10

Анонимен

преди 1 година

Според автора е съвсем нормално и желателно либерастите /модерните комунисти/ да упражняват тотална цензура и да се саморазправят с всеки който не повтаря сектантските им мантри!? Сега пък трябва да накажем Мъск като враг на народа, защото защитава свободата на словото? Много нагли станаха розовите вождове.

9

Моше

преди 1 година

Кой би помислил, че компанията, произвеждаща електромобили, може да се превърне в най-голямата в индустрията? И на кой би му хрумнало да прави частна компания за космически полети? 1. КОГАТО МЪСК ИДВА КАТО ИНВЕСТИТОР В ТЕСЛА МОДЕЛИТЕ S и X ВЕЧЕ СА БИЛИ ЗАВЪРШЕНИ И ГОТОВИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО 2. ЛОКХИИД МАРТИН СЪЩЕСТВУВА 7 Г. ППЕДИ СПЕЙС ЕКС И НИКОГА НЕ Е БИЛА СУБСИДИРАНА С ТОЛКОВА МИЛИАРДИ И НЕ Е ПОЛУЧАВАЛА ТАКЪВ ДОСТЪП ДО ВСИЧКИ РЕСУРСИ НА НАСА КОЛКОТО ОТРОЧЕТО НА МЪСК .....ФАКТ.

8

Ху кеърс

преди 1 година

Белограчиските скали ги направиха в нашата медия в светът още незнаят за тях хахахаха баси промитите.Верноли тоя новинараки екип чак сега разбра за спейс х и тесла човече та това го знаем от преди 15 години вече уау каква новина

7

Анонимен

преди 1 година

Мъск да дойде да си купи държава! Ще му сглобяваме теслите в Ловеч. :D

6

ivailo

преди 1 година

Либералите пищят от болката която им причинява Мъск ...

5

Слав

преди 1 година

Тази статия явно е превод от някоя дясна медия в САЩ, защото няма нищо общо с действителността. Има толкова крайни елементи които разпространяват лъжи, нормално да ги изгонят от Туитър.

4

Бгг

преди 1 година

Мъск е агент на американските служби, като Бил Гейтс и нищо повече. Ама приказките, че били много успешни и умни ги разправяйте на децата в детската градина.Така, че и двамата са контролирани.

3

Анонимен

преди 1 година

В руските сайтове казват че Илон казал че е уволнил 150 служителя на ФБР които са сложени за цензура от демократите . Това не съм го чул от Илон и не знам дали е вярно но е много вероятно . Представете си кво е у фейсбука . За фейсбук се знае че е на демократите . Обама го създаде като прокара цялата си предизборна програма през фейсбук .

2

Анонимен

преди 1 година

Карам Тесла 3! Страхотна кола е! Благодаря ти, г-н Мъск!

1

Анонимен

преди 1 година

Велик е Мъск! Във всяко едно отношение. И ще натрие носа на т.н. демократи в САЩ, основните причинители на световните проблеми.