304

До всички Путинофили

преди 1 година

Не си мислете че, просто като само пишете сте невинни. Радвате се на кръв сега!Адът ви зове!

303

Анонимен

преди 1 година

тоя ще го закачат на тризъбеца му в стила на 1 от епизодите на викингите , иде иде

302

Анонимен

преди 1 година

РУСИЯ ЩЕ ИЗЧАКА ОЩЕ МЕСЕЦ И АКО БАЙДЪНЧОВЦИ НЕ МАХНАТ ЗЕЛЕНОТО ЧОВЕЧЕ ОТ КИЕВ ЩЕ АТАКУВАТ И ПРОГОНЯТ ФАШ АГИТЕ !!! НОВИТЕ ТЕРИТОРИИ НА РУСИЯ ВЕЧЕ ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ОТ МОСКВА !!! КАКВА УКРАЙНА Е ТАМ ВЕЧЕ ???

301

Анонимен

преди 1 година

Разчиства руснаците в Украйна с помощта на запада. Е браво

300

Анонимен

преди 1 година

Този конфликт е война. Зеленски го знае от 8 години и е готов за това. Путин витае в облаците и си мечтае за велика Русия

299

колко милиона има

преди 1 година

В банката за сметка на хилядите животи. Еди ден ще си плати този мошеник и лъжец. Заради него ще стане световна война.

298

Зеленски+500

преди 1 година

"Свободата идва на висока цена, но робството на още по-висока"вероятно знаете на кого се отнася?

297

Анонимен

преди 1 година

Такава история дори в еврейските скрижали няма. Да разкъсаш един народ на съставните му части - безценно.

296

Някой

преди 1 година

Само ме е жал за Зеленски и Макрон и всеки отишъл да се моли в САЩ за субсидии и т.н. Не стига, че са прости ами и нямат гордост. Омари и говежди пържоли нямате ли си? Поканете ги вие тук. Егахти кой бяха те?.......Тъпани.Играта ви на стратегии и тронове и власт е доста скучна. Миш***ки с пари и тук там се явява някой клоун.

295

Някой

преди 1 година

21 век сигурно ще бъде прескочен от историците като нещо много срамно, тъмно и извратено. Няма нищо със всичкият си отгоре до долу. Няма невинни в тази работа. Не се знае кой какво има да плаща и накрая кой ще блажи. До колкото се вижда от хората и времената всичко по един или друг начин ще е в киреча. Въпрос на време. Колела, каруци, приспособления, свещи, газиници, буркан банк и на къра докато не дойде пак някоя мозъчна клетка .....

294

До 328

преди 1 година

На вниманието на един неграмотен и напорист руски *** - БВП на Русия е колкото този на Италия. Страна, която притежава 1/6 от сушата и огромни запаси от цената менделеева таблица, се издържа от продажба на суровини а единственото което произвежда е пропаганда. При това мизерна, като Живота там!

293

Неанонимен

преди 1 година

Чета коментарите на пишещите путинофилчета, които парадират с манталитета си на петокласничка и се дивя, кой изобщо им плаща за дивотиите с които сигурно и се гордеят! То бива малоумщини, ама поне един фейк да бяхте публикували а не само да рецитират пионерски хвалебствия към "вожда" си, че поне да има за какво да ги "***" човек. А така без факти, трябва да говоря истини за вас, които няма да са ви приятни.

292

А

преди 1 година

Докато Европа постоянно налага санкции в САЩ лешникотрошачката на Чайковски есе игра на всички сцени. Най-посещаваното представление за сезона

291

Шефа

преди 1 година

Ей тарикат , свободата не се завладява с Майдан на който се трепят цивилни и полицаи със снайпери!За този насилствен акт на Вас фашистите Бандеровци сега ще плаща цяла Украйна!

290

Анонимен

преди 1 година

На този :'украински' евреин майка му и татко му живеят в Израел и със сигурност не празнуват Рождество Христово. А че милиони украинци са без ток изобщо не му дреме.

289

до 333

преди 1 година

Не демократ! Не си прав! Капиталист = престъпник.

288

Анонимен

преди 1 година

демократ = престъпник

287

Анонимен

преди 1 година

вдигай бялото знаме, че ти е спукана работата!

286

Анонимен

преди 1 година

Москва не вярва на сълзи.

285

Случаен минувач

преди 1 година

До 310 и 307 Не мога да се съглася, че поляците са руснаци. Езикът им е доста различен. Поляците страшно много мразят руснаците. Генерал Гурко, на който тука кръщаваме улици, е бил наричан "палачът на Варшава".