264

Анонимен

преди 1 година

До Случаен минувач Пълни лъжи и глупости са писаницаните ти, първо разгледай добре фактите, а не лъжливата пропаганда, за ПСВ и Октомврийската революция, украинците и поляците са рунаци по произход, поляците са руснаци и Полша се образува, като се отделя от Русия повреме на хаоса на ПСВ и Октомврийската революция и за това имат вина австро-немците, те сменят и православието в Полша с католицизъм и то със страшно насилие, а Украйна изобщо не е била отделяна от Русия, те са коренни руснаци от вр

263

Анонимен

преди 1 година

Истинските виновници за тази трагедия са европейците, които неотклонно следват целта си да притиснат и унищожат Руската федерация. Затова им беше и толкова важно да "приобщават" към НАТО и такива незначителни от военна гледна точка държави като например Черна гора или Македония. Зад всичко това стоят Германия, Франция и Великобритания. САЩ просто се възползват от анти-руските настроения на европейските елити и финансират и насърчават същите.

262

Анонимен

преди 1 година

Единственият резултат за руснаците от тази война ще е унищожението на Донбас.Ако Украйна не си го върне,няма и да им го остави читав. Тогава на местните ще им светне, как сами убиха бъдещето си,като се оставиха руските пропаганда и Ихтамнет-и да ги настроят срещу собствената си страна .

261

Анонимен

преди 1 година

"Моралните хора по света подкрепят Зеленски."------------ Запад и морал, това то кога?

260

Анонимен

преди 1 година

"услуги щедро предоставяни от запада"--------------- .... но съдирани от кожи и зднци, включително и нашите, от цялата планета. Защото запада е 100% алтруист и мрази парите и властта.

259

Анонимен

преди 1 година

Ако ЕС не ламтеше толкова за ресурсите на Руската федерация тази война нямаше въобще да започне. След своето обединение през 90те Германия следваше да се откаже от участието си във военния блок НАТО, а тя не го направи. Вместо това водеше целенасочена политика към привличане на източна Европа в редиците на военния блок, както и в политическа организация ЕС. Истината е, че ЕС не е спирала подготовката си за бъдещо настъпление на Изток. Европа никога не се е отказвала от целта си да унищожи Русия.

258

Хей,Зеленски

преди 1 година

Ако ви пречи езика(руския),ако ви пречат паметниците,ако ви пречат празниците,ако ви пречи историята,ако ви пречи религията,ако ви пречат имената на улиците и градовете,то може би ВИЕ СТЕ ОКУПАТОРИТЕ и сте се настанили в чужда земя!

257

Зеленски,

преди 1 година

Ако ви пречи езика(руски),ако ви пречат паметниците,ако ви пречат празниците,ако ви пречи историята,ако ви пречи религията,ако ви пречат имената на улиците и градовете,то може би ВИЕ СТЕ ОКУПАТОРИи сте се настанили в чужда земя!

256

Анонимен

преди 1 година

"Представяте ли са ако заринат укрите с тежко въоръжение и войната приключи за 2-3 седмици?"----------------Дилърът ти е истински професионалист.

255

Анонимен

преди 1 година

Войната тръгна защото хората в Украйна искаха да са в ЕС и НАТО. Русия иска украинците да са в нейната империя. На елита в Кремъл му трябват роби.

254

Случаен минувач

преди 1 година

През 1920, малко след ПСВ, избухва руско-полска война. Панска Полша превзема Лвов и областта Галиция, тръгва и към Вилнюс. Русия обаче бързо я слага на мястото й - конницата на Будьони разбива полската шляxta. Тогава Ленин решава да създаде отделна република Украйна, където да живеят етнически руснаци и поляци на запад.И само година по-късно Украйна се включва в новосъздадения СССР. Така че тази държава е създадена с ленински декрет.Самото й име - Украйна, говори, че е отстрани, накрая на Русия.

253

КОЛЕДА

преди 1 година

Зеле,и за тебе ще дойде Коледа,почакай пра.е такова! толкова убийства на съвестта ти,няма как да не дочакаш Коледа!

252

Анонимен

преди 1 година

В ТКЗС работехме за стотинки , е даваха *** без пари. Добре че си крадяхме от общото. И , че и днес не можем да отвикнем от краденето. А истинския Роб няма право да краде.

251

Анонимен

преди 1 година

До280. Е много си живеят в ЕС и без да са в ТКЗС, завод. Имат си свободата да си определят да ли да са на работа или в почивка.

250

Анонимен

преди 1 година

2,5 милиона българи защо избяга от страната си бре евроатлантици? Нали вие командвате откакто падна властта на Живков?

249

Анонимен

преди 1 година

Скоро предстои да въвлекат източноевропейските държави в конфликта в Украйна. Днес спорят колко оръжие да се изпрати, утре спорът ще е колко жива сила да се "даде," като "помощ" на Украйна. И каква мобилизация да се проведе. Без значение е колко пъти настъпват мотиката...при сгоден шанс, те ще я настъпят отново...и това е аксиома.

248

Оруел

преди 1 година

Войната е начин да се разбият на парчета, да се разтворят в стратосферата или да се потопят в морските дълбини материали, които биха могли да подобрят живота на народа и с това да го направят по-разумен.

247

Оруел

преди 1 година

Патриотизмът по своята природа не е агресивен нито във военен, нито в културен смисъл. Национализмът е неделима част от стремежа към власт.

246

Оруел

преди 1 година

Войната срежду чужда страна се случва само тогава, когато заможните класи смятат, че ще извлекат печалба от това.

245

Анонимен

преди 1 година

И сега и след войната робството го няма . за някои руснаци. Те могат да избират и да бягат , ако искат да са свободни . Някой вече са по Турция, Грузия , и други страни.