284

Зелка

преди 1 година

Преди да проговориш английски и да носиш тениски с Ай ем Юкраиниън! Си говореше на майчиния руски език, творчеството ти Квартал 95 е само на руски! Идваш от Източна Украйна! Същото и за Порошенко пак рускоговорящ от Одеска област! От къде този национализъм???

283

Анонимен

преди 1 година

Понякога Русия прощава измамата но никога измяната.Русия загуби от измамниците(западни и американски олигарси),600 милиарда"гущера"(просто и ги откраднаха)и се примири със загубата,но никога няма да прости измяната на западния елит.Затова всяка надежда оставете.А номера че ще бъде възстановена Украйна,с тези пари си,е чиста лъжа.Много добре знаете,че запада няма ресурси за това.А разпада е неминуем.Лакумията ще погуби не само Запада а може би целия Свят.

282

Анонимен

преди 1 година

Хем говори за свобода хем събаря всичко Руско.. От църквата до хората.. див фа.шист нищо друго..

281

Анонимен

преди 1 година

Така е зелка, робството има висока цена, има няма няколко десетки милиарда, които вие дължите само на САЩ, тези на ЕС са на отделна сметка. Айде честито.

280

Анонимен

преди 1 година

Дано когато Украйна се освободи и Кремлим се разпадне всички тука Кремлинофили си вземете поне някаква малка поука, която не сте научили даже от наща история. Живеем в една от най - свободните страни. Имате право да пътувате свободно, да си харчите парите където поискате и да работите за който искате. Имате право на лична собственост и на частен бизнес, но вие не сте свободни в душите си защото не знаете какво да правите с тази свобода и за това искате и другите да са роби като вас.

279

Зеленски

преди 1 година

Няма са ти остане държава вече да бъде свободна!

278

До 319

преди 1 година

Цената на "помощта" от САЩ е вече е ТРИ ТРИЛИОНА- един трилион физически щети в Украйна, един трилион за купуване на оръжие от Локхийд Мартин итн. и един трилион за покупки на втечнен газ! Колко още по скъпа ще е свободата а?? Колко още трилиона има Европа да прати на САЩ??

277

Ми то Украйна

преди 1 година

Влезна в ЕС и Нато по един или друг начин..12 милиона украинци живеят в ЕС вече, а цялото Нато оръжие и инструктури са в Украйна! Просто не е официално, но то робството рядко е!

276

Анонимен

преди 1 година

НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА, НО КРАДЕНЕТО НА СЛАВЯНСКИ ТЕРИТОРИИ ОТ СЛАВЯНСКИТЕ ДЪРЖАВИ И СЛАВЯНИТЕ, ТРЯБВА ДА СПРЕ, УСРАААААААААХТЕ СЕ, БУКВАЛНО! ТО НЕ БЕШЕ ПОДМЯНА НА ИСТОРИЯ С ФАЛШИФИКАЦИИ, ИСКАНЕ ЗА РУШЕНЕ НА ПАМЕТНИЦИ, ОСНОВНО ТЕЗИ СРЕЩУ ФАШИЗМА ИЛИ ПАТРИОТИЧНИ, УКРАИНИЗИРАНЕ, МАКЕДОНИЗИРАНЕ И Т.Н., ТО НЕ БЕШЕ ПОДМЯНА, ЛЪЖИ И ПОСТЕПЕННО ПОГЛЪЩАНЕ И КРАДЕНЕ НА СЛАВЯНСКИ ТЕРИТОРИИ И АСИМИЛИРАНЕТО ИМ И ПРЕВРЪЩАНЕТО ИМ В НОВИ ИЗМИСЛЕНИ НАЦИИ ИЛИ ПРОСТО АСИМИЛИРАНИ , С МОРКОВ ИЛИ ДОРИ С ТОЯГА И ТЕРОР!

275

Анонимен

преди 1 година

Ако не беше Горбачов нямаше как да стане това подаряване/дарение от него почна всичко.. обаче западните не си държат на думата всички са двулични..

274

Анонимен

преди 1 година

Ами то цената на "помощта" от САЩ е вече трилиони. Та колко по-скъпа би могла да стане, тая "свобода" не знам.

273

Анонимен

преди 1 година

Руснаците ще си живеят в робство.

272

До 77

преди 1 година

Точно! Нито идин от 27 народа в ЕС и Нато не е попитан дали иска да членува!! Даже руснаците като си разширяват територията хравят по някой референдум за всеки случай! В ЕС референдума е забранен, в Германия е забранен! За Украйна изобщо да не говорим! Никой не ги попита, САЩ си платиха и направиха преврат да инсталират тяхни марионетки! По изпитаната схема навсякъде в Европа!!

271

Анонимен

преди 1 година

От 310Вие "демократите" защо искате да отслабвате останалите държави в света? Русия, Китай, Индия са камък по пътя ви? Хегемонизъмът на сащ според вас е нещо обичайно и е демократично май??

270

Анонимен

преди 1 година

В Русия започнаха да проглеждат, че техният истински враг не е зад океана, а близо пред техните порти - европейските елити от ЕС. Това може да се наблюдава с просто око, дори по различната реторика на политиците в Европа и отвъд океана. В САЩ тя е далеч по-сдържана от тази в ЕС, която прилива от злоба, заклинания и заплахи.

269

До Василев

преди 1 година

Ми то така функционира нео колониализирането- разделяй и владей!Първо разделяй хората на фили и фоби, по лесно ще ги контролиращ. Постига се успешно с помоща на преврати цветни революции, медии, платена пропаганда, НПО, лобисти и подкупи! Втората стъпка даже не изисква военна намеса, защото хората доброволно се дават- радикализирани и промити от първата стъпка и те обявяват за стратегически партнйор ;-)

268

Анонимен

преди 1 година

Няма-а-а украинска победа, и няма и да има, ако ще зеленски сто пъти да ходи на просия в сащ и ес! ха-ха хи-хи! напразни надежди на американските пръдливи слуги! ха-ха хи-хи!

267

Анонимен

преди 1 година

До Случаен минувач... НЕКА ПЪРВО ДА ЗАПОЧНЕМ С ТОВА , ЧЕ ПОЛЯЦИТЕ И УКРАИНЦИТЕ СА 100% РУСНАЦИ ПО ПРОИЗХОД! А УКРАЙНА НЕ Е БИЛА ОТДЕЛЯНА НЯКОГА ОТ РУСИЯ, ЕДИНСТВЕНО ОСМАНЦИТЕ Я НАПАДАТ, НО НЕ УСПЯВАТ ДА Я ЗАДЪРЖАТ И СЛЕД ВРЕМЕ, РУСИЯ СИ ВРЪЩА ТЕЗИ ТЕРИТОРИИ. И ТОЧНО В УКРАЙНА , СЕ НАМИРАТ КОРЕННИТЕ РУСНАЦИ ОТ КИЕВСКА РУСИЯ, РУСНАЦИТЕ СА СЪЗДАЛИ И КИЕВ, КОЙТО Е БИЛ СТОЛИЦА НА РУСИЯ ВЕКОВЕ НАРЕД! ТОВА СА ИЗКОННИ И МНОГОВЕКОВНИ РУСКИ ТЕРИТОРИИ!

266

77

преди 1 година

До Анонимен Войната тръгна защото хората в Украйна искаха да са в ЕС и НАТО..../ То бива глупости...единствените хора които са попитани чрез референдум са в Швейцария и Англия. Швейцария нито е в ЕС, нито в Нато а англичаните напуснаха ЕС.

265

Анонимен

преди 1 година

САЩ нямат, а и не прави смисъл да имат жизненоважни интереси в Европа и в Русия. САЩ имат всичко... И ресурси, и човешки потенциал и силна валута. Европейците сами са си виновни за кашите, които забъркаха. САЩ има интерес само да отслаби значително втората ядрена сила в света, за да може да продължи да налага волята си необезпокоявана. Европейците са единствени тези, които логично могат да спечелят икономически и финансово от разграждането на Руската държавност.