167

Анонимен

преди 1 година

Кадиров отбеляза, че е извършено прегрупиране на войските по цялата фронтова линия и наличните сили са прехвърлени на по-успешни позиции. Освен това е създадена тилова подкрепа на армията. С други думи, нашите войски вече са в по-изгодна позиция, както се вижда от поражението на въоръжените сили на Украйна на много фронтове и огромните им загуби

166

Анонимен

преди 1 година

Прогнозите са много, много благоприятни. Нашите войски систематично изтласкват фронтовата линия към територията на врага, като същевременно изпълняват една от основните задачи на цялата СВО денацификацията на Украйна. Ние обаче не очаквахме нищо друго от нашите момчета, , написа Кадиров.

165

Анонимен

преди 1 година

"За съжаление се потвърждава информацията за екзекуцията на най-малко 20 души от украински фашистки наказателни отряди в района на Берислав. Има информация, че сред екзекутираните има членове на секционните избирателни комисии, които са работили по референдума.Това е екзекуция,това е отмъщение за тяхната гражданска позиция"

164

Анонимен

преди 1 година

ВСУ ежедневно прехвърлят 360-500 души в посока Артьомов: кого изпращат киевските власти на фронтовата линия?САЩ не очакваха Украйна да опустоши оръжейните запаси на Запада толкова бързо: защо се случи това, на какво разчитат украинците сега?Какво е състоянието на руското сателитно разузнаване?Колко дълго може да продължи СВО?

163

Анонимен

преди 1 година

До 70 украински военнослужещи, три бойни бронирани машини и пет автомобила са унищожени в Купянското и Красно-Лиманското направление в резултат на комплексен огневи удар в райони, където са били съсредоточени жива сила и военна техника на ВСУ.

162

Анонимен

преди 1 година

В донецкото направление руските войски продължиха настъпателните действия. В резултат на превантивно огнево поражение беше предотвратен опит на противника да контраатакува руските позиции в посока село Пески на ДНР със силите на една рота от 59-та мотопехотна бригада на ВСУ.

161

Анонимен

преди 1 година

ЕС предупреди Техеран да не доставя оръжия на Москва,по-специално дронове и ракети с малък обсег,според публикуваните заключения на външните министри на ЕС след срещата.Освен това Брюксел изрази "сериозна загриженост относно съобщенията за ирански оръжия,включително дронове,които се произвеждат с помощта на компоненти от чужд произход,включително компоненти от Европа".ЕС заяви, че обмисля предприемането на "подходящи мерки" в отговор на тези действия.

160

Анонимен

преди 1 година

Офицер НМ ЛНР Марочко: ВСУ разположи допълнителни сили край Сватово.Пушилин обяви настъплението на руските войски по цялата линия на съприкосновение.Пушилин назначи Сергей Желновач за нов ръководител на администрацията в Дебалцево.Байдън в разговор със Зеленски подчерта приоритетите на Вашингтон в укрепването на противовъздушната отбрана на Украйна.Съветът за национална сигурност и отбрана на Украйна наложи санкции срещу още седем свещеници от УПЦ за пет години.

159

Мужик

преди 1 година

И тоя ще гори в ада, няма да му се размине, заедно с жужето имат запазени ВИП казани.

158

Анонимен

преди 1 година

До 176...Въпроса ми е ....Защо има сега Беларус като отделна държава.Щом Украйна нямала право.Налу това са бившите БССР и УССР.

157

Анонимен

преди 1 година

До до 159 .Съветските лидери са дали източната част Донбас на Украйна за да имат и те пролетариат тоест работническа класа. Западна Украйна им е дадена от Сталин а Крим е грешка на Хрушчов. Украйна е влязла в СССР само с Киевска и още една две области. Мисля Житомир и Чернигов и др.

156

Ха ха ха

преди 1 година

Угоен, алкохолизиран и Неумен - типичен руски генерал . . . . . Армагедон !

155

Анонимен

преди 1 година

Украйна се опустошава и с тоя, и без тоя.

154

Защо така?

преди 1 година

Много лош тоз матрял в Русията бе - погледнете това охранено, тъповато руско творение! Това е най-титулованият генерал в момента в Русия ?!?!

153

Анонимен

преди 1 година

Задокеанските трролове пак се домъкнаха да променят обществените нагласи.

152

Анонимен

преди 1 година

По един руски батальон ежедневно се възнася във "Вечните, ловни полета"... Генерала уверено ги води към небитието.

151

Анонимен

преди 1 година

До 159....Има обаче нещо нелогично около историята с Украйна.Да предположим , че Украйна винаги е била от общата история с Русия.Но до толкова , че това би могло да бъде Русия.Но, да речем някакъв район, област.До тук логиката е добре.Но идва съветския режим.При това репресивен.И решават ? ..да впишат УССР...Защо?...Нали е Русия.Как така изведнъж се оказва отделна република.ИЛИ ...защо направо не са я писали Русия. Както да речем е сега бившата БССР.

150

За руско съжаление

преди 1 година

Целта на Кремъл няма да се сбъдне, с такива алкохолизирани генерали !

149

Типичен русь

преди 1 година

Генерал като Самовар - напуснал от алкохол - истински Армагедон :))

148

Факт

преди 1 година

Започнаха да отстъпват организирано на големи групи, а преди го правеха на прибежки и поединично