87

Анонимен

преди 1 година

Освен да се молим такива като Пригожин и Кадиров да не се доберат да властта в Русия,защото тогава много ще се стъжни не само на Украйна Ами и на цяла Европа...

86

aZ-ът

преди 1 година

Либерасгтията, вие мислете кой ше наследи Шорош-а? Че той ще бъде първи преди Вова :)))))

85

Президент

преди 1 година

на Русия с борба ли се става, или с избори?

84

Анонимен

преди 1 година

хората на власт в Кремъл избиха семейството на този който ни освободи.А и доста украинци и финландци загиват за нашето освобождение.Отделно това което русия се опитва да направи в освободена България, наистина е ОМЕРЗИТЕЛНО.

83

Анонимен

преди 1 година

Управлениети и воденето на бой с танк Т14 Армата по скоро прилича на компютърна игра. Разбира като оръжие от ново поколение и без аналог в света се изисква друго ниво на обучение на екипажа. Но танкистите се учат с удоволстие и вече нямат търпение да го изпитат на бойното поле. За оръжейните системи не се знае много точно какви са, но всеки който е застанал на пътя на Русия ще бъде много неприятно изненадан.

82

ще, ще

преди 1 година

"РФ ще се разпадне подобно на СССР..." ще, ще...

81

нула

преди 1 година

За последното денонощие обстрелите на ВСУ имат нула попадения. Нула. И това не защото украинците са непрофесионални, съвсем не.

80

Що за въпрос?

преди 1 година

Некой чекис куманис,нали ще правят СССР-2.

79

келеш

преди 1 година

нали сега спиш спокойно, никой не краде тайните ти ... хахахахах Психо Десен за диспансера

78

Анонимен

преди 1 година

Армата Т14 е оръжие от ново поколение, с изключителна защита на екипожа и бойни параметри като може да води бой едновременно по няколко цели независимо от видимостта. Даже не ново поколение, ами през едно поколение. Но един войник на бойното поле не в воин. Днес бойните действия са конгломерат от различни системи които трябва да се съгласуват. За да работи Т14 ефективно нужно е взаимодействие с артилерията, пехотата, инженерните войски, с ПВО системите, с разузнаването които в режим онлайн да подават целите на големия екран на Т14.

77

Анонимен

преди 1 година

А би вие се радвайте, докато е Путин, че ако дойдат Пригожин или Кадиров кьорав хуманитарен коридор няма да видите!

76

анонимен келеш

преди 1 година

Абе някой може ли да напомни колко руски шпиони изритахме с черен печат от България през 2022,че нещо ми се губи бройката?:):):)Нещо 65 ми се върти,но не съм сигурен дали не бяха и повече:):):)

75

Булгаристанецо

преди 1 година

Рамзан, я си преброй джамиите в територията... Утре може да се обяви Бг джамахирия...

74

Анонимен

преди 1 година

Поколението на Путин си има проблеми - опитват се да спазват правила и прочие... Трябва да докарат некой от по=младите, дето ще реши проблемите с украйна за ден... Такъв който е като запданяците, лъже и маже но получава което иска... хахаха

73

Анонимен

преди 1 година

Няма абсолютно никакво значение. Всичкото в Кремъл е ***.

72

Рамзан

преди 1 година

Рамзанката. Другият идол на нашите другари. Тогава ще стане обаче руска джамахирия. Но всичко останало ще си е постарому.

71

В кремълските

преди 1 година

аптечки е изчезнал новичока!

70

Анонимен

преди 1 година

Трябва да отбележим, че Русия още не е запоячнала да воюва и дори не използва новите си оръжия. До сега, с изключение на ракетие, използваше предимно оръжия и техника от 70те години.

69

Анонимен

преди 1 година

Ако бъде свален???? Гладна кокошка просо сънува. И само това и остава на западната пропаганда, чийто цитат пак ни пробутвате.

68

много бързате!

преди 1 година

чакайте да видим как ще свърши ерата "путин" пък тогава ще му мислим! ако я няма вече украйна, за какво им е друг - да я върне ли?