След Томоса Украйна, не се знае каква религия са. Единствените, които ги подкрепят са някакви сектанти в Турция. Унищожиха си държавата, икономиката, религията, затънаха в дългове, емигрираха, демографски срив. Останалите студ и глад. по-поносимо е в Лвов, Ивано Франков, докато не дай Боже, поляците не си върнат техните си земи, а Румъния и Унгария също имат претенции. Изгубиха излаз Азовско, сега Ч. Море. Съсипаха им държавата, както СССР. Предстои разделянето на Украйна, на малки парченца.

60

Тя и България

преди 1 година

се вписваше добре, след 1989 г., когато с моркова САЩ я омайваха, докато ни подчиниха МВФ, СБ, ЕЦБ, после почнаха с тоягата. Запад вече няма, Европа е подчинена на САЩ-икономически, военно, политически, дори с цената на страданието на собствените си народи. Който загива за САЩ е добре вписващ се, който не загива за САЩ е враг. Украйна е съсипана, Украйна е в руини-заГиващ народ, икономика, благодарение на Запада, разбира се, че отлично се вписва, целите са униЩожаването на Китай, Иран, Русия.

59

Киро Х

преди 1 година

Eйй, на мaймyни ни направихте, бе!!! Каква Коледа в Православна Украйна търсите бе, гаш'ници??? Украйна празнува Рождество на 7-ми януари, като читавия Православен свят! Засрамете се, не ви прилага да сте такива пумярри!

58

Анонимен

преди 1 година

Тези 3 истории доказват, че украинците добре се вписват в западните страни , защото те самите се чувстват близки до западното общество и в този смисъл да, Путин направи добра услуга на повечето от тях, като ги изпрати по целия свят, възможно най-далеч от руската агресия и терор. Руснаците не се вписват лесно на запад, те се опитват по-скоро да приспособят запада към себе си. Абсурдно.

57

До 99

преди 1 година

4-рка Кеймбридж, по-късно Англия разузнаване разбира кой е петият, даващ на СССР разузнаване данни от разбит немски код Енигма. Най-големият печеливш са САЩ след ВСВ, взеха островите на Британия и др. колониални сили за СТО ГОДИНИ и си направиха бази в цял свят,подчиниха разрушена Европа план Маршал, окупирайки икономически, санкционно и чрез преврати дьо Гол при по-упоритите държави икономиките и ресурсите им. Наложиха $, световна парична единица. Над 4000 са санкциите срещу СССР след 1945

56

До 99

преди 1 година

СССР дава 27 милиона жертви, САЩ 400 000 хиляди. Съюзниците без СССР ядат як ***@,дах при Ардените, така че без Русия ГоЛа вОдА?с доставките се излагат съюзниците дефектни и стари оръжия-като в Украйна, Европа и САЩ губеха войната. Което не пречи в учебници Канада и САЩ, а вече и в Европа, изобщо да не се споменава СССР като УЧАСТНИК победител ВСВ. Ленд лийза помага за икономически бУм след кризата 1929 на САЩ, както сега за сметка на Европа им пълним гушКите САЩ ВПК самолети и 2% вноска НАТО САЩ