145

до Morski

преди 1 година

Бг преминава от Юлианскиа календар на така наречения Грегориански календар през 1916 год. Григорианския календар е въведен през 1582 год. от римокатолическия папа Григорий. Тъй, че до 1916 год. Бг празнуваше Рождество Христово на 7 януари, а не на 25 декември, празника на езическая бог Митра (раждането на Слънцето, а преди това на египетския бог Ра). Извода си го направи сам.

144

Morski

преди 1 година

"Православните вярващи в Украйна винаги са празнували Коледа на 7 януари,"?!!!!! ДНЕС. БГ, Вие гърци, румънци и българи не смятате ли за православни, че празнуваме на 25.декември? Научете историческите факти за православието и тогава пишете, че се излагат м ого... Всъщност то това, вече ви е правило, а не изключение!

143

Анонимен

преди 1 година

Зеленски да не би да иска поданство в сащ , че бързо замина за там ?

142

Анонимен

преди 1 година

Като за последно !

141

Анонимен

преди 1 година

До Крим не е руски... По тая логика , България на кого е ?Годината ще бъде 2050г. , населението :Роми - 4 млн. , българи - 460 000 / СПОРЕД уЧЕните / .

140

Крим не е руски

преди 1 година

Коледа на 7 януари ..ха.ха.ха всички римляни празнуват тогава Банго Василь..ха.ха

139

До 185

преди 1 година

Като има телевизия, всички ходят!

138

Анонимен

преди 1 година

Църквата не трябав ли, да се съобразява с правилата?

137

Анонимен

преди 1 година

скоро няма да има Украйна, не благодарете.

136

До акю .314

преди 1 година

Колко физици, астрономи, лекари, програмисти, проектантни, артисти, психолозии и прочие ходят? - Мнооого малко.

135

До акю .314

преди 1 година

И нека ти кажа едно - работил съм с хора, от много стари семейства! Хора, чийто прародители са си направили имането, още когато Нидерландия е владеела световната търговия. Също така работя и с хора, които реално имат по 160 IQ. И нека ти кажа - те, както и успешните в България, са поне 90% не са християни. Не знам, защо толкова яростно защитаваш църквите - та виж кой ходи там? Колко политици, президеннти на компании, директори на хеджфондове, висши партньори в адвокатски кантори и съдии ходят?

134

До акю .314

преди 1 година

Но защото питаш, ще ти кажа. Познавам трима писатели на музикални тектвот, на повечето от българската музика, както и трима композитори. Чичо ми дълги години работеше с агенцията, която е отговорна за представянето 3/4 от риалити форматите, които хората гледат по телевизията в последните 15-16 години, а до ден днешен си имаме връзките. Аз доскоро бях консултант в компания, занимаваща се с кредитни рейтинги, а днес съм партньор в таква. И ако си мислиш, че се хваля - така е! Заслужил съм :)

133

Анонимен

преди 1 година

До 190 - Продължавай, да стерляш на посоки. Не си ми "братле". Ако беше, юях да съм омърсен. И не, съвети от теб не искам. Не мога да съм приятел с хора, като теб, освен ако не сте се проявили добре в някоя професия и нямате високо ниво в общестото. Не съм сигурен, какво точно е "в бгмама", но преполагам, че е ст за запознанаства. Не, благодаря. Жени с деца, които не са мои, не са подходящи, да са ми сексуални партньорки.

132

IQ 3.14

преди 1 година

До Анонимен каскет мустакат, говоря за стереотипи а не за отделни модели. това, че си с обща култура на седмокласник и конспиративните теории не ти помагат изобщо, само се излагаш като кифладжия. "познавам хора", "едни хора"... ти си по ясен от вчерашния вестник, "братле". ще ти дам един приятелски съвет - пиши в бгмама, некоя вехта чанта може да и замерише на тестостерон от тебе

131

Анонимен

преди 1 година

"Разликата между Григорианския и Юлианския календар е 4 часа. Григорианският е по-точен." - Просот един де дойдоха хора, които никой не ги искаш, но казха, че ще се прави така, а койот не прави така, ще лежи в затвори, ще се уволняват роднинте от работа и ще му се взима и малкото, което има...

130

Анонимен

преди 1 година

До IQ 3.14 - Стреляш на посоки, но не уцелваш. Планът на едни хора е, до 2029-а, да се промени целият свят към нещо ново и различно. Защо толкова се дърлите и противите, не разбирам, но ви желая късмет.

129

IQ 3.14

преди 1 година

До Анонимен има и български празноглавци дето кльопат всичко дето пише в интернет. има и фурнаджийски лопати дето са били комунисти до оняден, днеска са тангристи, а на великден ще носят иконите. ако клиентите се обадят че не си на адреса в 2 часа, ше изпаднеш от песелева.

128

IQ 3.14

преди 1 година

До Анонимен чиче, ше изпущиш бонуса докато отговаряш на въпрос с въпрос. явно си спрел да се развиваш некъде около девети клас и немаш акъл за повече. на село по гастронома може и да са ти казали че си много умен, видимо е добре да режеш фтп-то и да си седиш там

127

Анонимен

преди 1 година

До IQ 3.14 - Има религии на по 6000 години. Твоята си написа книгата (и пропусна доста) преди едва 1650 ...

126

Ха-ха-ха

преди 1 година

родните троляци са железни, ако видят руско гyмно пред тях, ако ще със слонски 4еп да ги подпреш отзад, крачка назад првят но в гyмното няма да стъпят.