185

Lina

преди 1 година

петр1,2 ( или хи.тлер2, зависи с коя самоличност се е събудил9 започна войната, сега се моли НЯКОЙ да я спре. Интересно кой ли?

184

Анонимен

преди 1 година

До Офчу ти на коя страна си не мога да разбера ?!?

183

Мыхотиммир!Весь мир!

преди 1 година

До Анонимен 185 Ако сложиш вместо "Лешникотрошачката" танка Т-34 и току виж ти повярвам!ха-ха-ха!Между другото не е зле да цитираш и ***,руския Чуков,който на въпроса за какво са му проливите отговаря:Е,как за какво!?Щом можем да ги вземем!!!

182

Анонимен

преди 1 година

Запада и Украйна твърдят че победили и че са загинали 103 000 руски войници в конфликта пише го в съседната статия. Значи победителят ги е избил тоест Запада убива !

181

Анонимен

преди 1 година

Запада и Украйна твърдят че побесили и че са загинали 103000 руски войници в конфликта пише го в съседната статия. Значи победителя ги е избил тоест Запада убива !

180

ОФчу

преди 1 година

Пу.., Пу.., ти може и да искаш, но дали Щатите искат? Те няма да ти дадът тази възможност, ще воюват с Русия до последния украинец, а ако потрябва ще насъскат и поляците! Тъй, че забрави за преговорите! Ти имаше на разположение 20 сити и богати години и вместо да стегнеш държавната икономика, промишленост и заводи с нови технологии и електроника, ти си играеше на западен либерализъм и хранеше крадливите чиновници и олигарси в обкръженето си! Избереш ли мирен позор, ще получиш и война и позор!

179

Алекс

преди 1 година

Западът не убива и разрушава в Русия.Русия убива и разрушава в Украйна.

178

Добро бебче от Варна

преди 1 година

Извинете , може ли да ми уредите живота?!Аз те първа трябва да се радвам и наслаждавам на живота както други хора правят и им е добре!Защо за някои хора е проблем аз да живея истински добре?

177

Добро бебче

преди 1 година

Защо някои хора искат аз да живея зле цял живот?Аз не съм ли човек?!Тези хора са лоши и алчни хора, заради тях хора като мен живеем зле!

176

На луд

преди 1 година

ли се прави? Русия и Украйна са участниците в конфликта! Ясно му казаха, изтегля се, включително и от Крим, и започват преговорите!

175

Човек в 21 век

преди 1 година

Щом като България и Турция искат аз цял живот да живея зле, а не твърде добре, значи не са нормални!Какво им има?

174

Наблюдател

преди 1 година

С какво се различават русофилите от нормалните хора. Те са без или с много ниско образование. Отчаяни с почти нищо постигнато в живота им. Много често надъхани от техните родители които също са в такова състоияние и мечтаят за соца когато всички получаваха еднакви подаяния колкото да оцелеят от ден за ден.Те вечно вещаят на Запада да се разпадне и обожават блатная. Никой разумен човек не подкрепия късокракия агресор от кремъл освен тях.

173

Анонимен

преди 1 година

Кривондел а спечлете войната и тогава говорете а???

172

Кривондел

преди 1 година

Путин вкара Русия във война, която не може да спечели. Сега ще иска да излезе с нещо, което да обяви за победа.

171

До лешникотрошачкат

преди 1 година

Пейтриототрошачката обаче ще се провали!

170

Анонимен

преди 1 година

Руснаците само си мислят,че са готови за преговори --- Готови са да приемат че Запада е разграл грешката си ... и приема всичките руски искания.... Това са преговорите - други нема...

169

късно е чадо

преди 1 година

мандалото лопна

168

Безпутин

преди 1 година

Безпутин е притиснат до стената. Остава само въжето...

167

Анонимен

преди 1 година

До StrikerИма два пътя - на мира, просперитета, търговията и добрите взаимоотношения и другия път е на терора, войната, убийствата, грабежите, беззаконието, бандитизма, ти кой избираш? А идва зимата и това не е в полза за украинците, повярвай ми!

166

Анонимен

преди 1 година

Докато по всички световни сцени всяка година Лешникотрошачката на Чайковски продължава да е най-гледаното и поставяното представление Русия ще я има.