18

Бъдете добри .

преди 1 година

Нека поне на Коледа бъдем доброжелателни

17

Анонимен

преди 1 година

Да, България празнуваше в миналото по стар съветско-комунистически модел , при който Нова година (1 януари) е по-голям празник от Коледа...а то е точно ОБРАТНОТО! Така че нормално е децата да очакват подаръци на Коледа, 25 Декември, а не на 1ви януари, защото Коледа се свързва в съзнанието като време за чудеса и сбъдване на мечтите. А нова година е просто отмятане на поредна година в календара.

16

Анонимен

преди 1 година

*** започна да стана крайно досаден... Седнал да реве как маосво жени с деца (мъжете са на фронта), останали без дом, без нищо само с един куфар получавали помощ от ЕС. ***, налъл егоисте, ти си тотален функционално неграмотен аутсайдер- на теб не може никой да ти помогне. А тези, които не се определяме като ***, отдавна сме с европейски доходи у нас, защото можем и сме кадърни. Мерси.

15

Анонимен

преди 1 година

До 14 "И не забравяйте, че за подпомагане на украинските бежанци получаваме пари от Европа." Първо, не получаваме толкова, колкото харчим за тях, така че са ни в разход. И второ, айде да се спрете вече умнокрасивите с това мислене на пpосяци! Получаваш некви трохи и се радваш, а около теб разруха! Жалка работа!

14

Анонимен

преди 1 година

Кой както се е уредил едни в кучешки колиби други в хотели. :-)

13

Анонимен

преди 1 година

Укрите да се хванат да баччкат не да лежат само по хотели за наша сметка вече десети месец.

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 4 Ако началниците от Тихина не крадяха толкова, щеше да има за Болницата! Но явно приоритетите са други - яхти, муурви, парцели на Крайбрежната...

11

Анонимен

преди 1 година

До протестиращите по-долу: На улицата ли да ги оставим? И не забравяйте, че за подпомагане на украинските бежанци получаваме пари от Европа. Благодарение на това някои хотели по Черноморието работят и през зимата. Това означава работни места за много хора, а също и печалби за собственицитена хотелите, които ще плащат на държавата данъци върху тези печалби.

10

Анонимен

преди 1 година

горките надявам се да са ги настанили поне в 5 звезди хотели и да им сервират 12 годишни уйскита полуголи сервитьорки. дано преживеят ужасния стрес причинен от чудовището путин

9

9689

преди 1 година

Управляващи,първо трябва да мислите за нас.....Ние гладуваме а вие пращате оръжия на урконацистите да убиват децата на Донбас.Вие сте военнопрестъпниции колкото и да сте откраднали няма да избягате от възмездието.Президент Радев измамихте избирателите които ви избраха.

8

Анонимен

преди 1 година

Това ми напомня за реакцията на българските деца в началото на 90-те години, когато започнаха да им втълпяват, че трябва да се казва "дядо Коледа", а не "дядо Мраз" и че подаръци под елхата трябва да търсят на сутринта след Бъдни вечер, а не на 1 януари. Тогава много деца питаха "Не може ли дядо Мраз да продължи да носи подаръци за Нова година, а на Бъдни вечер да ги носи дядо Коледа?" И украинците така, ще празнуват и на двете дати. Традициите не се променят лесно.

7

Анонимен

преди 1 година

Да,затварят български болници,а за тези хотели.Хубаво ...война имало,но ХОТЕЛИ ли трябваше?!

6

Навлеци

преди 1 година

Освен ваучерите за хранителни стоки, безплатните здравни осигуровки и безплатния олинклузив на слънчака, вземете да им организирате и благотворителна новогодишна програма с чалгия и селска музика, само без пиратки и фойерверки, защото украинките, дечицата им (от 3 до 5 бройки за 24 годишна жена) и декоративните им кученца много лесно се плашат.

5

Анонимен

преди 1 година

Ееее...това си е гавра с нас българите!Тъкмо взех да им съчувствам и след тази новина край!

4

Анонимен

преди 1 година

На фона на варненската белодробна болница, която хлопна кепенци и пуснаха болни от туберкулоза да се разхождат, а ореваха света за настинката и ни караха да носим намордници.

3

Анонимен

преди 1 година

В Карловско ще посрещнат Коледа във фургони.

2

Анонимен

преди 1 година

Кой плаща сметката?

1

Реалист

преди 1 година

А българите от наводнените карловски села - във фургони! Пак да гласувате за безродниците от ПП, ГЕРБ, ДБ, ДСП!