85

Анонимен

преди 1 година

До 129 - Да, бе ... Коледа се празнуваше ... Един път видях коледари пред блока и после, тоя дето ги водеше го видях с подута глава и после коесари видях чак след 14 години, когато падна комунизма.

84

Додо

преди 1 година

Нормално е да е така, не забравяйте, че Зеленски и кукловодите му преди всички воюват с християнството, а най-вече с православното такова. Това не е новост, така е от 1917г.

83

Анонимен

преди 1 година

Не ни занимавайте с глупости, в България през соца, се празнуваше приблизително две седмици, като се започне от Коледа и Коледарите, мине се през Нова година, Васильовден, Йордановден и чак до Ивановден се празнуваше! А старата, българска Нова година, се е празнувала на 14 Януари, но понеже съвместиха календарите на православната и католическата църква и Новата година трябваше да съвпадне по света, се е изместила на 31 Декември срещу 01 Януари. И какво от това?

82

ОТК

преди 1 година

Булгаргаз отказа 3 танкера газ, поради ниско качество!

81

Анонимен

преди 1 година

Македонска му работа...

80

Анонимен

преди 1 година

...някои държави крадат славянски територии в продължение на три десетилетия и няма кой да ги спре, представят варварския фашизъм, за нещо добро, а постардалите от този фашизъм за нещо зло, манипулират и славянската ни историята, изтриват я, фалшифицират я в тяхна полза и асимилират славянското население! ВСВ се повтаря , но в по завоалиани пътища, това се случва, ако я няма и Русия, съвсем ще вкарат и асимилират славяните под ботуш и ще ги превърнат в роби, трябва да съществува и Русия на всяка

79

Ужас

преди 1 година

Нацистите в Украйна посегнаха и на църквата.

78

Сега па

преди 1 година

и,, руската газ качествена"? На другите какви колко качества е газът?

77

Анонимен

преди 1 година

До 114 - Как така не празнуват Коледа? Обясни?

76

пхахаха

преди 1 година

спрете тая гавра с русия бре тя е ядрена сила хахаах

75

Анонимен

преди 1 година

21-ви век, а все още има религия.... Как може, питам!

74

Анонимен

преди 1 година

От 97 - Всяко минусче от вала страна, само ви закооава. Отговор - СЕГА!

73

Анонимен

преди 1 година

До 105 - Съдят ... Имам приятел, който едвам се отърва. Беше си набрал малко от няколко села и взе едно-две момичета. Точно искале да ги транспортира в южна Азия, ама го секнаха ... А не бяха украйнки или нещо ... Каза, *** дал 100000 долара подкуоу, да отърве кожата.

72

Анонимен

преди 1 година

Ако познавате що-годе реалната история на Европа и реалната история на ПСВ и ВСВ, а не фалшификациите по разни публични медии и манипулациите, лъжите, ще разберете, че ВСВ се повтаря в момента, американците са само страничен актьор, те натресоха договор на европейците за 20 години, да им купуват скъпата амерканска газ, вместо евтина и качествена руска газ, но има нещо друго от страна на ЕС, няма конкуренция и някои държави крадат славянски територии в продължение на три десетилетия и няма кой да

71

97

преди 1 година

Явно сте орекалено глупави или страхливи, за да отговорите.

70

Анонимен

преди 1 година

Милиони руснаци още не могат да повярват, че крайцера Москва, вече е подводница, но е факт. Същото ще се случи и с фашистка Русия.

69

Анонимен

преди 1 година

Защо не напишете за превземането на православни църкви в Окраина от киевската хунта? Арестуват свещенници, вътре се намърдват копоите на Куеф и карат миряните да пеят химна на нацистка Укрия. Защо не ги пишете тези работи, а? Не ви отърва, нещо...

68

97

преди 1 година

Питам сериознен въпрос! Изисквам повепе от това, да натиснеш едно от двете бутончета.

67

Русофилокомунистите

преди 1 година

сега и много вярващи и разбиращи от религия станаха! Много християнско ли е да се кефиш на,, калибар" и,, шахид" по трафопостове и детски градини?

66

Анонимен

преди 1 година

До 96 - Защото съдят ... Не е като през Югото - отиваш, взимаш пари за едната стрнаа, колиш, бесил, отвличаш, после взимаш от другта и обратно :) ..