58

СЪЮЗ

преди 1 година

СЛАВА НА РУСИЯ И РУСКИЯ НАРОД,СИЛНИ И НЕПОБЕДИМИ .

57

България

преди 1 година

Как не ви е срам, на фона на бедстващите български граждани и други които също няма да могат да посрещнат празниците и да зарадват децата си , вие да коментирате НАГЛИТЕ украинци , които излизат от магазините с препълнени чанти а се правят на жертви. Съгласен съм, че има и от тях хора които са в нужда, но те едва ли са повече от 10% . Всичко друго е намазано и всяка вечер по ресторанти и барове. Срам за България! Не се наядохте с пари от ЕП !!!

56

Анонимен

преди 1 година

Е те тея са се минали Яко -другите укри тарикати са в Банско,Пампорово,Боровец и Спа с Минерална вода ! летото са на Морето ,зимата на ски и спа ! Ей Народее,стига спа ! ...............................

55

Анонимен

преди 1 година

Преместете българската Коледа на 7 януари за да се чувстват по-добре

54

Анонимен

преди 1 година

Миличките украинци дано да им е удобно и топло и да се нахранени и от нашите пари да им дават и джобни а никой не пита какво ли правят горките българи пострадали от наводненията със смешните необитаеми фургони които държавата им подхвърли затънали в кал и принудени да плащат за дърветата които им разрушиха къщите но какво да се прави такива политици си избираме

53

ЛЪЖЛИВИЯ КАНАДЕЦ

преди 1 година

А НАРОДА БЪЛГАРСКИ КЪДЕ ЩЕ БЯГА - КАЗАХА НАТО И ЕВРОСЪЮЗА В ГРАНИЦИТЕ ОТ 1997 ГОДИНА И РАБОТЯТ ПО ВЪПРОСА КОЛОНИАЛНОТО УПРАВЛЕНИЕ ТУК СИ ТРАЕ КРАДЕ КАКВОТО Е ОСТАНАЛО И ЧАКА - ВЪПРОСА Е КАКВО ЧАКА?

52

майка

преди 1 година

А моите деца ще бъдат без празнична вечеря и без подаръци, защото съм самотна майка с минимална заплата.Срам за вас , но бог е справедлив.

51

до 45

преди 1 година

"Нагли сиваци седнали да реват кой на кого помагал. 80% в сивия сектор, ама реват за бежанците. Пфф, ужасна нация." Като не ти харесва, защо не се разкараш от тук? Може и в Украйна да се "дислокираш", след като там според теб населението е по-качествено. Ама не, седиш си тук, дрънкаш глупости и се правиш на интересен.

50

Анонимен

преди 1 година

АБЕ ПУТИН НЯМА ЛИ ДА ДАДЕ ПАРИ НЕ ЗА РАКЕТИ, А ЗА БЕДНИТЕ РУСНАЦИ БЕ?

49

ох

преди 1 година

завиждам на черноморските гларуси за украинките !

48

Анонимен

преди 1 година

РУБЛА, ГРИЖА ТЕ ТЕ ТЕБЕ ЗА БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ... РЕЗУЛТАТИ, РЕБЕНОК, РЕ ЗУЛ ТА ТИ! ТОВА ЧАКА ПУТИН ОТ ТЕБ! ИНАЧЕ ЩЕ СЕ СВОЛНЯВАМЕ... ТИЯ КОПЕЙКИ НЕ ТИ ГИ ДАВА ЗА БЕЗДАРНИ ПОДМЯТАНИЯ!

47

Анонимен

преди 1 година

До 56 "Естествено, че ще помогна на..." Прошляците са така като теб - гледат да помагат на богати и на такива, от които биха имали полза...

46

Анонимен

преди 1 година

ЕТО КЪДЕ БИЛ ГЮВЕЧА! ЩЕ СЕ ПИША И АЗ БЕЖАНЕЦ, РУСКИЯ МИ Е ДОБЪР...

45

Анонимен

преди 1 година

До до 54 Кво бе, да не се изнерви нещо? :)) Кажи първо за твоя украинец каква част от ИТ заплатата си отделя да помага на сънародниците си. Пък после можем да говорим и по други теми. Или казваш, той горкия бежанец не може да помага, че си има разходи, трябва новия модел кола да си купува, не му е лесно и на него, пък аз искам да отделя от ИТ заплатата си за някакви гладуващи украински майки с деца!

44

Анонимен

преди 1 година

Естествено, че ще помогна на човек, останал без дом и семейство заради война, независимо от произхода му, отколкото на нагъл и *** българин, който цял живот мрънка и не полага капка усилия да се квалифицира или развие.

43

до 54

преди 1 година

Защо ти не помогнеш на тези ,които не могат да си платят парното? А, НАГЪЛ БЕДНЯКО? Отговори, моля. Нали много милееш за родината си, бе АУТСАЙДЕР? Защо заплатата ти е в ПЛИК, А? Кажи, БЕ? Нагли сиваци седнали да реват кой на кого помагал. 80% в сивия сектор, ама реват за бежанците. Пфф, ужасна нация. Как да ми е жал, че ми карате баничарките за 3000 месечно после, бе... От тия 3000, разбира се, 2200 са под масата. Ама сме големи патриоти иначе...

42

Решетников

преди 1 година

Ето вече се пише неиронично в коментарите - бежанците в България са по-важни от българите. Управляващите го показват с действията си, клакьорите им в интернет го казват пряко с унизително отношение спрямо хората с професии, различни от "ИТ спец", все едно е нещо гнусно да работиш каквато и да е работа прехраната на семейството си. На всички служители на Министерството на истината в България мога само да си е.... п..... м.......

41

Анонимен

преди 1 година

До до 52 "И да- със сигурност бежанците са по-важни от разни ,които сами са се докарали..." Грозно и цинично!....

40

до 52

преди 1 година

И десетки милиони украинци- също. Ама няма да имат покрив над главата си, защото домовете им са разрушени. Няма и да имат парно. И да- със сигурност бежанците са по-важни от разни ,които сами са се докарали от робсвто и страх до просешка тояга.

39

до 50

преди 1 година

Ще отговоря вместо човека- работя в ИТ компания, в която се преместиха украинци в София. Компанията покрива наем. В момента меинджърка на високо ниво, живееща в София, помага на около 10 семейства свои приятели да си намерят работа тук. До един образовани и кадърни хора. Както ти се каза- марш да караш баничарката за 3000лв. и толкоз. Не сме ти виновни ние, че нямаш 2лв. в джоба. А тези хора не могат да контролират кой ще им срине дома.