147

Руски генерал

преди 1 година

Доста охранен и алкохолизиран генерал!

146

Анонимен

преди 1 година

Виждал съм ги такива на чорба...Е , по репортажите де.Украйна напоследък прави много ефективни дронове.

145

Анонимен

преди 1 година

През 2017 когато е получил геройско звание не е така пълен на снимката е спортен и добре сложен. Тогава е бил на 51г. Но те мъжете наедряват след 50 години. Защо не сте написали че е баща на четири деца. Това е важно ! Българите масово имат по едно дете най много по две. Руснаците по повече.

144

Бесен

преди 1 година

Браво на момчето! Засега единствената му победа е отстъплението от Херсон! Скоро ще върне тягата и от други места. Не че някой друг би свършил по-добра работа с пияната пасмина, наричаща се руска армия, но с тоя тъпоглавец работата им е спукана!

143

Анонимен

преди 1 година

Боби защо повтаряш тази глупост.

142

Боби

преди 1 година

До Крим не е руски А какво ще кажеш за ХАмериканските Генерали(Включително вече има и ***) които бойното поле го виждат само от компютъра си в удобния си офис в Пентагона. Последния генерал който е бил с хората си на терен е войната в Ирак. Същото важи и за военните на МикроБритания.

141

42

преди 1 година

Укрите са същите нещастни майкопродавци като македонците. Отрекли са се от народа си и от общата си история с руснаците, каквито са всъщност. И всичко това заради полските отпадъци и домогванията на католическата църква, които най-жалко ги лъгаха, че са отделен народ. И през 21в. на тези неграмотници не може да им се отворят очите.

140

Анонимен

преди 1 година

Всички които повтарят бандеровския поздрав да си го татуират на челото !

139

Анонимен

преди 1 година

Зеленски като каза в ефир бандеровския поздрав горкия преводач се сети че трябва да отговори и повтори поздрава. Тогава Зеленски каза : Благодаря това е важно.

138

Анонимен

преди 1 година

Слава на Украйна Слава на Геройте

137

Анонимен

преди 1 година

Казан е Български смърт на руския окупант

136

Москва потъна

преди 1 година

Тоя от коя свинеферма го е извадил полуръста? Излагация тотална.

135

Анонимен

преди 1 година

Крим е руски а жалост и смях в мен предизвиква долния наивник.

134

Анонимен

преди 1 година

И как Русия ще изгори 40 милиона украинци? Няма как тези 40 милиона да стоят мирно и да не се съпротивляват на империята на злото.

133

Анонимен

преди 1 година

Прав си че вместо с прякори трябва да видим какво да правим. Един по радиото ни кандардисва да сме се откажели от лева и да сме вземели еврото. Щяло да стане по добре. Трябвало да си сменим законите и прочие.

132

Крим не е руски

преди 1 година

това самоходно кюфте ли е елита на руската армия..ха.ха у мен предизвиква жалост и смях..ха.ха

131

гробар

преди 1 година

най големия проблем който може да създаде плондер като суровийкин е 4е трябва по широка бесилка и бая дебело въже като го бесят

130

Анонимен

преди 1 година

да рашко ве4е сте взели дали а сега заопокойна за блатната ви джамахирия

129

Анонимен

преди 1 година

Абе ние сме взели-дали, целите на Русия ще анализираме. Наместо да мислим как да оцелеем в тия хладни и гладни времена. Под "ние" има предвид ЕС.

128

Анонимен

преди 1 година

До 132: Хората в Русия не наричат тази операция - странна военна операция, запазете си фантазиите за себе си. А първите месеци забавиха военните действия само защото Киев искаше преговори. Кадиров беше прав, той помоли Путин да продължи напред, открито каза, че Зеленски си играе на време, чакайки помощ от Запада, беше прав. Предателите не могат да преговарят с украинците, те подписаха Минските споразумения, но нямаше да ги спазват, същото се случи и тук. Хората в Русия са за това да се изгори всичко в Украйна, за да не остане нищо живо там, само така може да се говори с такива съседи. Кре