30

Анонимен

преди 1 година

Човекът поне се опитва да прави нещо, а има фирми като гугъл и апъл дето държат стотици милиарди в разни офшорки и не ги вкарват в обръщение

29

Анонимен

преди 1 година

Неолибералите го създадоха, той се обърна срещу тях и сега не могат да го контролират, затова им е проблем. Затова и медиите почнаха с атаките срещу него.

28

33 ниво ложа 666

преди 1 година

Елон Elon = Neo I , нео първи

27

пришълеца

преди 1 година

Свръхпроблем за свинете:)))

26

Путин

преди 1 година

На тоя бих му сложил малко вълна на главата и бих го продал за овен без да рабере бухаха

25

Martin Bormann

преди 1 година

Поредния самозабравил се "Дю Понт" който се мисли за Господ и ще бъде намерен в нявка килия с лека усмивка и лош дъх...

24

Сандо

преди 1 година

Илън е от добрите и затова толкова ревът по него относно туитър. Изкара им кирливите ризи как ФБР и ЦРУ са цензирали Туитър и къв пикаят сега всички. Това е проблема

23

Анонимен

преди 1 година

Веднага, след като каза че е неприемливо да дава безплатен интернет на фашистката киевска хунта и започнаха да го натискат от всякъде !

22

Петя

преди 1 година

Ич не ми дреме за невижданото влияние на Илончо. Всичко каквото притежава тоя сатанист е временно.

21

Анонимен

преди 1 година

Слушайте, ся, Кови д О вце, на южноафриканския копи лдак Мъск, му е дадена нишата (от Ротшилдовото ООН) да ви чипира мозъка за връзка с Изкуствен Интелект/ ИИ, получавате информация от ИИ, възприемате я безропотно, ставате био-синтетичен хуманоид (това трябва да стане факт до 2030 г., според ъджендата/ плана на ООН). Да не кажете после, че не знаете?

20

Божееее

преди 1 година

добре бре хора,с вашите данъци доган-борисов постройха руски поток на путин,платиха с вашите залъци над 3 милиарда...за да ви прави зависими,сега ви рекетира през тази зависимост...ама си обичате доган-борисов...лудост...психиатрия,платихте им грабежа ктб...ограбен от доган-пеевски,осигурен от цацаров-гешев,а децата ви нямат детски градини...от 30 г. агентите на кгб...дпс-гроб и обслужващите ги ни ограбват и ни позорят пред Света...Свят опитващ да ни помогне да се осъзнаем!турчетата са роби...

19

ОСЪЗНАЙТЕ СЕ...

преди 1 година

МЪСК НЕ Е СОБСТВЕНИК НА ТУИТЪР А ДЪРЖИ САМО 29 ПРОЦЕНТА ОТ МЕДИЯТА . ЗАТОВА СЕ ПРАВИ НА РАБОТЯГА , ЩОТО АКО РЕШАТ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ОСТАНАЛИТЕ 71 ПРОЦЕНТА ЩЕ ГО СМЕНЯТ С НЯКОЙ ПО- ЗНАЕЩ И МОЖЕЩ .... ТОЙ НЕ Е СОБСТВЕНИК И НА ТЕСЛА А ЗА СЕГА САМО НАЙ-ГОЛЕМИЯ ИНВЕСТИТОР ... но не за дълго със скороста с която продава акциите си там... Ама Ганнчо нали като чуе ПАРИ и очите му стават като палачинки ..... та Мъск му е само в двуклетъчния мозък .... Образовайте се малко . Не пишете глупости.

18

ББ

преди 1 година

и кога руската пропаганда ще започне да говори за Свободата и Справедливостта?...защо убиват децата на руснаците в опит да отнемат Свободата на Украйна?...Великата Русия е управлявана от...***!!!*** превзели и направили зависими хора в ЕС с власт...хора в САЩ с власт...хора в международни...с власт...подцените ли путин ще родите чудовище което Света ни не е виждал...Бог да пази САЩ!!!путин превърна парите във ценност,вашите,и ви заробва и убива ...с тях

17

ББ

преди 1 година

путин продължава да създава фалшиви легенди с парите и залъците на гладните руски граждани...като финансира...мега богаташи...да ви вземат "акъла",тръмп е рожба на мафията и раша...доказано,мъск е негов последовател...факт!!!САЩ не са...алчните "коп.лета" както ви убеждава руската пропаганда...САЩ са свещениците на БОГ,следват пътя на Бог...и няма начин с пари да убиете Бог...г-н Мъск,с руски да убиете САЩ...нищо от мЪск повече!!!има Бог!!!

16

Маринела Цветанова

преди 1 година

Много скоро Илон Мъск ще обяви в Туитър секретни файлове касаещи доктор Локдаун-Антъни Фаучи и нездравословните му връзки с Бил Гейтс и Фарма мафията. Всички, които лапаха 3 години от експлоатирането на измамата Ковид и сделките с фалшиви но принудителни ваксини, треперят!

15

Анонимен

преди 1 година

А влиянието на Сорос да не би да е контролируемо? Най-новата му хрумка от сбирките на оупън сошайъти е след джендъризма и зелените енергии да се забрани месото и да ядем само щурци и червеи.

14

###

преди 1 година

Браво, най после една ралистично написана статия! Поздравления!

13

Анонимен

преди 1 година

Туитър може да не е най- масово ползваната социална мрежа, но е най-ценната, защото потребителите там имат ум в главите си! Не всеки е дозрял до тази мрежа, за да има профил там. Докато Фейсбук и Инста са за масова шир потреба.

12

Анонимен

преди 1 година

И той е един балон, както и богатството му.

11

Анонимен

преди 1 година

Доброто е че дава право на свободно исказване на мнение, затова хората го харесват! Той разбра, че няма по лошо от цензурата, която напомня за СССР! Който иска да спечели, трябва да даде свобода на словото и ако иска победа за дадена кауза, да предостави аргументи, а не цензура! Мъск е находчив и може да стигне още по далеч!