50

Анонимен

преди 1 година

Елон Мъск показа на света керливите ризи на Туитър и на Америшката "демокрация". А днес дори показа и какви гадове са в Световния икономичски форумСамо така!

49

Анонимен

преди 1 година

А защо няма таван на богатства, нали уж всичко има таван. 10 човека като съберат космически богатства, кой ли ще управлява. Много е опасна концентрацията на пари на едно място, всичко бързо се превръща в диктатура.

48

Силен Мъж

преди 1 година

Пардон, да не би Илин да кани Илон, или просто правят от мухата слон?

47

Анонимен

преди 1 година

Кефи ме. И освен това точно той ще е един от основните играчи в базата която ще се ползва за спейс травалърс. Има голямо бъдеще, както космическо, така и земно. А и както вече казах, кефи ме.

46

Кочо

преди 1 година

Ай стига плитки реклами на това уродливо чучуло !

45

Анонимен

преди 1 година

Мачкай демократите, Мъск!!

44

Истината

преди 1 година

Поредният американски бълвоч. Истината е, че от Декратическата партия вече не могат да цензурират мненията на обикновенните хора и да налагат техния дневен ред, и сега вият на умряло. Удряй Елън, тоя от добро не разбират!!

43

Мухаха

преди 1 година

Мъск наистина имал невиждано влияние .... Щото никой не го бил виждал ... ахахахахаха

42

До 51

преди 1 година

За пореден път се оказва, че някой си от България познава лично Мей Мъск и тя му е разказала на ухо коя е и той понеже не вярва взел, че проверил лично дали е вярно. Колко пари има жената, дали е самотна майка, дали е била разведена, абсолютно лично е разказала на Бай номер 51 от България! И той е проверил лично!

41

до един малък

преди 1 година

Ай не се изказвай неподготвен като не си проверил кой какъв е. Мъск тръгнал от нулата друг път. Провери коя е майка му и пак се изкажи......

40

Един малък

преди 1 година

Прекалено сме малки на тази географска територия за да оценяваме хора, които със сигурност имат мозък и правят такова състояние. И то човек, който е направил всичко от нула сам. Не е роден в богато семейство, не е наследил нищо. Не може всеки! Работи здраво, не стои на дивана или яхта и да мързелува и да харчи пари само! Затова мога да кажа само, Браво! Прекалено съм малък да говоря негативно за хора като Мъск!!!

39

Eх, неграмотност!

преди 1 година

@Росен Стойчев, не се пише "на КОЙ би му хрумнало", а "на КОГО би му хрумнало". И това ми било журналист. "КОЙ" е само когато е подлог.

38

Аллаху Акбар

преди 1 година

Този човек е лице на аутсорсинга на дейността на американските служби. Ни повече, ни по-малко. Американски вариант на ост-индийската компания, подкрепен с държавен пиар.

37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Сори не Дискавъри а Колумбия , за тези дето си падат по подробностите . Тогава загинаха ЧЕТИРИНАДЕСЕТ американски астронавти а авторитета на НАСА беше толкова сринат че спря почти всички свои космически програми и позволи на рашките да ги возят до МКС за много дълго време . НАСА няма да понесе отново такъв провал, затова вече си има МЪСК , официалния превозвач на НАСА , ако нещо гръмне - Мъск е този дето ще бъде обвинен... Накратко - БУШОН .

36

Анонимен

преди 1 година

До Всеки има шеф Защото така! .......... Ти да не падаш от Марс. Мъск НЕ МОЖЕ НИЩО ... Спейс Екс постигна досегашните си успехи с финансиране от НАСА ... използвайки патентите на НАСА с инжинерите на НАСА и тествайки прототипите си на полигоните на НАСА.Едва преди година си направиха собствена ракетна площадка ... с пари на НАСА ... Западните медии го обясниха кратко и ясно - НАСА ИМА НУЖДА ОТ БУШОН, когото да обвини ако отново се случи такава трагедия като взирива на Дискавъри и Чалинджър ...

35

А влиянието на

преди 1 година

Бил Гейтс, Клаус Шваб, Джордж Сорос... под контрол ли е?

34

Всеки има шеф

преди 1 година

Не се шегувайте с официалния превозвач на НАСА. Той не е случаен човек. Въпреки че хората питат защо Мъск може нещо, което НАСА с всичките пари, които получава от държавата не може?!? Защото така!

33

Анонимен

преди 1 година

Поредния бушон на печатарите, просто местят фокуса от гейтс на зукъбърг сега на мъск после на друг. никой да не си зададе въпроса наистина кой дърпа конците на всичко и кой е виновен. Сега са ви показали Мъск, едни да му се радват други да го плюят и така... Някой трябва да обира емоциите. Бил влиятелен точно за няколко дена ще му свият сърмите ако решат... няма да има туитър няма да има тесла ще го занулят за нула време просто поредната пионка на господарите на света...

32

Анонимен

преди 1 година

Докато слушка - ще папка ))

31

52

преди 1 година

Сериозно ли така правят??? Мислех, че са се допитали до форумчето с експерти тук и особено до вас как е най-правилно да постъпват. Недопустимо е това.