265

Костя не копейкин

преди 1 година

Не е ли от факта,че над 78%от китайската икономика се държи от Европейци и Американци.И китайчетата не смеят,да окажат подкрепа на руснаците.Не е ли от факта,че олигархичната клика на Путин не може,да си харчи парите и да се облагодетелстват от Западния начин на живот.А сега Запада им готви и втори и трети фронт,на конфликт с Казахстан и Молдова.Хахахахахах

264

Снаряди по коледния

преди 1 година

пазар в Херсон: 10 граждани загинаха на място и 60 бяха ранени. Така Кремъл преговаря с Украйна. Затова ще получат каквото заслужават.

263

тАпа путка/пуйка

преди 1 година

нямаш идея какво говориш.

262

пуйката

преди 1 година

Ами първата световна война започна поради разпределение на територии,главно на колонии,което показва несъстоятелността на американската доктрина за сигурен свят,ако всички държави са демократични - нито СССР е имало тогава,а Хитлер е бил доброволец,стигнал до чин ефрейтор,но война е имало.

261

путьо късия

преди 1 година

да учи значението на думата "репарация"

260

Да идиот чували сме

преди 1 година

"чували ли сте за киевска Рус............" когато е съществувала м0нголоидите са населявали малка територия около блатата. Други въпроси?

259

Ако

преди 1 година

нямаше Майдан, цветна революция и преврат в Киев...........сега нямаше да има война в Украйна...........не Путин е единствения виновник.........истинските виновници са на запад, в топлите кабинети в Лондон, Париж, Вашингтон и Брюксел!!!

258

Украйна

преди 1 година

е част и ще бъде част от Русия...............чували ли сте за киевска Рус............но зеления наркоман се продаде и предаде за няколко милиарда американски долара!!Бог да пази България и Русия..........и другите православни народи!!

257

Анонимен

преди 1 година

Запада и Украйна твърдят че победили и че са загинали 103 000 руски войници в конфликта пише го в съседната статия. Значи победителят ги е избил тоест Запада убива !

256

Анонимен

преди 1 година

Гошо на краставичар краставици не се продават . Много провинции са в Германия и тя също е Федерация ГФР.

255

Анонимен

преди 1 година

Бля,бля,бля...***!

254

Паричков

преди 1 година

Абе тоя товарищ пак лъже и усуква - бил готов да преговаря,ама нямало кой да го чуе ?! За какво да преговаряте ?! Просто отдай заповед войските ти да напуснат Украйна и тога ва може да се преговаря какви средства и за колко време ще трябва да се възстанови Украйна !

253

Чоката

преди 1 година

Малиии колко много историци, военни експерти, политически анализатори в тия коментарите, направо не мога да разбера как нямаме все още правителство на толкова много експерти по всичко. Гааааси народи сме, фб и онлайн патриоти, от всичко разбирали... смешници

252

Аз

преди 1 година

Този сам не си вярва, бе пак някой друг да му вярва, шушльо

251

КВА ИСТОРИЯ ,БЕ....

преди 1 година

По времето на Киевската Рус ---Московското княжество е само около града и селата там!!!ИЗОБЩО НЯМА НИКАКВА ДРУГА РУСИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!....С идването на азиатските племена от монголи , татари и печенеги започват завоеванията над КИЕВСКАТА РУС и малкото Московско княжество, което го правят ВЕЛИКО по времето на Екатерина !

250

Анонимен

преди 1 година

Руската военна машина май е една приказка за деца- джуджето явно яко е закъсало щом говори за преговори. А се канеше за седмица да превземе Украйна..

249

Ше преговаря , ами.

преди 1 година

Чечня , Татаристан и Башкирия вече открито искат отделяне от РФ, а Казахстан прави военни учения с Китай ....яйцето вече му е опряло в дирника на Джуджи! НЕМА ЛАБАВО!

248

Анонимен

преди 1 година

Вова голям рев надава за тая историческа Русия. Но най-голям рев надават една шепа пишман патриотарчета у нас с якенца с емблемата на СССР. Наистина не знам какво си мислят, че представляват, уникална гротеска.

247

До 277

преди 1 година

Като не иска, да си ходят в блатная. Ако в България руснаците не им харесва, да идва ли Путин да ги освобождава. Свят голям, като не ти харесва, куфара и айде някъде другаде.

246

Анонимен

преди 1 година

Колкото химарси унищожиха, толкова и пво ще уцелят. Нека се фукат с поразени дървени макети от тях ще има бая за целене.