5

БДЖ

преди 1 година

А, електричествто за електромобилите с кво шъ съ произвеждъ??? Някой знае ли какво е количеството на автомобили у Европатъ, предполагам стотици милиони... Ха, сега съ опитайте да си представите количеството електроенергия необходимо, за да ги заредите само в рамките на един месец!!!!! Аз не мога! Изводъ: ами лични автомобили само за най-богатите!

4

Анонимен

преди 1 година

"Това решение няма икономически, екологичен и социален смисъл, категоричен е министър" Прав е а активистите, които протестират против фосилните горива, карат автомобили с ДВГ.

3

Моля за отговор

преди 1 година

Някой можели да обясни защо ДАНС и полицията подкрепят явният престъпник Главен Прокурор Иван Стоименов Гешев, за мутрите- (Гешев радост Гешев радост) да не говорим!?

2

Анонимен

преди 1 година

Елекромобилите съвсем не са по-екологични. В Европа не искат да говорят за това колко вода се унищожава, колко земя се унищожава тряйно при терените, където се добива литий. Защото не е в Европа. Не се калкулират и куп други вреди от добива на метали до утилизацията на кола, кято вече няма да се кара. Много, мнофо енергия и отрови,

1

Азимов

преди 1 година

Имало и разумни политици в тоя *** ЕС.