67

До Армата

преди 1 година

Само треби ъ запали...

66

Biden

преди 1 година

Аз съм млад, и умен и неотразим...

65

Анонимен

преди 1 година

Аре ни ша се оттегли, ни ша умре ни ша го свалят, стига либераски мечти

64

И Костя

преди 1 година

има добри шансове!

63

Т14 Армата

преди 1 година

Куполът на Т14 Армата е необитаем. Екипажа е в бронирана капсула ниско долу. Може да води бой на 360 градуса независимо от посоката на движение и практически не зависи от пряка видимост, няма значение дали е ден или нощ.

62

Кой

преди 1 година

Ще наследи Бай Дън кат се гътне!?!

61

анонимен келеш

преди 1 година

До *** в торбички Боли ме фара мене за Украинците,че използват торбички):):)Важното е,че с наша Българска помощ ВСУ изтребват руските кашици всеки ден:):):)

60

Вова

преди 1 година

Аз съм Екатерина Велика! :)))))

59

Анонимен

преди 1 година

А бе, дайте как клоуна се цалива с Нанси Пелоси като и връчва украинското знаме в конгреса на САЩ. Я кажете, какво получи клоyна от САЩ, какви нови системи оръжя, или го изпратиха с празни ръце.

58

серат в торбички

преди 1 година

"Арсенал Казанлък и ВМЗ Сопот пожелават специално от България,Весела Коледа на майките на руските кашици сражаващи се в Украйна:):):)" - спомням си как украинците си правеха селфите пред плакат с разрушения Кримски мост и пускаха после фотосите в Интернет. Сега cepaт в найлонови торбички защото няма ток и канализацията не работи. Та така...

57

Вовата

преди 1 година

Аз съм Петър l :))))))

56

анонимен келеш

преди 1 година

ВМЗ Сопот и Арсенал Казанлък производство на 3 смени:):):)

55

нЕкой

преди 1 година

п.уткинчо ще бъде ликвидиран съвсем скоро. А кремълските *** ще молят за милост и ще плащат репарации, докато си измиват ръцете с вече падналия от 6 етаж ботоксен гном

54

Анонимен

преди 1 година

На Запада не му пyка за Украйна. Истерията на обединения Запад от действията на Русия не е породена от интересите на Украйна, а от разрушаването на наложилия се след 1995 г. ред - монопола на Запада.

53

Анонимен

преди 1 година

ЕС - корупция, обедняване на населението, фашизъм, сексуални извращения прокламирани на ниво държавна политика.

52

Омерзително

преди 1 година

Няма по-голяма мерзост! Руските войници проляха кръвта си за да освободят България от турско робство, държавата България днес съществува само и единствено благодарение на саможертвата на Русия, и същите тези българи, тази държава България днес снабдява с оръжия нацистите да убиват руснаци. Не че тези оръжия изобщо нещо ще помогнат да променят участта на нацистите, не, но българите трябва да се наведат на фашисткия режим в Брюксел, както се навеждаха на Хитлер и фашистка Германия преди. Върховна мерзост.

51

Анонимен

преди 1 година

До Купете си топки, в Русия по принцип беше невъзможно да има преход, това го знаеха и американците. Нужни са по-задълбочени социално-икономически познания за да разбереш, че Русия върви надолу от края на 70-те, точно тогава когато САЩ започна да строи първите американски фабрики в Китай!

50

анонимен келеш

преди 1 година

Арсенал Казанлък и ВМЗ Сопот пожелават специално от България,Весела Коледа на майките на руските кашици сражаващи се в Украйна:):):)

49

Купете си топки

преди 1 година

Когато и да падне, ще го помнят с добро за разлика от Горбачов и Елцин.Питайте руснак дали ги харесва. Не ги харесват, защото се провалиха в прехода. Явно преписвачите не статии не познават руснаците и си мислят, че са като зпадняците. Украинците също си имат национален герой в лицето на Зелката. И те ще го помянт с добро. Това, дето ние няма да помним с добро е завръщането на Царя. Защо? Защото е ш.у.н.д.а обезкостена.

48

Анонимен

преди 1 година

Измежду различните варианти като възможен наследник на Путин се смята и Donald Heathfield. Днес беше в предаването на Солвьов, има и много негови лекции и интервюта в ютюб.