205

Анонимен

преди 1 година

хаха, бункерния се чуди къде да избяга, ама Чичо Сам няма да го пусне, ще го пекът на бавен огън, до пълното разпадане на ордата.

204

Анонимен

преди 1 година

До 225. Тя руската пропаганда няма как да стигне до нас, че много демократично ( а това си е фашистки прийом) забраниха руски канали и други медии. Затова пък западната и в частност американската пропаганда се лее от всякъде. Май промитите мозъци сте вие, а и по всичко личи много не четете и не анализирате.

203

Информиран човек

преди 1 година

Някои хора са започнали да завиждат на Русия че има твърде голяма територия и искат Русия да се разпадне!Тези хора май не знаят какво ги чака!

202

Анонимен

преди 1 година

Нещо започва да намирисва на лошо във бункера.

201

до гошето

преди 1 година

и това е оправдание така ли? да пускаш атомни бомби в градове? или *** във Виетнам? или обеднен уран при сърбите? Кой е агресора там?

200

Анонимен

преди 1 година

Кой преговаря с престъпници, Вова?

199

Прави впечатление

преди 1 година

Русофобите са предимно биомаса на възраст до около 30-35г., родени в така наречения преход. Създания които не са стъпвали в казармата и не са виждали истинско оръжие. Такива са гочелите военолюбци, които искат да се бият с Русия, но само зад монитора. Такива, които за всичките си години в училище не са се научили да четат и да пишат. Такива за които е най-важно да имат последен модел технологична джаджа и да се наплюскат с храна и алкохол. Весели празници господа русофоби - биомаса.

198

до гошето

преди 1 година

а любимата ти хамерика единствена в света пусна 2 атомни бомби?

197

Анонимен

преди 1 година

Подкрепям всяка държава, която нанася вреда на САЩ. Ако някъде има под някой камък нефт, газ или друг ресурс и съответното правителство не е подчинено на САЩ, те решават че ще налагат демокрация, разсипват съответната държава и ползват, каквото могат. Примери десетки ( Ирак, Либия, Сирия са последните). Сега воюват с чужди ръце ( и животи) в Украйна срещу Русия. САЩ трябва да се раздроби, за да няма ресурсите да си пъха мръсния нос по целия свят

196

Анонимен

преди 1 година

Германия и Италия са били по четирийсе дъжавички ! Но са се обединили. Защо Русия да не се обедини !?!

195

Анонимен

преди 1 година

Руския народ ще се обедини въпреки предателите Путин и зеле.

194

Анонимен

преди 1 година

Гошо на краставичар краставици не се продават . Много провинции са в Германия и тя също е Федерация ГФР.

193

до наблюдателя

преди 1 година

наблюдавате ли как беше преди и как е сега? преди се строеше = тец,аец, селско стопанство,икономика ,имаше армия в пъти по голяма .Как е сега? -закривай половината блокове на аец че не са политугодни - йес сър,режи ракети и танкове че не са политУгодни - йес сър,дай ни златото срещи 0.няколко си процента,закривай половината тецове че не са био и еко зелени,закривай,закривай .. и внасяй от нас на леко по високи цени,продължавай да наблюдаваш

192

Анонимен

преди 1 година

Лина мисля че си мъж с дамски ник просто но от какво се страхуваш? Вие сорросоидите сте на власт.

191

Анонимен

преди 1 година

Който е дал суверинитета на Украйна, той ще й го вземе.

190

Анонимен

преди 1 година

Руския народ ще постигне обединение въпреки жертвите и въпреки Путин който явно не е идеален като Байдън и Зеленски , както сорросоидите ги величаят и героизират.

189

Анонимен

преди 1 година

Въпреки че беше разделена след ВСВ никой не попречи на Германия да се обедини и никой не каза че това е Прекрояване на граници. Защо Запада и сорросоидите са против обединението на руския народ до където е неговата исконна граница. Двоен стандарт ми се вижда това първо и второ Запада изпраща и оръжия и хора значи участва в конфликта. Може да наричате Путин както си искате но не подценявайте руския народ.

188

до Пропаганда безспи

преди 1 година

""""Не вярвам и на едните, и на другите!"""" ------ По време на война, първа загива Истината!

187

Пропаганда безспир!!

преди 1 година

Не вярвам на едните и другите!

186

Кифладжията

преди 1 година

За пореден път ви прави предложение, ама като не ви увират чутурите ще си патите още дълго.