95

Анонимен

преди 1 година

До 115: Украинците наистина искаха в ЕС, безплатни, дантелени бикини, европейски заплати, за това бяха готови да съсипят страната, да не работят и да започнат война, само за да бъдат в Европа. Не ги интересува Украйна, не ги интересува войната, смъртта на цивилни и войници, загубата на територии, най-важното е, че мечтата им се сбъдна, те са в рая, в Европа.

94

Анонимен

преди 1 година

" "Обикновено този празник се празнува на изискана трапеза с много ястия, закуски и десерти, придружени с обилни количества силни алкохолни напитки и вино " ....." "Ще празнуваме тази Коледа без много шум, тъй като тук просто нямаме възможностите и условията да празнуваме по начина, по който го правим в Украйна." " ВАШИ СЪНАРОДНИЦИ В РОДИНАТА ВИ БЕДСТВАТ ИЛИ ЗАГИВАТ, А ВИЕ ЩЕ ПРАЗНУВАТЕ СКРОМНО САМО ЗАЩОТО НЯМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ И УСЛОВИЯТА?!

93

Някой

преди 1 година

те празнуват на 7ми Януари.

92

Усмихнат

преди 1 година

Кокаиновият им президент им бил разрешил да празнуват заедно с нас. Коката не прощава ни никой. Коледа не е светски, а църковен празник и се разрешава от църквата. Слава кокаине.

91

Щирлиц

преди 1 година

До Анонимен98....Антибългаристите повтарят като папа.гал.и всякакви чуждици,с едничката цел да блеснат с непознаването на уж родния им език.

90

Усмихнат

преди 1 година

Защо се пише глупост. Украинците празнуват коледа на 7 януари. Така, че те не празнуват по тази причина.

89

Суека

преди 1 година

Как да празнуват "НА АВАНТА" на чужд гръб ... на гърбът на КОРЕННИТЕ НАСЕЛЕНИЯ празнуват шапка на тояга ! България нямала пари да нахрани българите и децата дето ровят по кофите за *** и са социално слаби , но има МИЛИОНИ/МИЛИАРДИ за жилища , морета , курорти , оръжия и т.н. за УКРОбацилите ! Властта си показа за пореден път ЕНИЧАРСКОТО ЛИЦЕ , вие БЪЛГАРИ не струвате и пет стинки в лицата на предателите ви у властта ! Целта е да премахнат българите и да я заселят с чужди етноси !

88

Анонимен

преди 1 година

зада напуснеш украина трябва на границуата да се платят 3 дол.на черно в брои тези украинци са богати и испозват държавните услуги и си жвиеят като крале а донбас в ден се обстрелва минимум 10 до 15 снаряда донбаските мир.жители загиват децата на донбас загиват всеки ден а вие бг ги посрещате като царе негадаи

87

Анонимен

преди 1 година

Нело, дяволско изчадие шорущоидно, кога ще се поинтересуваш как БЪЛГАРСКИТЕ пенсионери с 400 лева празнуват Коледа? А сатанистко изчадие? Да, точно хората които са построили тая държава! Кога ще питаш това мамастийолиберастка?

86

Анонимен

преди 1 година

А защо не ви беше тъжно, когато убивахте деца в Донбас?

85

Анонимен

преди 1 година

В ЕС всички живеят като за последно

84

Анонимен

преди 1 година

А нашите българи от наводнените села мръзнат във фургоните!!! Нямат срам продажните ни властимащи!!!

83

Анонимен

преди 1 година

Питайте българи, които живеят в Поморие, Слунчев бряг и др. - Хитрите украинци си живеят живота в 4-5 звездни хотели, ядат и пият на държавна издръжка! В Украйна останаха болните, старите и бедните.

82

Анонимен

преди 1 година

Не знам в Европа но в България празнуват от както са дошли. Ми какво, настанени в педзвездни хотели, осигурена храна, друг плаща, купона е на ниво. Понеже сме много умни, хрантутим разни нахалници, а пари да се плати тока на белодробната болница и заплатите на лекарите нямало. Ама все пак украинците са по-важни, нека те да са добре.

81

Анонимен

преди 1 година

Всички мигранти празнуват като се напият. Ей ви едно изречение, вие сте написали дъга и скучна статия...

80

БГ

преди 1 година

Кога ще напишете статия как празнуват пенсионерите и хората с минимална заплата в БГ ? Аман с тая Украйна ! Не разбирате ли, че на хората вече им се повръща от тая тема и предизвиква повече неприязъм, от колкото съжаление.

79

Анонимен

преди 1 година

Как празнували укро-фашистките навлеци? Изобщо не ме интересува! Точно толкова ме интересува, колкото нашите управници ги интересува как я кара народа, докато пилеят парите му за Украйна, "златните" самолети от САЩ и всякакви други проекти в услуга на чужди интереси. Чакам да пуснете и статия как я карат последните 10 години хората в Донбас, откровено тероризирани и убивани всеки ден от любимите ви укро-фашисти.

78

Анонимен

преди 1 година

Спрете се бе! Как не отразихте как празнуват наводнените, карловски села по фургоните и у дома?!? Не ви ли е малко срам за промиването на мисленето налагането, формирането на лъжи? Не сме още ептен с шлифовани мозъци. Напишете как празнуват Коледа българските сираци, самотните майки, деца и възрастни с инвалидни подаяния! Къде е държавата и има ли изобщо политик в България с глава извън задна*ка си?

77

до128

преди 1 година

Прав си всичко което си написал е истина,обаче те са хора с умствени ограничения и няма да разберат написаното.

76

Анонимен

преди 1 година

До 128:Лекувай се!От рано сурринта пишеш за русофили,а войната е между руснаци с промити мозъци и техните роднини руснаците.Нашите укри са по хотелите,а българите,които пострадаха от наводненията-в караванки...