147

за 20 години

преди 1 година

Путин затвори 23 000 завода. В същото време Украйна се интегрираше със Запада и си повишаваше стандарта. Разликата между двете съседни държави растеше и правеше впечатление на руснаците. Дугин е идеологът на Руския шовинизъм. Той и Путин бутнаха Русия в тая грабителска унищожителна война, която срива Русия в пропастта.

146

Путин и Пригожин

преди 1 година

са в АДА. Двойници на Путин дават истерични изявления. На Пригожин му показват архивните снимки. Въпрос на време е Украйна да изрине окупаторите от териториите си. А Русия, благодарение на Кремълската банда ще се върне в първобитно общинния строй.

145

Анонимен

преди 1 година

Ако спрат и за 2023г. суровините и газа на немците, то вероятността да бъдем посочени за още по- корумпирани е огромна, финансирането за христоивановците увеличено, а парите от Брюксел съответно спряни! Ще бъдат активирани холандски, австрийски и прочие северни пудели на немците и Шенген и еврото ще ни се сторят неприлични думи в нашите усти! Така, че дай боже немците да са богати и проспериращи и проклетата руска война да спре веднага!

144

Анонимен

преди 1 година

Ами кой ще смени памперса Бай Дън ??

143

Снаряди по коледния

преди 1 година

пазар в Херсон: 10 граждани загинаха на място и 60 бяха ранени. Така Кремъл преговаря с Украйна. Затова ще получат каквото заслужават.

142

Анонимен

преди 1 година

Ким чен-дебел ще присъедини раша към братка комуничстическа корея ! хахаха

141

мдааа

преди 1 година

Кой още вярва, че Путин може да бъде свален?

140

Анонимен

преди 1 година

Нито Пригожин, нито Кадиров ще успеят да се задържат на върха. ФСБ и генералите ще ги отстранят. Ще се случи голям преврат и Русия ако не поеме по демократичния път - жална им майка тогава на руснаците.

139

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Комунисти са Стоянов, Плевналиев... СДС.

138

Анонимен

преди 1 година

Пригожин създал руска наемническа армия. Това лошо ли е? Не трябваше ли САЩ да служат за пример на всички? Там също има такива армии.

137

9689

преди 1 година

Поставянето на каруцата пред коня е признак на малко акъл или ,че е добре заплатено.

136

БДЖ

преди 1 година

Стигне ли се до преврат в Русия, може да я отпишете, ще я разпарчетаросат за аламинут!!! Китай и Япония ще са първи, а след туй гражданска война..., и тогава ще потекът реки от невинна кръв! Целият така наречен "политически елит" в Русия, съставен предимно от олигарсите на Путин, го знае, знаят, че и за тях, и техните близки не само в Русия ,но и по целият свят прошка няма да има, затова и "преврат" няма да има, най-много да си "подаде оставката по здравословни прчини" но не сега, рано е!

135

toti

преди 1 година

Утре и тоя *** ще си заслужи супата !!!

134

пак аз

преди 1 година

Когато и да го разчекнат тоя на площада ще е късно.Историята ще го постави на заслуженото му място редом до Хитлер, Пол Пот и всички останали сатрапи, терористи и убуйци.

133

Анонимен

преди 1 година

Днес, няколко пъти пишете само през днешния ден за (против) Путин. Явно имате да изпълнявате задачи по антируска пропаганда и агитация.

132

Анонимен

преди 1 година

Те още не са го свалили, а му мислят наследник.......хахахахаха :)))

131

Анонимен

преди 1 година

Защо сте цензурирали Пу'тьо бе днесаааа. Амма че сте платени. Да ти се повръща направо.

130

Анонимен

преди 1 година

*** лато падне, копейката, радева, нинката и догито къв ще го дирят не знам.

129

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 1 година

ШЕ ЗАПОЧНЕ ПАК "гражданскую".....ПРОСТО КАТО БОБ!

128

Dick Riot

преди 1 година

Изхвърлих се връз портрета на путягата по случай коледните празници. Повтарят за тия, които не са чули! Наздраве!